Kupil som jej tretry a pedale, isla ich vyskusat.. Sekundu po tejto fotke spadla, nemohla alebo zabudla vypnut nohy. Skoro zahryzla do brany, ale podarzat sa nestihla.
Včera večer sme prišli o kamaráta a dobrého človeka, ktorý tragicky zahynul na bicykli vo veku 29 rokov Stalo sa to na sídlisku, keď chcel zísť či skočiť dole schodmi, udrel hlavou o zem a už ho nedokázali zachrániť..prilba by mu možno zachránila život, ale nebicykloval veľa, bike využíval skôr ako dopravný prostriedok a neviem či vôbec nejakú prilbu vlastnil.. píšem to na výstrahu, aby ste si dávali pozor !!!
To su prave tie najnebezpecnejsie momenty .. beton, obrubnik .. v meste je to nebezpecne, aj pri rychlosti do 12km/h
no len ja som asi takto šikovný po túre už skoro doma v zákrute napálim do susedovho auta, kt. stalo pred našim domom , ale len rozmlatené spätne zrkadlo a mne nič skoro nebolo xD
..nuz pochvalim sa aj ja.. odkedy mam spd(par tyzdnov) padam ako hruska. Zatial iba v malych rychlostiach a nieje to nic hrozne, ale ked sa poriadne zrubem tak to z recesie urcite nafotim a hodim sem..
Kamarat zo Ziaru mi hovoril pribeh o jeho znamom ktoreho na cestaku sundal mimo mesta v plnej rychlosti dolu kopcom kamion co si ho "nevsimol". Stiahlo mu to po pade kozu na boku na stehnach a trochu aj na rukach. Na stehne sa mu vryl do masa ten prach a spina z cesty do takej miery ze mu to vyhnivalo este asi rok kym sa z toho uplne dostal.. tie fotky by som asi radsej ani nechcel vidiet
tesme sa z nasich malych modrin a skrabancekov po prechode na spd
Chlapec sa pri hrade na bicykli zrútil do priekopy
..hned som si predstavil 50metrovy zraz.. ...ze dufam ze nie s tragickymi nasledkami.. a potom citam dalej :
Patrik však svoj bicykel nestihol dole prudkým zjazdom ubrzdiť, zišiel mimo poľnej cesty do priekopy nachádzajúcej sa pri potoku, kde zostal nehybne ležať v bezvedomí dole tvárou.
??? tito ´´novinari´´ z noveho casu a plus jedneho dna to je katastrofa..
...drzim chalanovi palce nech sa cim skor uzdravi..
no zas k tomu by sa mohli vyjadriť miestny.. priekopa nieje len to odvodnenie popri ceste, priekopa pri ceste je aj 5m volného pádu až k potoku, v lepšom prípade stŕmeho svahu..
ale so sposobom že titulok musí predať za každú cenu tiež nesúhlasím
no zas k tomu by sa mohli vyjadriť miestny.. priekopa nieje len to odvodnenie popri ceste, priekopa pri ceste je aj 5m volného pádu až k potoku, v lepšom prípade stŕmeho svahu..
No je to tragédia pre rodičov toho chlapca, je sice pravda, že kde to nepoznám, tak si zjazdím opatrnejšie radšej, ale zas na druhej strane, my ako 13 rocny s kamosmi sme tiez robili pekne sprostosti
Vysli sme na 14 poschodie , teda na strechu veziaku, chytili sa hromozvodu a kukuckovali sme dole na zem, aka je to vyska. Dnes by som bol opatrnejsi, ale mladost pochabost.
Snad sa z toho dostane chlapec, bez nasledkov. Ale mal vobec prilbu? ? ?
Nepatri to celkom tu, ale kedze si neviem rady dam sem fotky mojho ukazovaka po nehode, kt. sa stala pri nastavovani prasiatka mojej novej hydraulickej brzdy. Pootocil som koleso a zasekol som medzi to prasiatko a luc kotuca. U lekara som zatial nebol, mal som na nom obvaz ale od stvrka to obcas zakrvacalo tak som to dal prec...
Dal som len linky, kto nechce vidiet nepekne fotky nech neklika
Včera sa tak veziem na cesťáku proti vetru, keď v tom mi vietor fukol ku perám akýsi väčší hmyz. Snažil som sa ho perami odfúknuť ale on sa mi chcel dostať do pusy. Tak som ho chcel ľavou rukou odprsknúť a vtedy sa stali naraz 3 príčiny môjho pádu
Na niečo som nabehol zadným kolesom
Zafučal silný nárazový protivietor
Tá sviňa ma štipla do pery
No a následkom týchto faktorov mi stočilo predné koleso a už som ukážkovo letel cez riaditka do prostriedka cesty. Našťastie nešlo hneď za mnou žiadne auto.
Dopadol som dobre, len pár odrenín, na pere zachvíľu vyrástla mandarínka a spodná pera mi odstávala, som sa dal rýchlo dohromady, opravil defekt a pomaly domov.
Doma som peru chladil asi hodinu ľadom kým sa dala do normálneho stavu a hybáj do hory na horáku
nuz aj na cestaku treba vediet jazdit
ale zopar razy aj mna pekne postrasil ziletiak , vacsinou v zjazdoch na ostrejsich zatackach ked ma nebezpecne zacalo vynasat do druheho jazdneho pruhu brrrrr
ja nastastie problem z spd nemam, predtým som jazdil s košíkmi. No minulý rok asi v polovici augusta som si zlomil klúčnu kost, nastastie nie durch. Po piatich týždnoch so už pokusal stastie v Karpatoch znova . Tento rok som nastastie nic vazne nemal okrem rozrážania plastových smetiakov - akosi som sa medzi ne nezmestil.
Mne v piatok spadla reťaz , dal som nádherný let smerom dopredu v asi 35 km/h z kopca s pristátím na hlave, dobre že som mal prilbu. Normálne ani neviem ako som letel proste išiel som a zrazu som letel a až po dopade som zistil, že kvôli reťazi. Pád mi nič netlmilo iba prilba a vyzerá byť v pohode, žiadne poškodenie, ani škrabanec.
Mne v piatok spadla reťaz , dal som nádherný let smerom dopredu v asi 35 km/h z kopca s pristátím na hlave, dobre že som mal prilbu. Normálne ani neviem ako som letel proste išiel som a zrazu som letel a až po dopade som zistil, že kvôli reťazi. Pád mi nič netlmilo iba prilba a vyzerá byť v pohode, žiadne poškodenie, ani škrabanec.
A nemohla to spravit tzv. mrtva retaz? Si v zabere, slapes normal a vynecha Ti jeden zaber, naprazdno spravis zaber a padas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ma zopad takych modrin.. Pekny narodeninovy darcek, ehm.
To su prave tie najnebezpecnejsie momenty
Kamarat zo Ziaru mi hovoril pribeh o jeho znamom ktoreho na cestaku sundal mimo mesta v plnej rychlosti dolu kopcom kamion co si ho "nevsimol". Stiahlo mu to po pade kozu na boku na stehnach a trochu aj na rukach. Na stehne sa mu vryl do masa ten prach a spina z cesty do takej miery ze mu to vyhnivalo este asi rok kym sa z toho uplne dostal.. tie fotky by som asi radsej ani nechcel vidiet
tesme sa z nasich malych modrin a skrabancekov po prechode na spd
??? tito ´´novinari´´ z noveho casu a plus jedneho dna to je katastrofa..
...drzim chalanovi palce nech sa cim skor uzdravi..
No je to tragédia pre rodičov toho chlapca, je sice pravda, že kde to nepoznám, tak si zjazdím opatrnejšie radšej, ale zas na druhej strane, my ako 13 rocny s kamosmi sme tiez robili pekne sprostosti
Vysli sme na 14 poschodie , teda na strechu veziaku, chytili sa hromozvodu a kukuckovali sme dole na zem, aka je to vyska. Dnes by som bol opatrnejsi, ale mladost pochabost.
Snad sa z toho dostane chlapec, bez nasledkov. Ale mal vobec prilbu? ? ?
Dal som len linky, kto nechce vidiet nepekne fotky nech neklika
Hned po:
http://www.ulozisko.sk/305138/DSC_0353_resize.jpg
http://www.ulozisko.sk/305139/DSC_0352_resize.jpg
Teraz:
http://www.ulozisko.sk/305140/P1050997_resize.JPG
http://www.topky.sk/cl/10/752422/Chlapec-neubrzdil-prudky-zjazd-previezli-ho-na-ARO
Na niečo som nabehol zadným kolesom
Zafučal silný nárazový protivietor
Tá sviňa ma štipla do pery
No a následkom týchto faktorov mi stočilo predné koleso a už som ukážkovo letel cez riaditka do prostriedka cesty. Našťastie nešlo hneď za mnou žiadne auto.
Dopadol som dobre, len pár odrenín, na pere zachvíľu vyrástla mandarínka
Doma som peru chladil asi hodinu ľadom kým sa dala do normálneho stavu a hybáj do hory na horáku
ale zopar razy aj mna pekne postrasil ziletiak , vacsinou v zjazdoch na ostrejsich zatackach ked ma nebezpecne zacalo vynasat do druheho jazdneho pruhu brrrrr
A nemohla to spravit tzv. mrtva retaz? Si v zabere, slapes normal a vynecha Ti jeden zaber, naprazdno spravis zaber a padas.