Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dnes na vyjazde sme natrafili na taky kopcek a :twisted: ma zase dostal, prvy pokus fantazia, uplne cisto, ale nebol ready fotak :mrgreen: tak reku si to zopaknem, sak to je malina, prd palovu, uz som sa valal v prachu a laket nacaty, tak som roztrhal tielko, obviazal a sli sme dalej :) asi budem vazne rozmyslat nad dakou mini lekarnickou, pripadne dajake light chranice, aspon na holene :mrgreen:

Prílohy:

IMG_1356.a.jpg
IMG_1356.a.jpg 235.06 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_1320.a.jpg
IMG_1320.a.jpg 284.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_1319.a.jpg
IMG_1319.a.jpg 377.64 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 30.07.2009 - 19:50:18
00
Ak dobre vidím, tak hento by už bolo vhodné aj na šitie.
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 20:11:00
00
podla mna je to na hrane, podobny sek pri kolene sa mi zacelil dobre ale fakt neviem, kamos radil zasit ale ja som to len zafixoval naplastami :|
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 20:55:54
00
Presne niečo podobné ale vačšie som mal na lakti nedávno bol som na pohotovosti povedali mi že to je spálená koža že to sa nedá šiť teraz tam mám peknú červenú jazvyčku :roll:
Dali mi nato nejaké jódové sieťky a obviazať, že nie je dobré dávať nato náplasť že to začína hnisať potom.
Chrániče mám na kolená a rozmýšlam aj nad laktami :D.
Na XC jeto zbytočnosť ale na AM/EN je to dobré
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 21:53:04
00
podla mna je to na hrane, podobny sek pri kolene sa mi zacelil dobre ale fakt neviem, kamos radil zasit ale ja som to len zafixoval naplastami :|

No podľa mňa to je už za hranou.Ale asi by som to tiež nešiel šiť.

Noo, ja som takto nejako tiež od roku dobreuždávneho začal nosiť rukavice už doma pri obúvaní.
A potom mi nejaký lollo povie (pár dní dozadu), že s gélovými BG výstelkami nemôžem mať feedback :D no... radšej gél ako neuralgie!
Ešte lepšie... v AM Girách mám d3o... a pritom sú ako druhá kožka... a ma tak napadá, že podľa jeho logiky by som ani s odpruženou vidlou nemal mať feedback :D gél vykryje desatiny mm, ale vzduch up to 14 santi!

Ja mam rukavice za 6€.Proti urazu dostatočné.Zvláštne je že odkedy ich nosím nepadám.Ako tak rozmýšľam vlastne ani neviem či sú dostatočné :roll:
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 22:42:53
00
to mliecko: Fuha, ak si to mal seknute ako ja tak nechapem kde nabrali tu spaleninu? Tie naplaste vyskusam len do zajtra aby sa to aspon trosku zacelilo a potom skusim nejaky obvaz. Ked som minule prisiel do shopu a pytal sa na nejake chranice na holene, tak sa tipek opytal co jazdim a ja ze najblizssie to ma k XC, ale ze v poslednom case dost padam, tak reku ci vozim tretry a ja ze nie, tak potom nechapal a povedal ze ak chcem byt na kazdom fore ako atrakcia tak ich mam vozit na XC :?: :!: . Toto skatulkovanie moc nemam rad, podla biku je vacsinou jasne kde su jeho limity a na co je vhodny ale kedysi napr. jazdili DH na pevnakoch tak je to len na jazdcovi do coho pojde. No a ja hladam tie limity :) . Aj moje aj biku.
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 22:45:07
00
ked ne lekarnicka tak aspon zopar obvazov sa do tasky urcite zmesti... ja ich mam pri sebe furt (ja som potreboval zatial len 1, ale z 4 mam uz len 1, stat sa moze kazdemu nieco...) ..... 8)
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 22:47:11
00
Ono mal som to podobné ako ty ale ten môj úraz vznikol trením o kamen takže ta koža sa ešte akoby spálila tak preto to bolo spálené a nemohlo sa to šiť.
Na ostatných sa vy**r/b keď chceš chrániče kúp si ale určite nie na holene ked tak kolenačky lebo vždy padneš najskôr na koleno ako na píšťalu. :idea:
Zobraziť komentár 30.07.2009 - 23:48:57
00
holene si kúp ak ťa napadnú flat pedals... kúpiť piny do holene nie je med lízať
ale kolená určite
lakte... neviem...
Zobraziť komentár 31.07.2009 - 00:08:26
00
Ten laket to bola skor vynimka ale vascinou to schyta holen. To bude tym letom kedze sa nosia kratasy, v ostatnu cast roka tie bezne sramy pochytaju gate a rukavy a pri tych vacsich sa to aspon nezadrbe od spiny. Platformy mam a tie mi takisto nic neodpustia :mrgreen:
Zobraziť komentár 31.07.2009 - 18:00:53
00
ja s flatmi nevymýšľam, SPD forever :) takže kolená stačia, a ako druhé by som riešil lakte, ale s flatmi ako druhé vidím holene
Zobraziť komentár 01.08.2009 - 12:17:10
00
No chrániče na xc je tak trochu sedláčina. :lol:
Si kúp spdéčka a máš to bezpečnejšie.
Zobraziť komentár 01.08.2009 - 15:14:18
00
Si kúp spdéčka a máš to bezpečnejšie.
Asi tak :| Ignoroval som ich dost dlho ale ina moznost not exist, ak to chcem technicky niekam posunut. Nie som este upne rozhodnuty lebo aj klasiky maju pre mna vyhody, ale "nalomeny" uz som. Otazka je kedy ma to zlomi uplne a pojdem do toho. Niekomu sa to mozno javi ako trivialna zalezitost, prejst na SPD a je mozne ze to zbytocne dramatizujem :wink:. Viete vsak ake je to pohravat sa s myslienkou ze AKE BY TO BOLO s tym ci onym a potom ked sa to stane tak kuzlo nepoznaneho zmizne. Ja sa chcem bikom prekvapovat co najdlhsie a nie stylom kupim to najdrahsie co ma vsetky technicke novinky a ked to zovsednie /ako vsetky veci/, tak potom vzrusenie z niecoho noveho je minimalne pretoze to best som uz vozil a pridu na rad malichernosti / elox,znacka,vaha,cena apod./. Ale to uz odbocujem, chcel som len tolko ze cas SPD for me uz dozrieva a musim sa s tym vyrovnat :)
Zobraziť komentár 01.08.2009 - 21:45:51
00
hehe ja som mal SPD a prešiel som z nich naspeť na flaty
Zobraziť komentár 01.08.2009 - 21:51:08
00
hehe ja som mal SPD a prešiel som z nich naspeť na flaty
Preco? To ma zaujima :idea: Co sa tyka opory noha/pedal tak maju urcite navrch.
Zobraziť komentár 01.08.2009 - 21:57:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up