ja som hodil surove salto dole kopcom..tu na sidlisku je taka velka asi stvormetrova kopa hliny neznameho povodu a ucelu.asi pre deticky,nech sa maju kde smykat v zime..no tak ja som siel hore pekne a pozeram naokolo a kamos mi zahucal,nech dam na prednom dole kopcom..tak ja reku ze skusim ne?este som to predtym nerobil,ale treba raz prvy raz,ne?tak som sa spustil pomaly dole drziac prednu brzdu,idem to dvihnut na predne a presne jak som preniesol vahu dopredu,tak sa na naklonenej rovine kopca objavila jama hlbky asi 20 cm s plochou cca pol metra stvorcoveho..ja som to nevidel,lebo bola tma jak v rohu,sak v zime sa hned zotmie..a tak som sa zrazu ocitol vo vzduchu letiac nadhernym rovnomerne zrychlenym pohybom s rotaciou dopredu..padol som na zem nejako na koncatiny a potom som to stlmil prdelou,pretocilo ma nabok,spravil osm par otociek a okamzite uskakoval prec,nech ma nezramuje bike...kamos krce:D a ja som nechapal ze co..tak som povedal ze jama tam bola a on ze jasneeeeee:D:D mne sa nic nestalo,ale odniesla si to
prehadzovacka v zadu.nejako sa to zkrivilo.tak som to hodil na sedanku a rukovate a sedlackym stylom ohni to silou som to doladil..potom som si na druhy den este zobral srobovacik a doladoval hodinu,ale teraz to uz fachaaa jedna radost:)