Ja som minulu sobotu skoro skoncil pod autom . Isiel som smerom od Bojnic do Nitrianskeho Rudna a na tych kopcoch som si to pekne rozmakal, mysliac ze to ubrzdim, lenze som prezul za tensie (28 namiesto povodnych 35) a este k tomu maju aj maksiu zmes takze stratili grip a namiesto brzdenia som sa pomaly smykal pod protiiduci octaviu, takze som musel odbrzdit a sup do krajnice.
duracer podla coho usudzujes ze je to fotomontaz? myslis ze vo fotoshope je aj plugin "zlaknuty vyraz"? pozri toho divaka za nim....
...minimalne ta jeho hlava sa mi zda byt dorabana
A pravdepodobnost ze sa podari urobit cisto nahodou takuto snimku je velmi velmi velmi miziva.
Ci si myslis ze ten fotograf nahodou stal na tom mieste a akurat ked fotil tak sa mu do zaberu vosiel nahodou padakuci biker zo zlomenym ramom ktory nahodou padal hlavou presne do svojho odtrhnuteho kolesa a presne v okamihu ked biker narazal hlavou do kolesa tak sa fotografovi nahodou otvorila clona na fotaku.
Cisto hypoteticky by to mohol byt este aj screen z videa ..... no ale potom chcem vidiet toto video a nie volajaku neostru fotku v malom rozliseni
btw ti "vystraseni" ludia sa pozeraju na travnik ktrory je 1m za bikerom
to duracer: zabudol si ze existuje nieco ako sekvencne fotenie...
...aha takze ten fotograf presne vedel ze sa tomu bikerovi ide na danom mieste rozpadnu bike a tak s zapol sekvencene fotenie.......a presne vedel ze ide narazit hlavou do kolesa a preto si presistotu zapol sekvencne fotenie po desatine sekunty aby nahodou nepremeskal dany moment ................
ja byt fotograf tak vyhladavam taketo miesta kde sa hodne pada,,, a to sekvencne fotenie mam stale zapnute a len sa modlim aby padol akurad ten biker ktoreho budem fotit nooo a tomuto sa to podarilo... a silne pochybujem o tom ze toto je jedina foto na svete ktora zachytava akurad "ten" moment... (nemyslim teraz len pady...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...skor mi to pripada ako fotomontaz
...skor mi to pripada ako fotomontaz
je to mozne, dostal som to dnes mailom
hah tak teda ako si ustlal tak aj ma
...minimalne ta jeho hlava sa mi zda byt dorabana
A pravdepodobnost ze sa podari urobit cisto nahodou takuto snimku je velmi velmi velmi miziva.
Ci si myslis ze ten fotograf nahodou stal na tom mieste a akurat ked fotil tak sa mu do zaberu vosiel nahodou padakuci biker zo zlomenym ramom ktory nahodou padal hlavou presne do svojho odtrhnuteho kolesa a presne v okamihu ked biker narazal hlavou do kolesa tak sa fotografovi nahodou otvorila clona na fotaku.
Cisto hypoteticky by to mohol byt este aj screen z videa ..... no ale potom chcem vidiet toto video a nie volajaku neostru fotku v malom rozliseni
btw ti "vystraseni" ludia sa pozeraju na travnik ktrory je 1m za bikerom
...aha takze ten fotograf presne vedel ze sa tomu bikerovi ide na danom mieste rozpadnu bike a tak s zapol sekvencene fotenie.......a presne vedel ze ide narazit hlavou do kolesa a preto si presistotu zapol sekvencne fotenie po desatine sekunty aby nahodou nepremeskal dany moment ................