ako dlho boli narazene rebro? cital som ze aj tri mesiace?
narazil som si sobotu, a nezlepsuje sa to.
boli to napriklad pri hlbokom nadychu, ked ide hrudny kos aj nahor
celkom dobre to mozes mat aj zlomene, ale teraz je to uz jedno lebo sa s tym uz nic nerobi takto neskoro ... ja som mal zlomene dva krat, vnimal som to dva az tri mesiace ... kde si lietal ?
Ja som mal prasknutu spojivovu chrupavku na rebrach a dva tyzdne brutal a ked som kuchol som odpadaval a potom este asi 2 tyzdne to bolelo a po mesiaci sa to uz dalo vydrzat
Ja narazene aj zlomene a trva to 2-3 mesiace. . Chrupavka ma boli stale ked sa rychlo prehnem a to je uz par rokov. Na vtipy mozes rovno zabudnut A pivo len cez slamku pit 😋
Hodil som tigra a narazi do riadnej hrudy... Bolelo to hodne dlho - najmä keď som sa zasmial, kýchol si, súložil. Ale potom som mal rozpílenú a zdrátovanú hrudnú kosť a môžem povedať, že narazené rebrá boli proti tomu šuvix.
Aj takto moze dopadnut uplme bezny vyjazd.Roztriestena stehenna kost,druhy raz vyklbene rameno.Doba liecenia minimalne 4 mesiace,ale zo skusenosti budem asi pohode az po Vianociach.
Ja uz normalne rozmyslam,ze po tomto sa na to vykaslem.4 dni v Alpach uplne bez problemov a na domacom traily ma kopne skok,ktory mam skoceny tisickrat,ze sa takto roztrieskam.Najhorsia bolest v zivote ta noha ozaj.Mi ju urvalo v stehne o strom.Chvilu by som si palec na nohe mohol cmulat,v takej polohe som skoncil
Ozaj neviem,ci mi to stoji za to cele....
Kaper, uff, skore uzdravenie prajem. Ja som v utorok tiez lahol na beznom vyjazde. Pojazdili sme Lozornske traily (celkom sme tomu nakladali) a ustlal som si na asfaltke do Limbachu (neznasam cestu a cestnu cyklistiku). Laket zosuchany na kost, koleno zachranila kolenacka. Ruka zatial vobez nevyzera dobre.
user_id, to bola taka suhra nestastia, unava-velky hmyz (zbytocna panika)-jazda v stoji-strk. Nastastie sme isli o nieco pomalsie (podla GPS 41 km/h) ako zvycajne.
skore uzdravenie prajem. to tak byva ze sa clovek roztrieska na niecom v pohode co uz siel milion krat. a nevykasles - mozno co to poobchadzas ale nan jazdenie ako take urcite nie.
Ja uz normalne rozmyslam,ze po tomto sa na to vykaslem.4 dni v Alpach uplne bez problemov a na domacom traily ma kopne skok,ktory mam skoceny tisickrat,ze sa takto roztrieskam.Najhorsia bolest v zivote ta noha ozaj.Mi ju urvalo v stehne o strom.
toto je problem takmer vsetkych slovenskych trailov - absolutne nikto neriesi nejaku bezpecnost dopadov, skoky sa na*ebu hocikam, srat na to ze vsade okolo su stromy - ked nevies skakat, neskac... treba sa pozriet ako sa stavaju bezpecne traily v zamori - tam sa pocita s tym, ze ludia sa mozu pri skakani aj zdrbat, tak trailbuilderi sa snazia minimalizovat nasledky... my sme sto rokov za o*****mi, ako vzdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
narazil som si sobotu, a nezlepsuje sa to.
boli to napriklad pri hlbokom nadychu, ked ide hrudny kos aj nahor
U mna aj pol roka som citil.
Lol ze v sobotu, minimalne 2 tyzdne mas o zabavu postarane.
Čo sa vlastne stalo?
Ozaj neviem,ci mi to stoji za to cele....
Stoji
toto je problem takmer vsetkych slovenskych trailov - absolutne nikto neriesi nejaku bezpecnost dopadov, skoky sa na*ebu hocikam, srat na to ze vsade okolo su stromy - ked nevies skakat, neskac... treba sa pozriet ako sa stavaju bezpecne traily v zamori - tam sa pocita s tym, ze ludia sa mozu pri skakani aj zdrbat, tak trailbuilderi sa snazia minimalizovat nasledky... my sme sto rokov za o*****mi, ako vzdy