ja som lezal na Kramaroch za posledny rok 3x krat. Nemozem suhlasit ze to tam vobec nefunguje. Su ludia a ludia. kto chce pomoze. Su sestricky ktore sa o teba staraju , spytaju ci nieco nepotrebujes, aj poradia. Ale su aj take ktore su arogantne , drze a kaslu na teba. Ako napriklad jedna na ambulancii KUCH - Kramare. Ak ste uz mali cest ju spoznat tak asi viete ktora to je (vek cca 55 rokov). Povedal by som to ako stav vyhorenia. Uz len ist do dochodku. Doktor to iste, je doktor ktory ti naozaj poradi , vysvetli preco ten zakrok musia spravit tak aby si tomu rozumel, - este je na nom vidiet ze sa snazi, uci sa, chce nieco dostiahnut, ale je aj taky ktory to povie raz a ide prec. Alebo doktor stav vyhorenia vek po 50-ke , primara nedosiahol, tak preco sa snazit. Alebo taky ktory caka peniaze.
Na internej ambilancii v Stupave vas doktor bez poplatku nevysetri, ak sa ohradite preco mate za vysetrenie platit, tak sa vas opyta ci vy v zamestnani dostavate plat alebo to robite zadarmo. On ma vraj stav plny a najblizsi mozny termin je o 6 mesiacov. Musite si zaplatit prednostne vysetrenie (co je vraj po jeho pracovnom case) alebo si mozte zavolat na inu ambulanciu. V kazdej ambulancii to na vas budu skusat ze maju plny stav. Vyuzivaju to ze na operaciu potrebujete ist , ak nechces cakat tak zaplatis. Nakoniec som siel na vysetrenie na Antolsku, zial musel som aj ja zaplatit , hadat sa mi nechcelo alebo chodit od jednej ambulancii k druhej, ruka ma bolela .Ked som doktorke dal 25 Euro tak sa so mnou zacala bavit akoby som jej dal 500 Eur, mila , privetiva, skoro mi spravila kavu.
Ja si ale myslim ze vsetko smrdi od hlavy , ak by prednosta + primar + vrchna sestra sa viac snazili , zmenili urcete hluposti , hlavne vychovavali doktorov a sestricky , nie len odborne ale aj to ako sa maju spravat, tak by to hned lepsie vyzeralo. Sestricky zavidia doktorom plat , a doktor nie je spokojny s tym jeho. Ja osobne by som im dal viac. Kazdy cakame ze nam pomozu a ak sa nieco pokasle tak uz cesty spat niet. Je to nase zdravie a nie pocitac kde vymenis
komponent a ides dalej. Aj ja v zamestnani robim chyby. Potom sa posielaju staznosti. Podla mna vacsinou sa to stava doktorom stav nespokojnosti , vyhorenia. Dal by som im viac a budu sa aj oni viac snazit.
Nemyslim si ze mame zlych doktorov. Na KUCH Kramare , ak som dobre spocital , maju denne 9 operacii a viac. Jedna sala 4 - 5 operacii, Je to masovka. Maju tam vela prilezitosti sa ucit.
Priznam sa, ak by som zaplatil alebo isiel na sukromnu kliniku tak dnes uz ani neviem ze som mal niekedy uraz. Primar sa ale rozhodol ze budu pokracovat v konzervativnej liecbe napriek tomu ze moj doktor priznal ze to treba re-operovat. Vacsi doktor ma vzdy pravdu. Nemal!