Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ake ponaucenie? ja nechapem preco mi smyklo to predne.....dnes som tadial isiel aj rychlejsie cez tu zakrutu....nechapem co sa ten posledny krat stalo :( zjazdujem velmi dobre.....ani som nesiel obzriet cestu ze ci tam bol nejaky piesok alebo co..mal som co robit dat sa dokopy a dat dokopy aspon ako tak bajk...hore na babu a zjazd az domov som slapal s riaditkami otocenymi do strany :lol: nemal som totiz multikluc so sebou... :(

tymto by som sa velmi rad podakoval panovi na cerveno ciernom vertecu v drese nalini ktory ma potiahol az do pezinka po kruhac pri tescu :) velmi mi tym pomohol :)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 18:52:15
00
2x padaj s cistou retaaaazkou :D
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 18:56:26
01
na to uz v robote nebol cas.. cely bajk som vycyklostaroval...a na retaz som nejako zabudol :( :lol:
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 19:02:59
00
ponaucenie take ze jazdi opatrnejsie...druhy krat nemusis mat tolko stastia. nema vyznam ist zjazdy v treningu na plno. ak by to bol pretek pochopim, ale takto si spadol podla mna uplne zbytocne. tak ako som ja spadol uplne zbytocne 2 tyzdne dozadu na horskom a narazil som si rebra ;) budes opatrnejsi nabuduce...no a budem teraz hnusny, ale na margo tvojho vyjadrenia "zjazdujem velmi dobre" to uz asi neplati. trosku skromnosti, lebo to sebavedomie ti moze este ublizit. neber to ale ako urazku, alebo utok na teba. nic proti samozrejme nemam, len konstatujem a pisem svoj nazor ;)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 19:29:38
05
ono ide o to ze ja som ho uz ani nahodou nesiel naplno... :( uz som sa len tak viezol..predsa len 5 krat po sebe na Pk babu...uz som zacinal mat dost...preto ma trochu hneva ze som spadol....nepoviem keby to bolo v prvom dnesnom zjazde....vtedy som tomu daval poriadne...
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 19:41:47
00
ludia na bajkoch padaju, tak to proste je :) pokial sa nestane nic vazne je to stale lepsie ako sediet doma za kompom, alebo niekde v bare ako to robi vacsina dnesnej mladeze...
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 19:43:58
00
hej hej :) na MTB sa tiez sem tam podarilo padnut....len tam je to vacsinou do makkeho :(

na tvoje poznamenanie o zjazdovani... :) vies ako sa hovori....kto nepada..jazdi pod svoje moznosti :D neboj sa netvrdim ze zjazdujem najlepsie..preto som napisal len velmi dobre.a nie vinikajuco.. :)

ale za tym velmi dobre si stojim :) v zjazdoch som zatial zdrhol hocikomu :)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 19:47:30
00
Hack3r predstav si, ze ja stiham bikovanie, komp a aj bar :lol: samozrejme pri kofolke :lol: :tmi: :D
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 20:06:55
00
ja som skor myslel takych co presedia za kompom cele dni a noci ;)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 20:24:22
00
Uf, tak to bol nepekný pád, ja som na ceste skončil prilepený len jedenkrát, kedže našťastie jazdím horskú, aj to vtedy bola moja chyba, keď sa mi bunda zasekla pod sedlo a napravoval som si to pravou rukou a "pribrzdil" som si ľavou, kedže som na chvíľu úplne vypol a nerozmýšľal, tak som ihneď letel :D, na ten pád nezabudnem, síce to bolo asi iba v štyridsiatke, ale bol som rovnako dochrámaný ako ty, bike si našťastie odniesoliba pár škrabancov. Pády v lese sú príjemnejšie :).
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 21:30:50
00
60km/h dole pezinskou babou.....v zakrute mi ustrelilo predne.... ako na tobogane som sa presuchal aspon 15 metrov...a zastavili ma az zvodidla... :(

Na to ze to bolo v 60 sa ti nic take nestalo Kamarat padol v 40 a bol 3x viac oskrety

Skore zahojenie :)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 21:32:36
00
ono ide o to ze ja som ho uz ani nahodou nesiel naplno... :( uz som sa len tak viezol..predsa len 5 krat po sebe na Pk babu...uz som zacinal mat dost...preto ma trochu hneva ze som spadol....nepoviem keby to bolo v prvom dnesnom zjazde....vtedy som tomu daval poriadne...

zjazdoval si na sedle či na tyči? to len tak pre zaujímavosť. inak skoré uzdravenie prajem
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 21:51:37
00
ked mi usmyklo bol som na sedle...vravim uz som siel pomaly :) predtym som bol 4 krat celym telom z vnutornej strany vedla bajku..naklopeny...a nic...:/

co z toho vypliva? nesmiem chodit pomaly....:D

corratec ked som na slovakiaringu padol minuly rok v 40km/h tak som mal oskrete koleno..bok..laket....asi tretinove skody v porovnani s dneskom.... asi mam stastie a uz dva krat som padol nejakym dobrym sposobom... :)
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 22:11:10
00
no pekne si sa donicil a aj bike, zas nemusis vsetko po saganovi opakovat :D

ale tak staci maly kamienok abo ina blbost kde ti nadskoci koleso a strati prilnavost a uz to moze smykat tak ze to nezastavis. preto ja osobne neznasam zjazdy aj keby boli neviem ake. nic z toho nemam len riskujem dodrbanie bajku a seba. a to mam rychlosti mensie nez na rovine :D
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 22:26:01
00
ja zjazdy milujem :) toto je prvy krat co som padol v zjazde :(
Zobraziť komentár 26.07.2014 - 22:47:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up