Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja som tri tyzdne dozadu narazil hlavou do stromu. Dalsia prilba zaplakala. Sprastalo mi v krku ako nikdy a vtedy som precitol. Prave som mohol ochrnut. Tam prisla presne ta otazka a odpovedal som si bez vahania. Okamzite spomalim a ak to nebude stacit tak skoncim uplne. Ak sa nebudem vediet vpratat do koze tak si najdem inu zalubu lebo nic nestoji za to, aby clovek skoncil na voziku.
Zobraziť komentár 25.10.2025 - 09:15:46
09
Ja som tiez zvolnil a zacal to brat inak,po vsetkych tych urzacoch,hlavne ked pre mna museli prist zachranari do lesa clovek ozaj uvazuje,ci to stoji za to.Do toho ma caka dalsia operacia ramena,takze uz si ozaj musim davat pozor a jazdit len pre radost a ziadne prekonavacky uz asi nehrozia.Ale mna by prave zaujimalo ako to berie takyto tipek,lebo on musi byt mentalne uplne na inej urovni,ked dokaze taketo veci posielat.
Zobraziť komentár 25.10.2025 - 09:32:37
02
Sprav si zo tri deti a to ťa utlmí ?.Ale potom budeš mať strach o mladého,až sa nerozkašuje.Mna to dosť zabrzdilo a menej pádov a úrazov ?.
Zobraziť komentár 25.10.2025 - 09:35:55
03
U nas do bajkparku presne taky typek chodi, rozbil sa v lese pri naraze do stromu - od pasa dolu ochrnul. Co sa dal ako tak dokopy postavil si 4kolku a jazdi na nej. Miesto lanovky jazdi hore rukami s podporou baterky a dolu kopcom pomlcat. Predpokladam ze su tak ty jazdci nastaveny
Zobraziť komentár 25.10.2025 - 10:14:24
00
Tak pred časom obleteli net RTG snímky Pastranu... Každému kto ich videl musí byť jasné, že športovci na tejto úrovni majú úplne iné nastavenie ako bežný clovek...
Zobraziť komentár 25.10.2025 - 12:13:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up