Lokalizácia
Formulár sa odosiela
chlapci ale sak to mame z toho piva priznajme si to ;)
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 11:26:35
01
Pijem :beer: viac ako sa patri a pupok nikde.Takze neviem veru :?: Len dufam,ze to tak ostane :nod:
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 11:32:10
00
doublevsak bajk nie je urceny na skakanie, to je len adrenalinovy ulet .. s bajkom mas pekne pomaly po technickych usekoch, tocky, na prednom, na zadnom, event. bunnyhop, pekne ponosit bajk po hrebeni Tatier :lol:, nie sa hnat za KODmi :D. Ved si pozri, od kolko rokov je kategoria veteran v DHcku. A obvykle ti, co su fakt dobri zjazdari, su aj dobri jazdci na rallye. Ak ale velmi chces vediet skakat, tak imho je idealne si pozicat komplet korytnacku, zjazdak a ucit sa na tom.
No ale este nebezpecnejsie je asi palit to po smykavych zvazniciach ..
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 11:55:44
00
najhorsie, je prist a chciet dat vsetky skoky na prvom pojazde, hlavne ak clovek este nema tolko skusenosti
su tam aj lahsie a hlavne nizsie skoky na ucenie, najprv bolo treba tam poskusat
v kazdom pripade si mal Robo viac stastia ako rozumu by som povedala, uz to vyzeralo keby si pokracoval cez predne na klucnu kost a rozbitu hubu
p.s. vekom by som sa netrapila, ja som zacala po 40 :lol:, ide to pomaly a tazko
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 12:08:15
08
silva a presne to som posral ja... dal som jeden drop na pajstunskom a chcel som vsetko :D
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 12:28:15
00
.

Naposledy upravil duredure dňa 06.12.2017 - 17:18:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 03.08.2017 - 12:53:30
00
duredure to by musela ta sanitka hodne vysoko vybehnut do lesa, alebo ma vy zniest dole :D
no este to nie je na take skoky... asi az buducu sezonu :(
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 13:02:42
00
No hej Lto skoda ze to hovoris teraz vcera o 17 si mi to mal povedat:). Je to tak je to viac fun faktor ale proste láka ma to naucit. Enduro dokonca aj DH zavody sa na skokoch nerozoduju ale je to ten super pocit ked to skocis:) Do konca Juna som nic neskusal a po dovolenke som tri týždne skakal a vsetko islo podla planov. Tu som si spravil ego https://www.strava.com/segments/4246616 Odhodlal som sa na veci co som nikdy neskakal a ptom prislo toto aby mi pripomenulo kde patrím:) ked sa chcem ucit tak nabudúce urcite s chránicmi. Ohladne toho brucha ja pivo nepijem lebo mam gazdinu. Pockajte ked budete mat aj gazdinu aj pivo to budete vypadat:)
Zobraziť komentár 03.08.2017 - 13:25:18
00
Tak sem píšem aj ja. Dnes večer na traily som zachytil rajdami strom a rovno ma to katapultovalo. Našťastie nič zlomené, akurát celý zodretý a narazený palec ľavej ruky tak že s ňou nič nechytím + prasknutá prilba a rozbitý telefón (to je blbé, lebo v prípade horšieho pádu by som si nemohol zavolať pomoc).
Nebudem tu dávať nejaké rady ako "jazdite pomalšie" a pod., lebo potom sa jazdecky nikam neposunieme, ale moja rada znie "nejazdite sami" (ja viem, že niekedy to inak nejde...). ;)

PS: pre vodičov - keď vidíte bajkera špinavého a od krvi, spýtajte sa ho či nepotrebuje odviesť. Nemusí vždy potrebvať pomoc, ale keď sa nespýtate nezistíte...
Zobraziť komentár 04.08.2017 - 22:14:46
05
Dnesna bilancia: po prejdeni trailov od lamaca po maly slavin na panovu luku a cez vypalenisko dolu na zeleznu vsetko ok, na kruhaci za cervenym mostom/byvala voj. nemocica pad na zem...teda nie ja ale manzelka :(
sama nevie ako, akurat sme zacali jazdit spolu po lese(doteraz som s nou musel len na hradzu, do lesa sam), druha jazda v lese....ale je statocna ^_^ narazeny chrbat a prave zapastie, skrabance na pravom lakti, kolenach a tvari...
PS. bike to ustal so zlomenym sedlom a par skrabancami. Helma cela. Kudos vodicke auta ktora sa hned pristavila a pytala sa ci treba pomoct. Dosli sme v poho domov a osetrili.

Naposledy upravil kowalski dňa 20.06.2018 - 19:32:15, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 04.08.2017 - 22:33:16
00
zopar skrabancov... taketo fotky by som tu daval casto :D
Zobraziť komentár 05.08.2017 - 15:57:57
09
Kto bol ten bajker na pohotovosti v ruzinove ze preskocil dopad
Zobraziť komentár 05.08.2017 - 16:53:33
00
To je klasika, v lese nic, prides clovek na cestu a hned leti na papulu. Snad ju to neodradi.
Zobraziť komentár 05.08.2017 - 21:15:43
00
arrow_leftHosť napísal:
zopar skrabancov... taketo fotky by som tu daval casto :D

sak toto, ja mam nohy a lakte stale rozryte, ale pre nu to bola novinka :)
Zobraziť komentár 05.08.2017 - 23:12:32
00
U manzeliek sa to stava. Treba si hlavne uvedomit velky rozdiel vo svojich a jej skusenostiach. Moja si dokazala pri druhej jazde rozslahat koleno o obrubnik pri zosadani z biku... Ak niekto nepochopil ako je to mozne, tak ani ja nie, ale skutocne to bolo tak :wasntme:
Zobraziť komentár 07.08.2017 - 10:02:38
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up