neviem či nebude lepšie plávanie. To je ako z blata do kaluže cesta možno ešte horšia. To iste Kaper si chce kupit motorku aby predišiel zraneniam. užasne nápady
neviem či nebude lepšie plávanie. To je ako z blata do kaluže cesta možno ešte horšia. To iste Kaper si chce kupit motorku aby predišiel zraneniam. užasne nápady
My stary paprdovia to mame o to tažšie že každy pad nas blokne. Viem to na sebe a vravim si, že mam dve možnosti, bud sa na to vyprdnuť alebo bojovať dalej. (mal som aj motorku a dolamany som bol aj tak...)
Chlapci skore uzdravenie, bez nasledkou, držte sa....
Ja som mal presne to iste. Jeden primar povedal konzervativna liecba ale ked sa to nelepsilo tak som si vybavil operaciu a vobec nelutujem. Spravili mi plastiku uponu prsneho svalu nakolko som si ho odtrhol. Odvtedy zastavam nazor ze vsetky zranenia riesit cim skor. Od vtedy uz 2 dalsie operacie /sroby a dlahy/ a vsetko bez problemov. Operacie vobec nelutujem.
Kaper ta snimka rtg napravo na monitore to mas zlomeny krcok stehennej kosti ? Ako sa ti dari, ako sa to hoji?
ja som padol min tyzden, odbicykloval som este nejak domov (5-10 km ?) v bolestiach (stale som bol v tom, ze som to riadne narazil) a na druhy den rano som siel na pohotovost.
Snimka potvrdila zlomeny krcok stehennej kosti... V ten isty den operacia - mali mi tam dat 2 sroby, snimok som este nevidel - bude pri dalsej kontole.
kua padol som uplne blbo, hlupo skoro na rovnej ceste v malych karpatoch. Chvilka nepozornosti, uletelo mi predne koleso a zosypal som sa nabok...
normalne rozmyslam, ze predam oba bajky a kupim si xccko iba na vozenie a cykloturistiku....
Kazdy rok v nemocnici s niecim.
Cakame aj prvy prirastok do rodiny, tak mozno nacase prehodnotit priority
Pokial viem tak krcok nemam zlomeny,len to hentak zmontovali nejako.
Ja som tiez uz z nemocnice isiel pisat inzerat,ale teraz ked sa aj stretnem s kamosmi,ked idu z jazdenia a stale kukam na bajk oprety o stenu,by som hned vybehol pojazdit.Tiez mavam relativne casto zranenia a hlagne som teda zvedavy,co mi gebula povie.Ak budem moc priposraty tak to zrovna ***** padom!Ale to budem riesit potom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V zjazde na horalovi mi padla reťaz. A školacka chyba ma pali už 3ti deň
Napodobne tento rok.po pade som.siel napravat skryvene rajdy a spiekol som si nohu este viac:) mozes mat najazdene aj skusenosti chybam sa nevyhnes:)
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/zranenia-a-zlomeniny-t45876.html
Kaper, Bocik skore uzdravenie prajem
Aj ja chcem motorku ( cestne enduro ) 😂 Kaper
Chlapci skore uzdravenie, bez nasledkou, držte sa....
ja som padol min tyzden, odbicykloval som este nejak domov (5-10 km ?) v bolestiach (stale som bol v tom, ze som to riadne narazil) a na druhy den rano som siel na pohotovost.
Snimka potvrdila zlomeny krcok stehennej kosti... V ten isty den operacia - mali mi tam dat 2 sroby, snimok som este nevidel - bude pri dalsej kontole.
kua padol som uplne blbo, hlupo skoro na rovnej ceste v malych karpatoch. Chvilka nepozornosti, uletelo mi predne koleso a zosypal som sa nabok...
normalne rozmyslam, ze predam oba bajky a kupim si xccko iba na vozenie a cykloturistiku....
Kazdy rok v nemocnici s niecim.
Cakame aj prvy prirastok do rodiny, tak mozno nacase prehodnotit priority
Ja som tiez uz z nemocnice isiel pisat inzerat,ale teraz ked sa aj stretnem s kamosmi,ked idu z jazdenia a stale kukam na bajk oprety o stenu,by som hned vybehol pojazdit.Tiez mavam relativne casto zranenia a hlagne som teda zvedavy,co mi gebula povie.Ak budem moc priposraty tak to zrovna ***** padom!Ale to budem riesit potom.