a mozno pojdu do lesa a este si aj bike zoberu za to otravovanie. ja som zatial pri vyjazdoch slapal s prilbou na rajdach len asi dvakrat a aj to ked uz som bol na pokraji sil a nehrozilo mi nejake vacsie nebezpecenstvo a kvoli tomu ze som uz citil ze zacinam dostavat upal a bolo mi prilis teplo a daval som uz aj okuliare dolu a polieval sa vodou
Vcera som na poslednu chvilu zbadal pred sebou schody, mozog zahlasil "To nedas!!!" a ja som zabrzdil. Magura Julie za zakusla do kotuca a ja som prebehol (nie preletel, prebehol) cez riditka a dal som Zidanovku do stromu (esteze mam helmu). Bike zatial spravil kotrmelec a zadnou stavbou bachol na schody.
Nastastie som to prezil bez ujmy.
Vysledok prikladam:
Tych schodov bolo asi 10 - 15. Mali ale pekne blbe dimenzie - vyska cca 25, hlbka asi 35 cm.
A este som mal sedlo dost vysoko. Jak taky debil.
Takych 10 m pred nimi boli 3 schody, tie som skocil, ale hento by som si netrufol. Niesom Polc.
Takze, zase trosku k teme. Dnes okolo pol siedmej-siedmej sa mi zase raz podarilo vysypat na biku. Taky mensi skok, zly dopad, pad na ruku a vysledok ? Zlomenina vretennej kosti (aspon tak to stoji v lekarskej sprave). V nemocnici mi to napravili, kontrolny rentgen a pruser je na svete : kedze kost nedrzi na svojom mieste, tak v pondelok nastupujem na operacnu liecbu do nemocnice ... doba licenia minimalne 6 tyzdnov + dalsia rehabilitacia. Je to moja prva zlomenina ale v sakra nevhodnom case Ide o lavu ruky, aby som nezabudol (medzi zapastim a laktom, blizsie k zapastiu). A teraz dobra sprava pre Vas, kedze to JFab (resp. Dijck) tocil, bude aj nejake video Takze jazdite a davajte si bacha
A sakra...co to tam stvarate chlapi to Vas dnes Dijck ucil 2metrove dropy? Nemal si sa nahodou niekedy teraz zenit?To by nebolo bohvieco so sadrou na ruke...No kazdopadne zelam co najskorsie uzdravenie
Takze, zase trosku k teme. Dnes okolo pol siedmej-siedmej sa mi zase raz podarilo vysypat na biku. Taky mensi skok, zly dopad, pad na ruku a vysledok ? Zlomenina vretennej kosti (aspon tak to stoji v lekarskej sprave). V nemocnici mi to napravili, kontrolny rentgen a pruser je na svete : kedze kost nedrzi na svojom mieste, tak v pondelok nastupujem na operacnu liecbu do nemocnice ... doba licenia minimalne 6 tyzdnov + dalsia rehabilitacia. Je to moja prva zlomenina ale v sakra nevhodnom case Ide o lavu ruky, aby som nezabudol (medzi zapastim a laktom, blizsie k zapastiu). A teraz dobra sprava pre Vas, kedze to JFab (resp. Dijck) tocil, bude aj nejake video Takze jazdite a davajte si bacha
no stava sa co uz narobis. Hlavne ti prajem skore uzdravenie rychle vyliecenie a pekne sestricky.
fuha, az mam zimomriavky.. skore uzdravenie! Ja mam pamiatky do konca zivota ....jazvy z velkej pily a z mojho nestastneho padu - kedy mi napravali laket, no vyzera to sexi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ti sa ti nebudu trepat do lesa
výsledok je 28 a napadlo ma to ako násobok 14. ženy rady upravujú vek ... ešte raz sa ospravedlňujem.
Nastastie som to prezil bez ujmy.
Vysledok prikladam:
A este som mal sedlo dost vysoko. Jak taky debil.
Takych 10 m pred nimi boli 3 schody, tie som skocil, ale hento by som si netrufol. Niesom Polc.
freecaster.com - avalanche trophy quarter I
btw:myslel som tým to že ich mal skočiť
by si sa čudoval...
Za peníze v Praze dúúúm.
no stava sa co uz narobis. Hlavne ti prajem skore uzdravenie rychle vyliecenie a pekne sestricky.