ako zacat...
ked som bol maly, tak sme na konci ulice mali vybagrovanu taku peknu jamu. jama tam bola vela rokov, a pred nou bola jama inverzna, teda kopec. ako male
deti sme behali na
bicykli po ulici a vzdy sme vybehli na ten kopec, tam sme sa otocili a spustili sme sa zase nazad... len jedneho krasneho letneho slnecneho dna som to ja neubrdzil a presiel som az za kopec a tym padom az do jamy. to by nebolo take vazne, ale ten rev co nasledoval... ono totiz sme boli v plavkach (bolo leto) a v jame rastla nadherna zihlava

to bolo teda take antireumaticke cvicenia a nie pad.
neskor sme sa prestahovali do mesta (Sala) a kedze sidlisko bolo viac-menej este vo vystavbe, tak tam bolitiez jamy a kopce hliny. vtedy sme vsetci uz mali BMX z Prahy a blaznili sme tam. este sa to nevolalo dirt ako teraz. asi kazdy vie, ako vizera, ked sa clovek uci blboviny. tiez som raz opustil potapajucu sa lod (bike) a letel som ja jednym smerom, on druhym...
dalsi taky zaujimavy pad bol pocas strednej skoly. ked som siel do kniznice vratit knihy. na biku,
knihy v igelitke na rajdach, vesela rychlost (30-35) a citi tie mrchy nevosli do predneho kola? krasny katapult, nejaku minutu som pozeral na asfalt, potom som sa pozbieral a nejako som dokrival domov. nikto z okolocumiacich sa ma nespytal ani len ci zijem...
a nasleduje nieco novsie. minuly rok, cestou cez zastranie do KNM, bolo poprsane trosku, lesne cesty miestami od blata. tak som si to valil dole kopcom a predomnou mlaka. obist ju nebolo kade, tak som ju chcel preskocit, ale co cert nechcel, na blate sa smyklo kolo a ani neviem ako, uz som mal iklicie v hube a blato uplne vsade

skocnilo to len s modrinou. to uz som mal konecne aj prilbu.
jeden skok na straniku sa mi tiez podpisal na modrinach na trieslach
a posledne uz aj trochu krvave, to bolo na mojom prvom pokuse o podnik s nazvom Okolo Martinskych Holi, kde na mna vsetci zirali, ze 203 kotuc vpredu, 180 vzadu a 2.35 gumy... som dole zajzdom zo saracnikov do vrutok ani neviem z akeho dovodu zabrzdil asi v 40-50 prednou brzdou na strku... uz mi ostavalo len umyt si krv a dokrivat na stanicu vo vrutkach. i tam na mna pekne ludia cumakovali

najhorsie dopadlo koleno, rameno (tieto veci sa ale zrastli bez problemov) ale co sa nezrastlo bolo moje asi tyzden nove tricko od sensoru. ghrrrr.
dufam, ze ste prisli az sem a neumreli ste v strede