Lokalizácia
Formulár sa odosiela
K holeniu: ja sa neholim, ale niektori moji kamosi hej, je to ich vec, vobec sa nepozeram na to ze je nejaky iny.
K obleceniu: na MTB nosim kratke volne gate, viac sa mi hodia ako elastaky, na zinu mam dlhe windstoperove elastaky.
Na ziletku si na svoje amorfne telo :$ natiahnem elastaky, citim sa v tom lepsie. Vypadam v tom sice smiesne, ale nevadi
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 12:24:02
00
Mailer:profesia nieje smiesna :!:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 20:32:06
00
Na ziletku si na svoje amorfne telo :$ natiahnem elastaky, citim sa v tom lepsie. Vypadam v tom sice smiesne, ale nevadi

To je len tvoj pocit. Napríklad mne vypadajú smiešne tí v plandavých gatiach.
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 23:12:48
00
Elasťáky k bicyklu proste patria. Na DH, FR, Dirt nepoviem, ale na XC, cestu je to normálne a má to zmysel. A väčšina ľudí sa v tom aj dobre cíti. Ja na bike bez dresu už nejdem, to že pár stroskotancom to príde smiešne alebo teplé je mi :party:
Zobraziť komentár 18.11.2009 - 23:16:56
00
presne tak, ved to som tym myslel, ze skratka nazor inych hlavne necyklistov na moje oblecko ma nezaujima. aj ked v tom vypadam divne.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 06:45:50
00
Ak sa niekto smeje na obtiahnutých veciach tak je debil alebo vyrastal v jaskyni...
Ja na MTB hodím, keď idem len tak pohodlne voľné cyklokraťasy. Keď idem chrtiť tak samozrejme elasťáky, v ktorých sa človek predsa len cíti na švih lepšie (možno aj rýchlejšie) - nič ti nezavadzia a tak... A tak isto keď idem behať tak idú elasťáky. U nás je to v rodine normálne keďže fotrík behá, sestra behá aj lyžuje (je aj v reprezentácii) a ja tiež beh a bike (aj keď už teraz z našimi nebývam)...
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 07:48:10
00
mne to zatial nepride prakticke ani esteticke ale mozno to u mna bude postupovat vyvojom ako Zani vravela ze casom mi to pride:) zatial cez leto kratasy a na vrch termotricko, teraz na spodok gate a na vrch termotricko polartecova bunda a softschelka. pride mi ze niektore bicyklove veci su zbytocne predrazene najma tie softshell typu.. za 100 eur kupite nieco co ma stlpce 5000/5000 pricom keby zajdete do vedlajsieho obchodu a nebude to original na bicykel tak to bude lepsie vyzerat a mat 10 000/15 000 co je dost vyhoda
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 10:22:59
00
A také že cyklo oblečenie ma aerodynamický tvar a to lepšie aj povrch vďaka ktorému sa ti okolo tela nebudú tvoriť alebo to ovplyvní tvorenie turbulencií alebo vzdušných vírov a na cestnej časovke a na XC ti to pomôže a dokonca budeš o niečo rýchlejší aj s časom aj s rýchlosťou v článku čo som čítal tam bol napísaný aj čas ale už si to nepamätám. Takže na cestách a XC sa to určite oplatí. Veď sa aj hovorí: ak niečo chceš musíš niečo pre to aj urobiť takže také reči že cyklo oblečko je na nič sú troška nepravdivé.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 15:45:24
00
MaRCy: to jazdis v terene priemerkou 35km/h , ze ta to trapi ? :o .. prdlajz ... obtiahnute elastaky maju 2 vyznamy .. a) nezachytava sa kde kade v terene b) podstatne .. ked je teplo, odvadza pot/zatepluje svalstvo c) pohodlne ... d) ked premoknes je to ine

Naposledy upravil lto dňa 19.11.2009 - 16:41:20, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 19.11.2009 - 16:36:03
00
mnavak - MaRCy to sa tu teraz bavíte vlastne o čom? o nepremokavých veciach alebo..... nechápem :)

a softshell bunda alebo podobne veci sú na bajk dobré akurát keď sa v tom vozíš niekde lážo-plážo, veď to je ako keby som mal na sebe igelit.. tento matroš nie je zlý ale na bajk.. určite nie pre mňa
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 16:38:26
00
ked som bol menší, kedze oco jazdil dost tak kupil oblecenie aj mne, takze ked sme jazdili aj ked ja dost pomenej tak som nosil obtiahnute veci prakticky od zaciatku,
pred dvomi rokmi keď som začal jazdiť viacej, jazdil som s kamošmi ktorý cyklooblečenie nemali, a prišlo mi blbé aby som bol medzi nimi sám v cyklistickom :), no postupne som si obliekol dres, prilbu, nohavice a teraz nato nedám dopustiť :) je to pohodlné aj estetické :)

... mimochodom aj pár kamošov sa už pretransformovalo s vejúceho trička na dresy :)
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 19:37:50
00
Ito pridaj k tomu môjmu príspevku základy svojho a zistíš že dokopy to dáva tú istú pointu.
A tá je : veľa ľudí tvrdí že je cykloblečenie naprd a nemá to ani význam, a niektorý si ho ani nevyskúšali a ohovárajú. To čo si napísal ty platí pre všetkých čo majú na sebe cyklistické oblečko.
To moje skôr zaujíma profesionálnych cyklistou. Ale oba príspevky tvrdia tú istú vec a to že cyklooblečko má svoju funkciu a význam.
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 20:47:48
00
obtiahnute elastaky maju 2 vyznamy .. a) nezachytava sa kde kade v terene b) podstatne .. ked je teplo, odvadza pot/zatepluje svalstvo c) pohodlne ... d) ked premoknes je to ine

Kua, niekto tu nevie počítať - 2 významy a použije a), b), c) a d). Počítam na prstoch a to sú štyri významy...

Zabudol si na to najdôležitejšie - držia ti pekne pimprláka a pytlík, aby si si ich neprisadol, keď ideš do sedla, či už pri nasadaní alebo po jazde zo sedla...
Zobraziť komentár 19.11.2009 - 22:47:59
00
JoKo: bol som zvedavy, kto si to vsimne :lol:
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 08:38:13
00
Elasťáky k bicyklu proste patria. Na DH, FR, Dirt nepoviem, ale na XC, cestu je to normálne a má to zmysel. A väčšina ľudí sa v tom aj dobre cíti. Ja na bike bez dresu už nejdem, to že pár stroskotancom to príde smiešne alebo teplé je mi :party:
:y:

presne tak,a dnes si asi zas po mesiaci FR obleciem moje obtiahnute veci v ktorych "vraj" vyzeram :party: a je mi to jedno.......

mne tiez pripadaju ty ktory idu na cestu alebo XC v rozgajdanych gatoch a trickach :headbang:
Zobraziť komentár 20.11.2009 - 13:43:13
00
keyboard_arrow_up