astro,
pred 3a pol mesiacmi som tiež zlomil prvý krčný stavec na dvajkrát a mal som len pocit stuhnutého krku....aj som ešte došiel bikom do garaže, osprachoval sa autom došiell k lekarovi.....ved taka maličkosť
koren mandragory vyluhovany v silnom alkohole..... 2-3x denne pretriet/prilozit gazu namocenu v tom a velice rychlo to mas ....ale mandragoru asi nieje jednoduche zohnat, pomoze v alkohole namoceny kostihoj a skorocel!!
koren mandragory vyluhovany v silnom alkohole..... 2-3x denne pretriet/prilozit gazu namocenu v tom a velice rychlo to mas ....ale mandragoru asi nieje jednoduche zohnat, pomoze v alkohole namoceny kostihoj a skorocel!!
Ach.U nas jej rastie hojne.Len treba vediet kde.A nemusi byt v alkohole.Staci urobit normalny caj.Len nepit.
moze ale alkohol dezenfikuje ranu.... aspon my to doma inak nepouzivame..... a nepit treba dat 10!!!!!!!!!! ...... minule ked ma kusol pes, dezinfikoval som si to s mandragorou..... potom som bol u kamosa na kave a ma 2 mesacnu sucku Jack Russel.... pribehla a oblizovala mi tu ranu..... nenapadlo ma ze tam mam mandragoru..... za 5 minut sa posrala, motala sa po travniku jak opita, potom lahla, gulala ocami, jazyk fialovy......az vtedy ma napadlo ze asi mandragora..... ryuchlo utekali zverolekarovi, dostala nejaku injekciu a zotavila sa..... ale aj po tej injekcii este bola hodnu chvilu mimo
PS: mne po tom kusanci (stredoazijsky ovciak - hovado jak mala krava) povedali na pohotovosti ze na 50% sa mi to zapali a budem musiet ist na antibiotika..... nasadil som mandragoru a za 2 dni som mal tie hlboke rany (1,5cm) po zuboch zacelene a aj ked ostala chrasta, ziadny zapal sa nekonal
radsej nie..... ale co som pocul story ze keby si si dal take poldeci, zburas chalupu..... takze som som to neskusal .... ale mozno ked pojdem na vyjazd s nejakym X-menom pripadne Tomasom, par kvapiek pustim do camelbagu
haha nj, to by boli haluze by si vybehol Konske hlavy na velkom prevodniku jak nic
alebo mozno naopak - dupacovi treba kvapnut par kvapiek do piva, nech sa posere
Sluchatka? Uz pri behu to moze byt problem Inak, u nas mala sanca. Malo cyklochodnikov.
P.S.: Vcera som videl slapat chlapika na bajku so psom na voditku po hlavnej ceste!!!! Bez rozumu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pred 3a pol mesiacmi som tiež zlomil prvý krčný stavec na dvajkrát a mal som len pocit stuhnutého krku....aj som ešte došiel bikom do garaže, osprachoval sa autom došiell k lekarovi.....ved taka maličkosť
Aj gate to schytali.. Aj ruka, aj zadok..
Aj gate to schytali.. Aj ruka, aj zadok..
cestna lisaj ...get well soon
skus kalciovu mast,je dobra na odreniny atd...ja som ju pouzival aj na cerstve tetovanie ,hoji to rychlo a ukludnuje
granuflex je hotový zázrak na niečo takéto
Ach.U nas jej rastie hojne.Len treba vediet kde.A nemusi byt v alkohole.Staci urobit normalny caj.Len nepit.
PS: mne po tom kusanci (stredoazijsky ovciak - hovado jak mala krava) povedali na pohotovosti ze na 50% sa mi to zapali a budem musiet ist na antibiotika..... nasadil som mandragoru a za 2 dni som mal tie hlboke rany (1,5cm) po zuboch zacelene a aj ked ostala chrasta, ziadny zapal sa nekonal
alebo mozno naopak - dupacovi treba kvapnut par kvapiek do piva, nech sa posere
P.S.: Vcera som videl slapat chlapika na bajku so psom na voditku po hlavnej ceste!!!! Bez rozumu