Lokalizácia
Formulár sa odosiela
cítim skôr také občasné svalové bolesti pod pravou lopatkou a okolo pravého ramena, trapéz...hybnosť mám normálnu aj rotačné pohyby..tak neviem, asi ešte počkám
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:19:33
00
nuz, my to nevieme urcite
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:30:39
00
Nerobil by som paniku.Keby tam mas cosi zlomene,na 99% by si o tom vedel.
Skor nejaky väz natiahnuty
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:33:53
03
este par padov a nebudes take vobec riesit :-)
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:46:42
09
jak hovoril moj nebostik otec chirurg - kym to nieje otvorene a kym mas obraz a zvuk .....
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:50:17
00
Ja sa stále spolieham na to, že to prejde a väčšinou to funguje. 😄
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 16:29:32
01
Keď som sa v minulosti slušne hodil o zem tak som myslel ze mam nieoc zlomené... kamoš mi povedal len toľko "keď si niečo zlomís tak o tom budes vedieť" vtedy som nechápal a myslel som ze iďme umrieť (s nadsadzkou). O niekoľko rokov a padov neskôr to potvrdzujem, keď si niečo zlomís tak o tom proste budeš vedieť 🙂
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 17:58:55
00
"Keď si niečo zlomíš tak o tom budeš vedieť " no neviem, ja som si pri páde zlomil ego, to som zistil hneď 😂 že mám ale trieštivú zlomeninu ruky som zistil až na RTG a toto zistenie mi zlomilo ešte aj srdce 😁 Dovtedy som žil v tom že je to iba narazené.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 18:27:41
00
Tiež som mal už dve zlomeniny, s ktorými som sa na RTG vybral až po pár dňoch. "Veď to neboli, za chvíľu prejde" :D
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 18:31:04
01
u mňa asi najviac utrpelo to ego, doteraz som jazdil v tom, že to mám plne pod kontrolou...omyl číslo 2, ja teleskopku nepotrebujem, teraz verím, že kebyže som aj o pár cm nižšie, tak aj ten pád je kontrolovateľnejší..ako to tu tak čítam, každý si tým prešiel, ale..zbierať takéto skúsenosti po 40tke, nič moc teda :)
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 20:16:00
00
Uplne pod kontrolou nemas nikdy nic. A na biku sa vies vytrepat z takych veci ze by si neveril. U mna najpodivenejsi pad bol asi ked som hodil tigra pred barakom, poslednych par metrov po chodniku uplne krokom a zrazu ma postavilo na predne a uplne v pomalej rychlosti som padal cez riadidla. Pricina? Kamienok sa dostal do dierky v kotuci a ako trcal tak mi tym v momente sekol kotuc o prasa a zastavil koleso. Aka je pravdepodobnost ze sa toto stane? Ze naberiem dezenom kamienok co padne a odrazi sa asi od vidlice tak presne ze trafi jednu tu dieru v takom presnom momente ked sa dostava k prasatu?
Oproti tomu ti na jesen hrozia pady ovela viac. Mokre listie, trava, zafukane pasce, vlhke a oslizle kamene ci korene, casto i necakany kusok ladu tam kde bola mlacka, ...
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 20:57:58
02
Osobne odporucam skor dat to skontrolovat, nech vies na com si. Presiel som si tym tiez na biku 2x, raz odlomene zo stavcov, raz len narazene rebra. Ani raz sa s tym nakoniec nic ani robit nedalo, ziadna sadra len vdrzat, ale aspon som to mal potvrdene. A tie narazene rebra u mna boli na dlho, cca pol roka som ich citil. Keby som nesiel na RTG tak by ma to matalo ci so to predsa len nemal zlomene, atd.

A ako pise a-biker, na 100% to nie je nikdy. Len znizujes pravdepodobnost padu a mieru nasledkov. Skillom, vybavou, podmienkami, ale niekedy sa to proste stretne.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 21:41:47
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up