Ramon1: ale ved predsa rozlisuj kontext .. to co napisal lapaloma, tam patria prave taketo cholesteroly a pod. Nikto ti nebude rozporovat akutny zasah .. ale napr. uzivanie antibiotik na virozu je (az na male vynimky) zase do sudka "aj lekarnik musi zit". Inak aj ta zapalena rana sa da vyliect bez antibiotik, napr. prilozenim zeraveho zeleza a vypalenia rany hned po cine.
sak som aj pouzil na tu ranu koren mandragory vyluhovany v silnej palenke.... ale pomohlo len docasne:-).... rana bola moc hlboka a to som si tu mandragoru vstrekoval cca 3cm s ihlou do rany Ramon1 .... lapalko to dal jak vtip... neber vsetko vazne
EDIT: a mozno ta mandragora nebola vykopana za splnu mesiaca a preto nezabrala....
len tak zo zvedavosti, skusal uz niekto osetrit plaste na bajku nejakym renovatorom alebo ozivovacom na pneu alebo plasty? na aute to paradne odpudzuje spinu, tak ci to nefunguje aj na bajku
Skusil som, a je fakt ze po totalne blatistom vyjazde islo blato z kolies lahsie dolu. No zeby sa tam nelepilo sa povedat neda, skor to davam na konci sezony ked uz s bikom neplanujem jazdit.
Hej hej Ramon sa raz chytil reacie na jeho prispevok lebo asi nebol napisany podla jeho predstav tak sa do mna hned obul. Chyta sa kravin ako ***** na rit. Čisty primitivizmus z jeho strany , pritom som v zivote proti nemu nic nemal a bral som ho za toho z nadhladom
za nejake forum ci socialnu siet sa lahko schovava....... kazdopadne asi by bolo dobre nesudit / nehodnotit ludi ktorych osobne nepozname na zaklade nejakeho komentu.... kazdy sme nejaky, kazdy mame svoje muchy, kramy atd.... takze RESPECT ku vsetkym ';-)
Tesak tak toto teda záhoračtina nie je - aspoň nie taká s ktorou som vyrastal, aj keď je pravda, že dedinu od dediny sa rôzne výrazy obmieňajú....toto je podľa mňa skôr okolie Trnavy...u nás to plací, prípadne puací (u sa nevyslovuje )
Mňa to viac zaujíma pre gps na bike, lebo uvažujem že si zaobstarám nejakého Gramin-a. Na telefóne mi určovanie polohy nefunguje . Našiel som jednu stránku, tam ale odpoveď na moju otázku nie je http://www.usegalileo.eu/
Ja dosť často jazdím podľa Locus-u na mobile (Samsung X Cover3, síce firemný, ale podporuje aj americký aj ruský navigačný systém), no a celkom ma zaujala tá informácia o spustení Galilea. Len škoda, že zatiaľ to bude pre mobil so Snapdragonom, čo ten môj nemá ...
Hej hej rpispevok lebo asi nebol napisani podla jeho predstav tak sa domna hned obul. Chyta sa kravin ako ***** na rit. Čisty primitivizmus z jeho strany ,.....a bral som ho za toho z nadhladom
Už raz som ti zariadil zmazanie tvojich príspevkov plnych osobných a vulgárnych invektiv ... toto je odomna posledny krát co ta naposledy a slušne žiadam , aby si si dal pokoj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ramon1 .... lapalko to dal jak vtip... neber vsetko vazne
EDIT: a mozno ta mandragora nebola vykopana za splnu mesiaca a preto nezabrala....
Ramon1 : mal by si .. na jednej fotke som tam skoro videl misapetrovica
Tesak tak toto teda záhoračtina nie je
dobre vediet.
Otázne je, koľko pristrojov to podporuje. Podľa toho čo píšu bude stačiť aktualizácia softvéru?
Ohľadom tých prístrojov je niečo spomenuté tu http://mobil.idnes.cz/start-galileo-mobily-0rb-/mob_tech.aspx?c=A161213_160553_mob_tech_oma alebo tu http://technet.idnes.cz/galileo-cr5-/tec_vesmir.aspx?c=A161215_132601_tec_vesmir_kuz
https://www.evanscycles.com/en-sk/knight-sportswear-christmas-long-sleeve-jersey-EV294355
Už raz som ti zariadil zmazanie tvojich príspevkov plnych osobných a vulgárnych invektiv ... toto je odomna posledny krát co ta naposledy a slušne žiadam , aby si si dal pokoj
A píšeš ako dysgrafik ...