Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dostalo sa mi od jednoho staršieho cyklistu dobrej rady, že pri páde sa nemám za žiadnu cenu pustiť rajdov. Myslíte si, že to má praktický význam? S ohľadom na môj aktuálny úraz, z ktorého sa liečim by to určite význam malo, ale nezvýši sa tým riziko úrazu inej časti tela? Alebo sú iné časti tela, ktoré by som tým pádom exponoval namiesto rúk menej zraniteľné než pazúry?
Sem s vašimi názormi.

Nie som si isty ci mas cas rozmyslat ci pustit alebo nie. Jedine ze by si ten pad nadriloval. Ked pride tvoj cas tak ta to svihne a obvykle si strkas ruky pred cumak - praveky pud chranit dolezite casti tela.
09.06.2006 - 23:21:00
00
suhlasim s pistom. podla mna sa vacsina ludi pusti rajdov a kryje si ksicht.
10.06.2006 - 06:38:18
00
Mynuli tyzden sme makaly do Sturova v dazdi 75km 12stupnou Predomnou bikerka nezvladla manever z brzdenim a spadla ja som ju kcel obist ale neskoro tak som ju zvalcoval jak buldozer :cry: Nasledne som aj ja spravyl salto a odnieslo si to zadne moje koleso ! Mne sa v poctate nic nestalo len narazeny loket a troska odrate stehno! kolegini nastastie nic :D A prisly sme stastne vseci :shock:
10.06.2006 - 09:00:12
00
moj najsrandovnejsi pad bol ked som siel po polnej ceste nad nejakym JRD. boli tam nejake okruhle kamene. Som zastavil lebo tam bol pekny vyhlad a zrazu som sa zacal pohybovat. Som sa striestal na tych kamienkoch ako ked v rozpravkach niekto niekomu nasype pod nohy gulicky. este som sa suchal aj asi meter po zemi kym som sa zastavil.
10.06.2006 - 09:40:31
00
iceman O tom chlapcovi si nepočul, čo mu hrach pod nohy nasypali? Nejaký Jánošik tuším... :D
10.06.2006 - 12:24:06
00
jasne ze pocul. len v mojom pripade som tam nevidel ziadnu bosorku co by tam tie okruhliaky nasypala.
10.06.2006 - 14:50:39
00
2rowan prosim ta, skus sa trosku povenovat slovencine(aspon vo volnom case)

2audino :lol:
10.06.2006 - 20:48:43
00
2rowan prosim ta, skus sa trosku povenovat slovencine(aspon vo volnom case)

2audino :lol:

ale sak nebud na neho taky zly sak mu rozumieme :wink:
12.06.2006 - 11:25:00
00
ale sak nebud na neho taky zly sak mu rozumieme :wink:

to uz ho nemozem ani upozornit na jeho chyby??? inak pise sa vsak
12.06.2006 - 16:07:01
00
to uz ho nemozem ani upozornit na jeho chyby??? inak pise sa vsak

Nie si nahodou syn slovencinarky? :D
Ale je pravda, ze na niektore tie hrubky sa fakt neda pozerat ...
12.06.2006 - 16:12:07
00
sak ja viem ze sak nie je spisovne ale je to kratsie ako vsak a tak usetrim cas pri pisani. a ked sa tu tak zaoberame slovencinou nejdeme sa dohodnut, ze budeme pisat aj s diakritikou? :)
12.06.2006 - 17:03:23
00
skoro na kazdom vyjazde hodim nejaku tu kabelu ... inak by sa mi ani neratal... :lol: ..... vzdy dopadnem na ruky, resp snazim sa..... a bike na mna..... ked rozdycham prvotny shock, tak sa ocistim od blata , ocistim bike , popripade nadstavim prehadzovacku, a ide sa dalej :D
12.06.2006 - 17:10:51
00
ja som sa zdruzgal asi pred mesiacom na takej afaltke rozbitej dost strmej same zakruty a tak. vysiel som z jednej a zrazu rovna cesta tak si myslm ze rozbehnem to trochu ne? :D no a asi v 40km/h som pribrzdil a predne koleso vletelo do diery a... ja salto, bike tiez... :( odrety som bol na chrbte laktoch rukach ale comu sa divim dodnes - ze hlava ok (nemal som prilbu) a nohy tiez ani skrabnute aj bajk to prezil v poho
som sa nejak asi skrutil do klbka ci co :shock:
12.06.2006 - 18:00:35
00
Ja som sa chcel opytat chalani....ako funguju tretry,resp uchytenie tretry-pedal,ked sa vydruzgam.Vsetky pady som absolvoval este v teniskach a popravde si neviem predstavit ako by to vyzeralo,keby mam nohy pripnute k pedalom v tretrach.Nerozmlatil by som sa este aj o bicykel_...alebo to vypina spolahlivo ako napriklad na lyziach_?
12.06.2006 - 21:49:11
00
Ja som sa chcel opytat chalani....ako funguju tretry,resp uchytenie tretry-pedal,ked sa vydruzgam.Vsetky pady som absolvoval este v teniskach a popravde si neviem predstavit ako by to vyzeralo,keby mam nohy pripnute k pedalom v tretrach.Nerozmlatil by som sa este aj o bicykel_...alebo to vypina spolahlivo ako napriklad na lyziach_?

Hned pri prvom obuti som sa vytrieskal. Neboli na vine. Zahucal som do sotoliny a zbytok uz isiel svojou cestou. Letel so dopredu. SPD paradne vyplo. Pri banalnych padoch na bok hlavne pri "padoch v nulovej rychlosti" obvykle nevypnu.
12.06.2006 - 22:48:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up