Ked uz je tu tato tema tak co by som neprispel - aj ked pady nie su uz aktualne, uz si davam hodne vacsi pozor ako kedysi - a nejake mierne bezne pady sa stabaju bezne takze... Za cele jazdenie som zazil 2 neprijemnejsie (vaznejsie) pady pricom sa ovba tykaju tvare

- prvy ked som na "dirtoch" resp. nieco co sa na to hralo (uz to bolo dost davno) mierne preletel na flat, pristal na predku a ksichtom osuchal zem (v kompe mam aj fotku heh), nemal som ani
prilbu - ani neviem preco, asi som tam ani nechcel ist - ale aj tyk by nepomohla (dnes samozrejme bez nej uz ani na kofolu).
Druhykrat sa mi stalo ze som vecer u nas skusal davat po zadnom take strme schody (ucil som sa downstairs), islo mi to vsetko super a ze uz stacilo ale nedalo mi a este jeden pokus - osudny. Pocas zjazdu na zadnom som nemal dobru rovnovahu tak som prirodzene trochu zalomil
rajdy ale kedze schody boli pomerne strme tak po zjazde na flat to hodilo predne rychlo na zem a nestihol som vyrovnat a uz som letel - lenze v ceste bola lavicka ktoru som doslova "spapal" - na brade popod dolnu peru uplna diera az do ust (ani neviem kolko stehov) - ale ziadny vybyty zub ani rozbita sanka co sa mohlo stat pomerne lahko) ani nic, vybrali drevo z tade a zasili, doktor bol celkom fasa jak ma zasival - ja este v soku a on ze aha ta lavicka bola zelena ale si z nej urval mal by si to ist vratit

. Este dodam ze sa mi to stalo tyzden pred stuzkovou
Ale najviac som sa zlakol prave pri pade priatelky (asi 2 roky dozadu) - nikomu nechcem zazit taky sok. Pri zjazde na babu - uz uplne na babe pred parkoviskom je taka zakruta do prava uz na asfaltke a je tam vela strku - ja cakam na parkovisku ona si to vali a zrazu smyk a strasne zahucala do krikov - skoro som infarkt dostal. Mierny sok (aj moj aj jej) - boli tam nejaki ludia co nam pomohli nastastie. Ziadna zlomenina nic len prave stehno kvalitne oskrene od strku - tak nejaky typek nam tam dosniesol lekarnicku, a
helma prasknuta - konecne som pochopil ze vazne to moze zachranit aj zivot (z toho polystyrenu trcala taka haluzka - ktoru by som ale do hlavy schytat teda nechcel). No ale to najlepsie na zaver - na ceste spat do BA (uz po ceste) nas predbieha auto so starymi babkami nacapenymi na okne a kukaju na tu jej nohu - z ktorej smeruju horizontalne lajny zaschnutej krvy v smere jazdy...
Sorry za dlhy post ale nejak po tych veceroch nemam co robit