Ta ked sa rutis dole kopcom asi 40 km/h a do cesty ti vojde dilino a ty prudko zabrzdis brzdami (viacej prednou,doplatil som na opotrebenie spalkov na zadnej brzde) tak je 20m realnych
Saq...Prilbu som nemal,isiel som na bratrancovom biku,mal taky z EXIsportu,zda sa mi,ze Esperia Proxima alebo dajak tak sa to volalo...Vidlica ZOOM taka makka ze ma prehodila jak hovado...Na peru som dostal jeden steh a na celo dve
tak som dnes zase hodil tigra, len trocha divne....som isiel na taky skok, ten skok je upraveny tak ze medzi odrazom a dopadom je to odnedavna vyplnene tiez hlinou atd...tak som nesiel moc rychlo aby som dopadol dostredu na to vyplnene...no a dopadol som a ta hlina tam bola daka makka, tak sa mi zvrtlo koleso a klasicky tigrovito som padal, takze ruky dopredu a padam a padam...len problem bol vtom ze som padal na hranu doskoku, takze najprv som dopadol hrudnikom na tu hranu, rukami az o pol metra nizsie takze som ten skok poriadne ,,objal,, ...potom som sa zosuchol dole, rychlo som vyskocil a trocha v panike som sa snazil chytit dych, teda hodnu chvilku mi to trvalo dokial som to rozdychal...bola to dost supa...no mam stoho par zanedbatelnych skrabancov a trocha ma pobolieva hrudnik, dufam ze to coskoro prestane
ja som si rozbil koleno, a ani som nezosadol z biku
som skusal 1rukov (pravou) som sa drzal rajdov a lavou som nieco lovil vo vacku, a som chcel zist obrubnik = ma too nejako rozhodilo v tom som si buchol koleno o stangel a lavou rukou som sa zachytil o brzdovu paku
mam to ale stastie ze ta paka to vydrzala a ze neslo ziadne auto
Ja som zatiaľ nepadla nijak vážne. Párkrát som mala na mále ale som to vždy nejako ustála a zatiaľ to boli iba trošku pooškierané kolená a modriny. Toť vše. Už iba čakám kedy príde rad na mňa
Ja som zatiaľ nepadla nijak vážne. Párkrát som mala na mále ale som to vždy nejako ustála a zatiaľ to boli iba trošku pooškierané kolená a modriny. Toť vše. Už iba čakám kedy príde rad na mňa
Presne takto som cakal aj ja, a podla toho, ze vsetci kamarati sa dolamali, som s presnostou na dva mesiace uhadol, kedy sa dolamem ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dufam, ze ti tie dve rany nezosili dohromady tolkymi-mnohymi stehmi
BTW kde so mal prilbu ked si si rozcesol hlavu
Nieco podobne som zazil, boliet prestal po 4-5 tyzdnoch.
som skusal 1rukov (pravou) som sa drzal rajdov a lavou som nieco lovil vo vacku, a som chcel zist obrubnik = ma too nejako rozhodilo v tom som si buchol koleno o stangel a lavou rukou som sa zachytil o brzdovu paku
mam to ale stastie ze ta paka to vydrzala a ze neslo ziadne auto
Presne takto som cakal aj ja, a podla toho, ze vsetci kamarati sa dolamali, som s presnostou na dva mesiace uhadol, kedy sa dolamem ja.