Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2roman Tam by si rodicia zasluzili pekne cez drzku, no neviem, keby sa to stalo, tak tam padnu pekne slova...
Zobraziť komentár 25.04.2006 - 07:54:25
00
síce ti dám za pravdu, ale vtedy som bol rád, že sa dieťatu nič nestalo a nemyslím si, že by nadávky niečo vyriešili. Predpokladám, že ten šok ich zobudil dokonale. 8)
Nevýhoda biku je, že sa dokážeš priblížiť rýchlo a potichu. Veľa ľudí sa spolieha na sluch a potom to tak vyzerá.
Zobraziť komentár 25.04.2006 - 08:06:37
00
2roman tak to by som asi neodisiel tak kludne ako ty...zavidim ti taku sebakontrolu
Zobraziť komentár 25.04.2006 - 16:22:41
00
a malo by zmysel, nadávanie a osočovanie? s tým nič nevyriešiš. Predpokladám, že si to aj tak zapamätali, až moc :-)
Skôr ma hnevá ked idem po petržalskej cyklo ceste smerom k Inchebe a na strane pre biky sa prechádzajú rodiny s detmi aj napriek tomu, že tam sú na každom druhom stlpe značky :evil: a deti pobehujú kade-tade.
Najprv treba vychovať rodičov a až oni môžu vychovávať deti :-)
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 07:59:54
00

jj svata pravda....
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 09:26:12
00

jj svata pravda....

Pruser je v tom, ze aby to bolo ucinne musel by si ich vychovavat od malicka.
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 12:54:54
00
takze nic nebude? ... nic sa nekona? ... ziadna prevychova? skoda :lol:
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 13:08:14
00
noo.. pravda, treba od mala.
Mám dvoch synov 7 a 10 (na ďaľších sa nechystám :lol: ) a majú to so mnou od malička ťažké. Niekedy mi je ich až ľuto, ale nemám na výber.
Život je ťažký, jeden z najťahších.
to tucek: teba už len život naučí :-)

motto-vidlo: Neber život vážne, aj tak z neho nevyviazneš živý!
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 13:12:36
00
Inak ked ludia po cyklistickom chodniku, to by som vedel aj vrazdit. My ich tu teda vela nemame, a aj tak chodim vacsinou po ceste. Idu dva chodniky subezne, jeden pre pesich a druhy pre cyklistou a ti vymeteni ludia chodia aj tak po tom cyklistickom. A ked sa nahodou zlaknu a este k tomu zacnu drzkovat...to je tak akurat na facku. A to sa neda vychovat, to je strateny pripad.
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 13:21:27
00
to máš ako z výchovou šoférou. blinkre nepoznajú, ked sa dva pruhy zbiehajú tak spravý všetko preto, aby ta nemusel pustiť.
chod len do Rakuska a ked dáš blinker tak máš hned medzeru kam sa môžeš zastrčiť. ... to je na dlhú debatu. Len tolko som chcel povedať, že ked sa chce tak všetko ide.
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 13:35:21
00
síce ti dám za pravdu, ale vtedy som bol rád, že sa dieťatu nič nestalo a nemyslím si, že by nadávky niečo vyriešili. Predpokladám, že ten šok ich zobudil dokonale. 8)
Nevýhoda biku je, že sa dokážeš priblížiť rýchlo a potichu. Veľa ľudí sa spolieha na sluch a potom to tak vyzerá.

ja viem ze je lepsie sa zachovat ako ty, ale ak si troska vybusnejsi typ :evil: , tak sa to nedaaa....

a s tym rakuskom mas veelku pravdu..ked som tam bol prvy krat tak som nechcel verit ociam ako su tam vsetci ohladuplni a nikto ti neukazuje stredne prsty apod.
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 16:31:50
00
2 roman: To motto mam v standartnom podpise patentom chranene uz aspon 10 rokov. Tak si ho mozes pozicat, ale nie natrvalo. :evil:
Zobraziť komentár 26.04.2006 - 21:59:42
00
2 roman: To motto mam v standartnom podpise patentom chranene uz aspon 10 rokov. Tak si ho mozes pozicat, ale nie natrvalo. :evil:

ak máš na mysli motto-vidlo tak ja ho občas používam, ale na fore som ho nevidel. Sorry. :oops:
Zobraziť komentár 27.04.2006 - 15:02:18
00
No s tymi detmi teda byva problem.Osobne ked prechadzam niekde kde su deti, tak pekne spomalim alebo zosiroka obchadzam pretoze je velmi nepredvidatelne , ktorym smerom sa zrazu rozbehnu.
Zobraziť komentár 27.04.2006 - 16:40:39
00
Inak ked ludia po cyklistickom chodniku, to by som vedel aj vrazdit. My ich tu teda vela nemame, a aj tak chodim vacsinou po ceste. Idu dva chodniky subezne, jeden pre pesich a druhy pre cyklistou a ti vymeteni ludia chodia aj tak po tom cyklistickom. A ked sa nahodou zlaknu a este k tomu zacnu drzkovat...to je tak akurat na facku. A to sa neda vychovat, to je strateny pripad.

To je ešte dobre, keď idú po chodníku pre cyklistov. Ja u nás v meste bežne vídavam chodiť chodcov po ceste aj keď pol metra vedľa nich je chodník.
Zobraziť komentár 29.04.2006 - 13:29:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up