Ja som zatial tiez nezadany a s poslednou som to ukoncil prave z toho dovodu ze to chcela posunut do dalsieho levelu. Ale predstava prazdnej postele do konca zivota tiez nieje ruzova
nikto nerozprava o prazdnej posteli
vztah je / mal by byt o dovere, tolerancii a kompromisoch
ak budes (chciet) niekomu riadit zivot, tak to dlho nevydrzi ...
tak aj ja sa tu už "pochválim".
Dnes ráno som si v dlhých tieňoch (a strobo pásikoch) nevšimol dieru v asfalte pri zjazde a mal som "letecký deň".
Tielko, dres, biby aj nové rukavice do smetiaku. Seknuté koleso (nerozoberal som zatiaľ, snáď ráfik prežil), ohnuté barany, svoje si zlízol pravý dual, omotávka. Dorantaný som všade, to budú aj 2 týždne bez jazdenia. Zaujímavé je, že prilba nič - jemne škrabnutá v jednom mieste, nenašiel som ani lupou žiadnu prasklinku. Záznam v telefóne prezradil rýchlosť cca 60km/h, tachometer nepoužívam. Asi som to pustil viac než bolo vhodné.
Aj ja som dnes stretol cestný lišaj - na úzkej lesnej ceste z Jankovho vŕška do Dolnych Vesteníc v zákrute som sa snažil vyhnúť prichádzajúcemu autu v protismere na krajnicu, kde som si nevšimol štrk (pozeral som na auto) a zjazdený plášť nepodržal (Nešiel som zase tak rýchlo ?)
Nič hrozné, len sa chcem opýtať čo je najlepšie natierať na ranu / chrastu. Predpokladám že na lakti to bude stále naťahované a bude to praskať a mokvať. Vďaka za info.
Ešte predtým na dezinfekciu by som ti poradil použiť betadin.
Prípadne potom ak nie Bionect tak aj betadinove náplaste pod názvom Inadine sú super, ja som si s tým liečil pooperačné rany (drahá je zdravotacka )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vztah je / mal by byt o dovere, tolerancii a kompromisoch
ak budes (chciet) niekomu riadit zivot, tak to dlho nevydrzi ...
skoncime to uz ...
... a na všetkých sa zároveň teším
)
Tak obcas mam aj stastie v nestasti
dnes ma jeden pretekar skoro nabral, este ze som sa kryl o strom.
Dnes ráno som si v dlhých tieňoch (a strobo pásikoch) nevšimol dieru v asfalte pri zjazde a mal som "letecký deň".
Tielko, dres, biby aj nové rukavice do smetiaku. Seknuté koleso (nerozoberal som zatiaľ, snáď ráfik prežil), ohnuté barany, svoje si zlízol pravý dual, omotávka. Dorantaný som všade, to budú aj 2 týždne bez jazdenia. Zaujímavé je, že prilba nič - jemne škrabnutá v jednom mieste, nenašiel som ani lupou žiadnu prasklinku. Záznam v telefóne prezradil rýchlosť cca 60km/h, tachometer nepoužívam. Asi som to pustil viac než bolo vhodné.
Nič hrozné, len sa chcem opýtať čo je najlepšie natierať na ranu / chrastu. Predpokladám že na lakti to bude stále naťahované a bude to praskať a mokvať. Vďaka za info.
Syn sa aspoň zahral na zdravoťáčku 😁😁😁
Prípadne potom ak nie Bionect tak aj betadinove náplaste pod názvom Inadine sú super, ja som si s tým liečil pooperačné rany (drahá je zdravotacka