presne tak taka je doba. Co tam po cyklistovi hlavne ze srnka prežila:)
prebujnelý antropocentrizmus je imo väčší problém - myslíš že jeden z tých 7 mld premnožených agresívnych opov by nejako významne chýbal?
odídenie po svojich je možné aj so zlomeninou, aj so smrteľným zranením
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Pripad na konci tejto epizody. https://videoportal.joj.sk/zachranari/epizoda/61504-zachranari
Uz na zaciatku som vedel ze porusil prve zakladne pravidlo bezpecnosti, ked cyklista povedal, ze dnes prekonam svoj rekord.
Dolezitejsie je vychutnat si jazdu a kludne mozem mat cas rovnaky kazdy den a nikdy nejazdim nadoraz a neskusam co dokazm a este v lese na prirodzenom zjazde pomedzi stromy, kde moze byt zly pristup zachranarov. Keby mu aspon platili miliony za pretek, ale len tak? Ani medved ho nenahanal. Adrenalin je navykova prirodzena droga, ktoru si telo samo vyraba.
Tito narkomani jej potrebuju coraz viac.
Pad moze prist aj pri pomalej jazde, ale naco zbytocne pokusat stastie. Proste sa zviest a vychutnat si to a nie hnat sa za rekordmi, naviac zadarmo. A salta skusat len na mostiku s nafukovackou, hlavne ako je to zadarmo. A pysit sa videom na ytb nieje dobra vlastnost. (to len ako pripomienka, aj ked to v tomto pripade nebolo). Tiez jazdim na endure ale
TOTO NIEJE VIDEOHRA. To si niektori neuvedomuju. Prepacte ak ste niektori maniaci, ale zdravie mame len jedno, kupit sa neda nove.
Kazdy to berieme inak.Ja sa napriklad rad kazdym vyjazdom zlepsujem a niekedy dost hrotim.Sice casy si neratam a nemam ani stravu.Ale ten pocit,ked to ozaj das je popi...
Ale tomu zodpoveda uz aj par skaredych padov a zraneni a sam neviem,aka bude nasledujuca sezona.
Ja mam radost ze som to dal bez padu a dosiel do ciela a zvladol celu naplanovanu trasu, spoznal krasu prirody a zlepsil si kondicku. V zdravom tele zdravy duch.
Viem ze moze prist skaredy pad ale zaroven nechcem prestat jazdit, a znizovat si kondicku na posteli ci sa mrzacit kvoli adrenalinu, tak skacte z mosta na lane alebo lozte isteni na umelej horolezeckej stene.
Ked chcem rychlost, tak na prazdnej ceste na cestnom. Ked chcem klopenky a rychlost a bez poriadne velkej financnej zmluvy tak umely pumptrack ci niekde bez korenov a stromov. I ked aj tam hrozi zranenie. Snazte sa ho eliminovat na minimum a nie zvysovat. Ludia niekedy kvoli ytb ci selfie spravia hlupost ktora sa neda vratit spat.
Ja len konstatujem a ukazujem, ze existuju aj taketo priciny padov. To je ich vec ci chcu riskovat zdravie alebo aj zivot. Teraz si napriklad 4 cyklisti z 1000 uvedomia ze sa im moze stat aj zranenie a radsej by tolko neriskovali a za pol roka pri navale adrenalinu pri jazde na to zabudnu. Princip drogy adrenalin je asi kazdemu znamy. Bez toho by sa asi tazko niekto len tak pokusal spravit nieco z coho bude mat slast. To je lekarsky fakt.
Ked pojdem na vyjazd a 10 ludi ma obehne, tak nie preto ze neviem jazdit, ale preto ze odmietam zvysenu pravdepodobnost skaredeho padu.
Aj Nicky Lauda chcel dat zrusit pretek pre zle pocasie a ked neuspel tak sa skoro zabil. Pri poslednej etape uz po vylieceni radsej sam skoncil. A nikto ho nepokladal za zbabelca.
Nejazdi kazdy kvoli fajnovym videam,fotkam na insta,alebo uznaniu okolia.Poznam ludi-kamosov a kamosky,s ktorymi nejazdime kvoli frajerine,ale kvoli sebe a pocitom z toho.A vobec Nas nezaujima nazor okolia.Napriklad Marinada vesa fajnove videa,ale poznam ho osobne a viem,ze nejazdi kvoli nim,ale preto,lebo tym zije a naplna ho to.Dufam,ze sa nenahneva,ze som prave jeho spomenul.Vsetko odo mna k tomuto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne tak taka je doba. Co tam po cyklistovi hlavne ze srnka prežila:)
Srna vraj odisla v poriadku po svojich (vidno to aj na konci videa)
prebujnelý antropocentrizmus je imo väčší problém - myslíš že jeden z tých 7 mld premnožených agresívnych opov by nejako významne chýbal?
odídenie po svojich je možné aj so zlomeninou, aj so smrteľným zranením
https://videoportal.joj.sk/zachranari/epizoda/61504-zachranari
Uz na zaciatku som vedel ze porusil prve zakladne pravidlo bezpecnosti, ked cyklista povedal, ze dnes prekonam svoj rekord.
Dolezitejsie je vychutnat si jazdu a kludne mozem mat cas rovnaky kazdy den a nikdy nejazdim nadoraz a neskusam co dokazm a este v lese na prirodzenom zjazde pomedzi stromy, kde moze byt zly pristup zachranarov. Keby mu aspon platili miliony za pretek, ale len tak? Ani medved ho nenahanal. Adrenalin je navykova prirodzena droga, ktoru si telo samo vyraba.
Tito narkomani jej potrebuju coraz viac.
Pad moze prist aj pri pomalej jazde, ale naco zbytocne pokusat stastie. Proste sa zviest a vychutnat si to a nie hnat sa za rekordmi, naviac zadarmo. A salta skusat len na mostiku s nafukovackou, hlavne ako je to zadarmo. A pysit sa videom na ytb nieje dobra vlastnost. (to len ako pripomienka, aj ked to v tomto pripade nebolo). Tiez jazdim na endure ale
TOTO NIEJE VIDEOHRA. To si niektori neuvedomuju. Prepacte ak ste niektori maniaci, ale zdravie mame len jedno, kupit sa neda nove.
Ale tomu zodpoveda uz aj par skaredych padov a zraneni a sam neviem,aka bude nasledujuca sezona.
Viem ze moze prist skaredy pad ale zaroven nechcem prestat jazdit, a znizovat si kondicku na posteli ci sa mrzacit kvoli adrenalinu, tak skacte z mosta na lane alebo lozte isteni na umelej horolezeckej stene.
Ked chcem rychlost, tak na prazdnej ceste na cestnom. Ked chcem klopenky a rychlost a bez poriadne velkej financnej zmluvy tak umely pumptrack ci niekde bez korenov a stromov. I ked aj tam hrozi zranenie. Snazte sa ho eliminovat na minimum a nie zvysovat. Ludia niekedy kvoli ytb ci selfie spravia hlupost ktora sa neda vratit spat.
Ked pojdem na vyjazd a 10 ludi ma obehne, tak nie preto ze neviem jazdit, ale preto ze odmietam zvysenu pravdepodobnost skaredeho padu.
Aj Nicky Lauda chcel dat zrusit pretek pre zle pocasie a ked neuspel tak sa skoro zabil. Pri poslednej etape uz po vylieceni radsej sam skoncil. A nikto ho nepokladal za zbabelca.