Tiež nejaký blbý pád? Čo mi ľudia v okolí čo si tým prešli hovorili, tak treba ísť. Ak sú to šľachy alebo manžeta rotatora tak sa to samo nespraví. Asi som sa zbytočne 8 mesiacov trápil.
Zatiaľ som dostal odporúčania buď na MUDr. Křivánek v nemocnici alebo MUDr. Petriščák v ArtroPro, celkom kapacita operoval dosť športovcov. Ale tam si to nechajú zaplatiť.
Ešte sa má zastaviť kamoš, čo utrhol pri hokejbale rameno a mal nejake komplikácie tak som zvedavý čo bude vravieť on.
neviem ci do demolacii, alebo sem...
Skratka som pri pade na biku zdemoloval banan vo vrecku na drese. Ostalo mi vo vacku toto lepkave bananove pyre
Mne inak okrem jemne narazeneho lakta nic nie je.
najlepsie bolo, ked som zistoval, ci mi nic nevypadlo, strcil som ruku do vacku a prsty sa mi zaborili do hentoho humusu, tak som sa na pol sekundy zlakol, ze co to tam mam
Volodaj viem ze si nechcel Jpp ale u vas mas arthromed. Je to sukromne a dost drahe ale mam referencie od roznych ludi a sportovcov ze su fakt top trieda. Nie len cyklisti ale aj hokejisti ktori su maximalne spokojni. Za zvazenie a to ze to mas za domom by to mozno stalo
Volodaj,arthromed môžem len odporučiť.Mne dávali koleno do poriadku a už pekných pár rokov pokoj.Sopilka je škoda,dobre má pozasival,ale kamoš tam bol dva mesiace dozadu a povedal že aj ďalší doktory sú ok.A bol tam už viac krát.A do Priekopy to máš na skok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ som dostal odporúčania buď na MUDr. Křivánek v nemocnici alebo MUDr. Petriščák v ArtroPro, celkom kapacita operoval dosť športovcov. Ale tam si to nechajú zaplatiť.
Ešte sa má zastaviť kamoš, čo utrhol pri hokejbale rameno a mal nejake komplikácie tak som zvedavý čo bude vravieť on.
Skratka som pri pade na biku zdemoloval banan vo vrecku na drese. Ostalo mi vo vacku toto lepkave bananove pyre
Mne inak okrem jemne narazeneho lakta nic nie je.
ja som konzervativny cyklista, preto nosim banany