Tiez to tak vidim ze niektori jedinci maju viac smolu alebo krehsie kosti. Ten poliak dva krat a nic. Alebo aj jeden z mojich kamosov:) ale ak som si pozrel zaznam tak preletel dopad a pad bol uz do roviny. Ked padnes v dopade tak ta moze este skotulat. Na rovine su tie sily podstatne vacsie.
ahojte, skusim tu vyrypal som sa na bike a natrhol si nohavice. otazka na vas : nema nahodou niekto doma stare /dotrhnane/ nohavice endura singletrack a nenosi ich? potreboval by som z nich kusok latky na zaplatu .vdaka
Caute, neviem ci niekto z vas z okolia Roznavy postrehol, ze 9.4.2021 sa na Mine Trails stal vazny uraz a bol tam aj vrtulnik. Bol som to bohuzial ja, mnohopocetne zlomeniny chrbtice s porusenou miechou v hrudi, teda necitim a nehybem od bradaviek dolu. Tu su nejake linky na clanky na nete co som o tom nasiel.
Coskoro by mal byt zverejneny clanok tuto na MTBikeri s mojim pribehom, ktory som napisal o mojej minulosti a o tom osudnom dni.
Ak mate nejake otazky na mna, sup sem s nimi
poslal som ti na ten transparentny ucet aspon cosi, ak by som bol milionar poslem o dost viac Kazdopadne verim ze pomoze vela ludi aby ti to co najviac pomohlo.
Otazka ked uz si sa ponukol, mas predpoklad ze budes este chodit?
V clanku uvadzaju, ze pozerala do mobilu, avsak kedze to video bolo natacane vertikalne, vidno udalost len od doby ked mala hlavu uz hore (lebo na nu cyklista zakrical ) .
Mobil je uzasny vynalez, ale to jeho "naduzivanie" , aj v situaciach, ked sa ma clovek plne venovat okoliu, ...podla mna , je to este vacsou pandemiou ako covid
poslal som ti na ten transparentny ucet aspon cosi, ak by som bol milionar poslem o dost viac Kazdopadne verim ze pomoze vela ludi aby ti to co najviac pomohlo.
Nakolko miechu nemam uplne prerusenu je tam stale sanca, ze sa mi nohy rozhybu, chce to ale vela casu... Zatial tak skoro chodit urcite nebudem.
posielal som ti ešte 15.10 ale tiež len drobné. SK47 0900 0000 0051 8312 3056 účet sedí?
ked vide članok pošlem ešte, no neposielam len tebe tak to ber tak že sa musíš snažiť aby to čo najviac ludí čítalo. Takže napr fb. mtbcyklotrasy je dost vela ludí tak potom ak bude članok postni ho aj tam. Želam teda aby sa ti to nejako podarilo aby si mohol chodit.
Caute, neviem ci niekto z vas z okolia Roznavy postrehol, ze 9.4.2021 sa na Mine Trails stal vazny uraz a bol tam aj vrtulnik. Bol som to bohuzial ja, mnohopocetne zlomeniny chrbtice s porusenou miechou v hrudi, teda necitim a nehybem od bradaviek dolu.
Kamoš tak spadol minulý rok v KE pri zjazde z Hrešnej v Kavečanoch. odišli mu brzdy v zjazde,
veľa stastia a trpezlivosti prajem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mas to na videu, takze odpoved je "moze". Ale som presvedceny, ze si to myslel ako basnicku otazku
Syn kolegyne namazal sudokremom celý televízor. Stále platí jedno pravidlo, keď je dieťa dlho ticho, tak sa deje niečo veľmi nekalé
https://www.google.sk/amp/s/sk.pinterest.com/amp/beranovadarina/%25C5%25A1topkanie/
https://www.rimava.sk/spravy-z-regionu/letecki-zachranari-cyklista-roznava
https://gemer.korzar.sme.sk/c/22635397/cyklista-si-po-pade-vazne-poranil-chrbticu.html
Coskoro by mal byt zverejneny clanok tuto na MTBikeri s mojim pribehom, ktory som napisal o mojej minulosti a o tom osudnom dni.
Ak mate nejake otazky na mna, sup sem s nimi
Tu je k tomu viac
https://www.biker.sk/61309/video-cyklista-vrazil-v-plnej-rychlosti-do-divacky-ktora-vosla-na-trat-pocas-pretekov-na-kanarskych-ostrovoch/
V clanku uvadzaju, ze pozerala do mobilu, avsak kedze to video bolo natacane vertikalne, vidno udalost len od doby ked mala hlavu uz hore (lebo na nu cyklista zakrical ) .
Mobil je uzasny vynalez, ale to jeho "naduzivanie" , aj v situaciach, ked sa ma clovek plne venovat okoliu, ...podla mna , je to este vacsou pandemiou ako covid
Nakolko miechu nemam uplne prerusenu je tam stale sanca, ze sa mi nohy rozhybu, chce to ale vela casu... Zatial tak skoro chodit urcite nebudem.
ked vide članok pošlem ešte, no neposielam len tebe tak to ber tak že sa musíš snažiť aby to čo najviac ludí čítalo. Takže napr fb. mtbcyklotrasy je dost vela ludí tak potom ak bude članok postni ho aj tam. Želam teda aby sa ti to nejako podarilo aby si mohol chodit.
Kamoš tak spadol minulý rok v KE pri zjazde z Hrešnej v Kavečanoch. odišli mu brzdy v zjazde,
veľa stastia a trpezlivosti prajem
urcite je tam sanca, ze budes chodit
https://zivot.pluska.sk/pribehy/miska-pomahaju-ochrnuti-roboticke-rehabilitacne-stroje-takto-ide-svojim-cielom