MageZ: este by mohol chodit s nami na vyjazdy nosit .. v sobotu som zlomil papek o nohu, pekne zodraty kus koze mam na nohe, lavu mi napichla lietajuca krvna banka, doskriabana je naviac ani nechapem z toho, mozno z tych kriakov, co sme sa predierali, do laveho prstu sa mi zapichol cez rukavicu trn tak, ze sa ulomil asi 2mm pod kozou, musel som pouzit polnu nemocnicu od tmaxa na vyoperovanie, a na konci dna mi dalsi papek preveril ci predosle zranenie nohy nahodou nekrvaca. A ked uz sa zdalo, ze by sme mohli (ak nedostaneme defekt) v pohode dojst k autu, tak samozrejme som defekt dostal. Zapichol som klinec do plasta .. klinec, ktory podla stavu vyzeral,ze tam lezal tak 30 rokov. Ale pad z toho nebol nastastie. Len som ho odlomil nad plastom , tesnil ako knot. Ale nic z toho nebol nastastie pad, tak to bolo nastastie kludne pohodove pojazdenie.
Presne tak, nerozumiem tomuto pristupu, tomu "nenavistnemu" pohladu. Je to nieco co robi poloprofesionalne, nezivi ho to, a prave aj napriek tej nepriazni, padom a zraneniam stale dokaze najst motivaciu absolvovat odznova rehabilitacie a zacinat s treningom stale prakticky od nuly, ved to je neskutocne!
Určité riziko pri ***** výkone sa nedá vylúčiť. Nikdy. Prípadne by sa jeho vylúčením stratil aj výkon. Buď sa s tým naučíte žiť, alebo to nerobte.
Inak debilných kydov na túto tému existuje samozrejme na mraky, napr. "klasická" horolezecká lit. dookola omieľa, že máte liezť len to, na čo máte. No ale odkiaľ viete, na čo máte, ak ste to neskúsili? (takmer doslova argument Pavúkov voči podobným hláškam) Samozrejme, ak na to nemáte, tak z toho zdrhnete, alebo spadnete. No tak budete padať a opakovať, kým nenacvičíte... etc.
A toto je vlastne to isté v bledozelenom, len pád je na zem a nie do lana.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Kolko ludi rocne umiera alebo ma tazke urazy na nasledky padu vo vani alebo pri jazde autom?
A co potom este take rebriky, schody alebo cestna cyklistika pri krajnici vozovky?
Sedme doma na zadku neustale zvazujuc kazde riziko len aby mali mudrlanti dusu na mieste.
Az do doby nez nejaky z miestnych mudrlantov nepleskne vo vani na spodinu lebecnu.
Potom mu mozme spolocne namiesto podpory a empatickeho priania uzdravenia.
Na oplatku primitivne zamudrovat ze jeho vina mal mat vo vani protismykovu podlozku.
mathoso moja jediná zlomenina v živote bola vo vani resp. sprchovom kúte - a kvôli babe. (Ktorú som nebúšil, len som išiel zabrániť tomu, aby sa dozvedela správnu informáciu v nesprávnom čase.)
Myslel to tak, ze sa mozes tazko zranit aj ked len sedis doma na riti
mne je to jasne, ale jedna vec je zranenie nahodou (osud ), a druha vec su zranenia ked im bezis oproti, riskujes a robis veci na hrane ... no a tretia je, ked je niekto uplny debil a robi uplne hluposti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tymto sa urcite riadili vsetci uspesni sportovci...
ani nie, len ma to tak napadlo ked vidim tieto obrazky
ale prosim ta...
Rozumni uspesni sportovci urcite.
Na kazdom SK/CZ fore najdes podobneho modera.
Inak debilných kydov na túto tému existuje samozrejme na mraky, napr. "klasická" horolezecká lit. dookola omieľa, že máte liezť len to, na čo máte. No ale odkiaľ viete, na čo máte, ak ste to neskúsili? (takmer doslova argument Pavúkov voči podobným hláškam) Samozrejme, ak na to nemáte, tak z toho zdrhnete, alebo spadnete. No tak budete padať a opakovať, kým nenacvičíte... etc.
A toto je vlastne to isté v bledozelenom, len pád je na zem a nie do lana.
A co potom este take rebriky, schody alebo cestna cyklistika pri krajnici vozovky?
Sedme doma na zadku neustale zvazujuc kazde riziko len aby mali mudrlanti dusu na mieste.
Az do doby nez nejaky z miestnych mudrlantov nepleskne vo vani na spodinu lebecnu.
Potom mu mozme spolocne namiesto podpory a empatickeho priania uzdravenia.
Na oplatku primitivne zamudrovat ze jeho vina mal mat vo vani protismykovu podlozku.
https://m.youtube.com/watch?v=F8_q2cCHI1E
mne je to jasne, ale jedna vec je zranenie nahodou (osud