milos21 musis byt vlemo tolerantny clovek,ked si to neriesil policiou....ale v tom soku by to clovek inak riesil....hlavne ze si cely
A čo získam políciou? Mne sa nič nestalo, škoda na majetku dokopy vlastne žiadna (nič nemusím nové kupovať), len by som mal zbytočné opletačky a ešte je tu šanca, že niečo aj mne našijú (nikdy nevieš na koho narazíš

) a ešte ma čakala cesta. Len som si od nej zobral kontakt, keby niečo. Iné by bolo keby som mal nepojazdný
bajk a bol by som uväznený na pol ceste alebo by som bol na tom horšie ako pár malých odrenín (aj keď je pravda, že štípu ako fras a to ešte musím odjazdiť dva dni

) alebo by to bol arogantný vodič, na ktorého by som s radosťou zelených zavolal pri aj jemnom šuchnutí.
A čo na to vodička ?
Vystresovaná viac ako ja, mamička s dvoma deťmi v aute (jedna malá, asi škôlkárka).
Pozeram na tu cestu cez street view a teda ved to nieje skoro ani odbocka. Mna by ani normalne nenapadlo ze by tam niekto odbocoval vpravo. Ta vodicka ta musela uplne prehliadnut.
Posuň sa pohľadom úplne dopredu a uvidíš, značku s nákresom križovatiek, pre ktorú si myslím, že ani ja sám nie som de jure bez viny. Teda nehádžem všetku vinu na ňu.