Tak vcera vecer som si pekne ustlal, ked som krizoval v zakrute prechod pre chodcov. Ustrelili obe kolesa a uz som sa valal. Bolo po dazdi a nevsimol som si, ze boli cerstvo namalove pruhy. Faka, uz by to mohli malovat aj nejakou nesmyklavou farbou. Vysledkom su znicene krataky , na boku pekne velky mokvajuci biftek a oznackovany novy bike (uz si ho aspon spoznam)
nastastie len objimky gripov, zadny rychloupinak a trochen sedlo vzadu. Najviac ma skre to sedlo a craftacke krataky (tie su na odpis) . V lese sa nevysekam a ze vcera s lto sme pobehali zaujimave veci. Zato si to odseriem na asfalte.
po beznych pruhoch no problemo, len tieto boli nove a navyse vzadu Race King 2,0 po dazdi , hmm. Nastastie neslo za mnou auto, uff.
Som ale ***** snad nabuduce uz nebude.
Udalost s prechodom sa pritrafila aj mne a ustal som ju len vdaka tomu ze som este nemal SPD v tej dobe, odvtedy vzdy ked je trosku mokro chodim pomaly a s co najmiernejsim naklonom ked som v zakrute a je tam prechod
romanx, hlavne ze si ok, i ked gati a bajku je urcite luto, zvlast ked je to nove
v irsku napr. nepouzivaju farbu ale taku akoby maltu, nevyhoda je, ze to ma nejaky profil, neviem teraz tipnut ci je to pol cm od asfaltu vyssie ale asi menej.... ale co sa tyka gripu, ci je mokro alebo nie (a tam prsi dost) no problem!
...neverim, ze sa to u nas niekedy zmeni....
presne tak, s tymi natermi by mali nieco robit. V dnesnej dobe neverim, ze sa nenachadza na trhu nieco nesmyklave v rozumnej cene. Ono na tych pruhoch sa da prizabit aj v obyc. teniskach ked poprsi. Lenze kazdy zodpovedny na to dlabe
Ja som raz na takom bielom nateri rozbil predne koleso na aute, ked ma smyklo na obrubnik.
romanx: vcera museli malovat, ponevaz ako som dnes siel do prace tak som nasiel zopar dalsich cerstvych .. vyzerali smyklavo aj na suchu .. ked je tak pekne klzko (hmla,mokro,mrholenie), tak sa clovek smykne na tom aj na peso, nieto na bajku .. na tom drzia jedine plaste s klincami
chlapy neviem ako u vas ale u nas uz robia taky draplavy postrek to uz nie je ani nater vyzera to ako omitka na zateplovani domu a je bielo cervena ci oranzova ....
Lubo: kua a akurat vcera museli zacat. Preco nie az odo dnes? Chodim tadial skoro denne a nic. Ked som sa vyrypal, hned som si vsimol, ze su nejake moc biele...
podla mna z toho jasne vyplyva ponaucenie, ze asfalt je ZLO a jazdit sa ma v lese... teda nie ze by sme si tam vceri neustlali vsetci traja co sme boli, ale clovek to tak nejak inak berie
Miso: jo ale nejako sa do/z lesa treba dostat...ja jazdim stale v lese. Stalo sa mi to pri ceste z lesa domov. A mas recht, ked sa v*****m v lese beriem to tak nejak normalne, patri to k tomu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som ale ***** snad nabuduce uz nebude.
Roman: co sa Ti stalo?
v irsku napr. nepouzivaju farbu ale taku akoby maltu, nevyhoda je, ze to ma nejaky profil, neviem teraz tipnut ci je to pol cm od asfaltu vyssie ale asi menej.... ale co sa tyka gripu, ci je mokro alebo nie (a tam prsi dost) no problem!
...neverim, ze sa to u nas niekedy zmeni....
romanx: vcera museli malovat, ponevaz ako som dnes siel do prace tak som nasiel zopar dalsich cerstvych .. vyzerali smyklavo aj na suchu
Janosik: u nas v BA sme 100 rokov za o*****mi
btw : ja si skor davam bacha na mokre kolaje a vsetko co je kovove vysmykane do leskla a je to sucastou cesty