2roman Tam by si rodicia zasluzili pekne cez drzku, no neviem, keby sa to stalo, tak tam padnu pekne slova...
25.04.2006 - 07:54:25
00
síce ti dám za pravdu, ale vtedy som bol rád, že sa dieťatu nič nestalo a nemyslím si, že by nadávky niečo vyriešili. Predpokladám, že ten šok ich zobudil dokonale. 8)
Nevýhoda biku je, že sa dokážeš priblížiť rýchlo a potichu. Veľa ľudí sa spolieha na sluch a potom to tak vyzerá.
25.04.2006 - 08:06:37
00
2roman tak to by som asi neodisiel tak kludne ako ty...zavidim ti taku sebakontrolu
25.04.2006 - 16:22:41
00
a malo by zmysel, nadávanie a osočovanie? s tým nič nevyriešiš. Predpokladám, že si to aj tak zapamätali, až moc :-)
Skôr ma hnevá ked idem po petržalskej cyklo ceste smerom k Inchebe a na strane pre biky sa prechádzajú rodiny s detmi aj napriek tomu, že tam sú na každom druhom stlpe značky :evil: a deti pobehujú kade-tade.
Najprv treba vychovať rodičov a až oni môžu vychovávať deti :-)
26.04.2006 - 07:59:54
00

jj svata pravda....
26.04.2006 - 09:26:12
00

jj svata pravda....

Pruser je v tom, ze aby to bolo ucinne musel by si ich vychovavat od malicka.
26.04.2006 - 12:54:54
00
takze nic nebude? ... nic sa nekona? ... ziadna prevychova? skoda :lol:
26.04.2006 - 13:08:14
00
noo.. pravda, treba od mala.
Mám dvoch synov 7 a 10 (na ďaľších sa nechystám :lol: ) a majú to so mnou od malička ťažké. Niekedy mi je ich až ľuto, ale nemám na výber.
Život je ťažký, jeden z najťahších.
to tucek: teba už len život naučí :-)

motto-vidlo: Neber život vážne, aj tak z neho nevyviazneš živý!
26.04.2006 - 13:12:36
00
Inak ked ludia po cyklistickom chodniku, to by som vedel aj vrazdit. My ich tu teda vela nemame, a aj tak chodim vacsinou po ceste. Idu dva chodniky subezne, jeden pre pesich a druhy pre cyklistou a ti vymeteni ludia chodia aj tak po tom cyklistickom. A ked sa nahodou zlaknu a este k tomu zacnu drzkovat...to je tak akurat na facku. A to sa neda vychovat, to je strateny pripad.
26.04.2006 - 13:21:27
00
to máš ako z výchovou šoférou. blinkre nepoznajú, ked sa dva pruhy zbiehajú tak spravý všetko preto, aby ta nemusel pustiť.
chod len do Rakuska a ked dáš blinker tak máš hned medzeru kam sa môžeš zastrčiť. ... to je na dlhú debatu. Len tolko som chcel povedať, že ked sa chce tak všetko ide.
26.04.2006 - 13:35:21
00
síce ti dám za pravdu, ale vtedy som bol rád, že sa dieťatu nič nestalo a nemyslím si, že by nadávky niečo vyriešili. Predpokladám, že ten šok ich zobudil dokonale. 8)
Nevýhoda biku je, že sa dokážeš priblížiť rýchlo a potichu. Veľa ľudí sa spolieha na sluch a potom to tak vyzerá.

ja viem ze je lepsie sa zachovat ako ty, ale ak si troska vybusnejsi typ :evil: , tak sa to nedaaa....

a s tym rakuskom mas veelku pravdu..ked som tam bol prvy krat tak som nechcel verit ociam ako su tam vsetci ohladuplni a nikto ti neukazuje stredne prsty apod.
26.04.2006 - 16:31:50
00
2 roman: To motto mam v standartnom podpise patentom chranene uz aspon 10 rokov. Tak si ho mozes pozicat, ale nie natrvalo. :evil:
26.04.2006 - 21:59:42
00
2 roman: To motto mam v standartnom podpise patentom chranene uz aspon 10 rokov. Tak si ho mozes pozicat, ale nie natrvalo. :evil:

ak máš na mysli motto-vidlo tak ja ho občas používam, ale na fore som ho nevidel. Sorry. :oops:
27.04.2006 - 15:02:18
00
No s tymi detmi teda byva problem.Osobne ked prechadzam niekde kde su deti, tak pekne spomalim alebo zosiroka obchadzam pretoze je velmi nepredvidatelne , ktorym smerom sa zrazu rozbehnu.
27.04.2006 - 16:40:39
00
Inak ked ludia po cyklistickom chodniku, to by som vedel aj vrazdit. My ich tu teda vela nemame, a aj tak chodim vacsinou po ceste. Idu dva chodniky subezne, jeden pre pesich a druhy pre cyklistou a ti vymeteni ludia chodia aj tak po tom cyklistickom. A ked sa nahodou zlaknu a este k tomu zacnu drzkovat...to je tak akurat na facku. A to sa neda vychovat, to je strateny pripad.

To je ešte dobre, keď idú po chodníku pre cyklistov. Ja u nás v meste bežne vídavam chodiť chodcov po ceste aj keď pol metra vedľa nich je chodník.
29.04.2006 - 13:29:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up