"Moja sezona skoncila"
Ono sa to "rozumne" dá aj s tými drôtami. (tak po 6 týždňoch)
O dva týždne už aj krígel piva zdvihneš.
Prajem skorý návrat k bikeradovánkam.
Vitaj v klube, mne tiez tvrdili 3 mesiace, ale uvidime 31.5 idem na kontrolu a snad sa pomaly budem moct vratit. Teraz uz v podstate fungujem normalne, len nesmiem sa o tu ruku opierat ani v nej nic moc dvihat:)
Ahoj, mne srobovali teda klucnu kost, asi nejake 3 tyzdne dozadu... ale v zasade najhorsie bolo sa dostat z narkozy, ta samotna zlomenina neboli a mozem s tym hybat v podstate od zaciatku
Dobre že vám aspoň niečo povedali. Ja keď som sa pýtal koľko, čo a kedy, tak na mňa len čumeli ako "čo to od nás chceš?, však na Slovensku je každý študovaný doktor". Tak som sa riadil pocitovo, na rehabilitácii už ani nebolo čo rozcvičovať a keď mi po pol roku išli vyberať dráty z ramena, tak už išla len polka von - rozlámal som ich. Tenis asi nebola na tú ruku dobrá medicína... Ale problémy nemám žiadne, len nemôžem ísť na MR.
Tak radšej v kľude, aj keď sa bude zdať že sa už všetko dá a mrle ťa budú mať napoly zežraného.
A to, že mi to pôvodne chceli felčiari dávať dokopy ambulantne, tu nebudem ani rozvádzať.
Edit: Nemal som kľuku zlomenú ale "vytrhnutú" - neviem ako sa to odborne.
ak ta budu mrle zrat, tak so zlomenou hornou koncatinou sa da aspon viac turistikovat, a to je vzdy lepsie ako smutne sediet doma.
svoje by o tom mohli rozpravat Tmax, Magez, a urcite aj mnohi dalsi... napriklad magez chodil po lese a vyjedol nam vsetky maliny a cernice
Ja som po zlomenine kľučky (bez posunu a bez drôtovania) išiel MTB maratón už po 5 týždňoch. Bol však problém. Nie však s fyzickým stavom. Pri zjazdoch triaška a išiel som sa od strachu poondiať. Táto psychická blokácia ustupovala len pozvoľne.
Dobre že vám aspoň niečo povedali. Ja keď som sa pýtal koľko, čo a kedy, tak na mňa len čumeli ako "čo to od nás chceš?, však na Slovensku je každý študovaný doktor". Tak som sa riadil pocitovo, na rehabilitácii už ani nebolo čo rozcvičovať a keď mi po pol roku išli vyberať dráty z ramena, tak už išla len polka von - rozlámal som ich. Tenis asi nebola na tú ruku dobrá medicína... Ale problémy nemám žiadne, len nemôžem ísť na MR.
Tak radšej v kľude, aj keď sa bude zdať že sa už všetko dá a mrle ťa budú mať napoly zežraného.
A to, že mi to pôvodne chceli felčiari dávať dokopy ambulantne, tu nebudem ani rozvádzať.
Jj, to mam aj ja, nie zlomenu ale vyklbenu (luxacia akromioklavikularneho klbu) a s tym moc teda hybat neviem, bolest neskutocna hlavne teraz po operacii. Samozrejme som necakal kremese 😃
Radsej budem poctivo sediet, rad by som aby mi tam zelezo neostavalo.
KinDo Silná blokácia trvala 2-3 týždne po znovuzačatí bikovať. Ustupovalo to postupne a veru ani neviem, koľko mi to trvalo. 1-2 mesiace?
Po roku som išiel znova ten istý pretek pri ktorom som si zlomil kľučku. Ako som začal prichádzať na miesto "tigrieho skoku" hlava sa znova ozvala. Bol som nesvoj a nedalo sa mi rezkejšie ísť. Keď som kritické miesto opustil, totálne som sa uvoľnil a dupal do biku ako sa patrí.
Takúto "psychoblokáciu" prežívali aj moji kamaráti. Časom ich to prešlo ale jeden z nich totálne skončil s MTB. U 2 kamošov blokácia trvala zo pol roka ale u jedného nebola vôbec.
Je to skrátka individuálne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/girl-interrupted-lorraine-truong-head-injury-bmc-bikes.html
asi to kope
Ono sa to "rozumne" dá aj s tými drôtami. (tak po 6 týždňoch)
O dva týždne už aj krígel piva zdvihneš.
Prajem skorý návrat k bikeradovánkam.
svoje by o tom mohli rozpravat Tmax, Magez, a urcite aj mnohi dalsi... napriklad magez chodil po lese a vyjedol nam vsetky maliny a cernice
pytam sa, lebo mam podobne stavy (nastastie miernejsie) po minulorocnom pade a rocnom lieceni sa ...
Jj, to mam aj ja, nie zlomenu ale vyklbenu (luxacia akromioklavikularneho klbu) a s tym moc teda hybat neviem, bolest neskutocna hlavne teraz po operacii. Samozrejme som necakal kremese 😃
Radsej budem poctivo sediet, rad by som aby mi tam zelezo neostavalo.
Po roku som išiel znova ten istý pretek pri ktorom som si zlomil kľučku. Ako som začal prichádzať na miesto "tigrieho skoku" hlava sa znova ozvala. Bol som nesvoj a nedalo sa mi rezkejšie ísť. Keď som kritické miesto opustil, totálne som sa uvoľnil a dupal do biku ako sa patrí.
Takúto "psychoblokáciu" prežívali aj moji kamaráti. Časom ich to prešlo ale jeden z nich totálne skončil s MTB. U 2 kamošov blokácia trvala zo pol roka ale u jedného nebola vôbec.
Je to skrátka individuálne.