Už bolo jasné, že padneš na hubu, ale furt si držal riadidlá v nádeji, že to ustojíš... Už keď ti išlo predné
koleso príliš dole, si mal opustiť bicykel. To bola tá chyba, ktorú si urobil!
Som myslel ze ustojim. Na spd sa tazko opusta bicykel:) Len som chcel povedat predne koleso len preslo po odraze a tym padom nebol
bicykel pod takym uhlom aby preslo po odraze zadne koleso bez toho aby ma hodilo dopredu resp zadne koleso sa vobec nemuselo dotknut odrazu ak by som to skocil.
Skusim este doskok nastavit na pomalsie. Isiel som to dropnut to bola chyba len som potiahol predne koleso a zadne sa pekne odrazilo. Poslednom case som len dropoval ked som videl ze je rovina a ziaden odraz. Zaklad je aspon trocha skocil. Uz sa mi viacej krat stalo ze ma hodilo na predne tam kde bol najazd v nejakom uhle az teraz som si to uvedomil. Niekedy ma zachranil len strmsi dopad pri tomto skoku nieje taky strmy. Ak niekde nehovorim pravdu opravte ma.
Ale aby som nebol za mantaka tu je video kde som cosi skocil resp len dropol. Len tu nemalo co kopnut a naviac je dopad strmy. Ale aj na tomto videu vidiet na druhom skoku resp to som ani neskakal len dobrzdoval ako koplo zadne koleso lebo som sa neodrazil. Ale skusim aj ten tlmic pozriet
video 1501696972Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down