ja som raz zalial suchu rastlinku v kvetinaci pivom, lebo som akurat nemal nic ine poruke. Na druhy den som sa cudoval co to tak strasne ***** ze ci som stupil do hovna, alebo bajk mam cely od hovna. Nuz nakoniec som musel celu kytku vyhodit.
nemate dakto tip na zvlhcovac vzduchu na spanie do izby? ako sa zacalo kurit mala ma stale plny nos a zle sa jej dycha.. ale absolutne netusin podla coho sa to vybera
My mame tento..tiez ho pouzivame cez zime kvoli malej.....funguje..nebol extra drahy....taky jednoduchy..
Bolo mi treba k lekárke chodiť....pár dní nazad (v máji ) som tam zašiel na preventívku, odovzdal dva dni nosené slipy (krv, moč, stolica), nechal sa opichať a terazky som si spomenul, že by aj pre výsledky bolo dobré zájsť. Tak som zašiel. Zdravý som, aj papier mi na to dala ale hneď ma aj zásobila trojmesačnou dávkou liekov na cholesterol, boa. Mal som ja doma zostať a nikam nechodiť
ideš k doktorovi, lebo aj on chce z niečoho žiť, predpíše ti liek
ideš do lekárne, lebo aj oni chcú zarobiť, predajú ti liek
prídeš domov a zahodíš ho, lebo aj ty chceš ostať žiť
No, neviem či hodím do koša. Podľa hodnoty, ktorú som na výsledkoch videl som tesne pod hranicou "veľmi rizikové". Ale zaujímal by ma názor lekárov, napr. Ramon1. Brať či nebrať?
Uvediem príklad : keby náš " človek z fóra " / snáď sa spozná / nešiel k tomu lekárovi ked ho pohrýzol pes a rana sa mu zápalila / infikovala / a ten chirurg keby mu tu ranu neošetríl excisiou - však chcel predsa zarobiť a následne mu ešte aj ten lekárnik predal ATB bo aj on chcel zarobiť ... a podľa tvojej teórie ktorú ti " opalcovali " ak by mal biker žiť , nemal by z toho nic absolvovať ... no keby to neabsolvoval a bol by taký sprostý a držal sa tvojich odporúčaní , možno by už bol po amputácii nohy pre gangrenu alebo aj pod " drnom " / aj taka mlada psíčkarka nám zomrela minuli rok na OAIM do 24 hodín od hospitalizácie na septicky sok /...
ideš k doktorovi, lebo aj on chce z niečoho žiť, predpíše ti liek
No počkaj, počkaj... Aj patológovia si chcú robiť svoju robotu!
pri cholesterole je to tak...alebo zacnem takto: sportujem (aspon sa teda snazim), tiez sa snazim zdravo stravovat, nemam nadvahu a tiez som mal cholesterol "na hranici". Sice mi lieky nik nenukal, ale nadabil som na tento clanok: http://radovangergel.blog.sme.sk/c/331411/Velka-cholesterolova-zahada.html
Minimalne za precitanie stoji...
@Ramon1: viem ze preklep, ale ta pacientka bola zrejme skeptik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://mtbs.cz/clanek/rozdavame-darky-2016-utery/kategorie/ostatni#.WFAyJbLhDIU
http://www.alteredcompany.com/
http://www.lokaltv.sk/animoterapia-rybicka/516/42
http://www.alteredcompany.com/
až bude na trhu čo garantuje 100% usporu, kupim.
My mame tento..tiez ho pouzivame cez zime kvoli malej.....funguje..nebol extra drahy....taky jednoduchy..
lapaloma čistý populizmus co si tu napisal ...
Uvediem príklad : keby náš " človek z fóra " / snáď sa spozná / nešiel k tomu lekárovi ked ho pohrýzol pes a rana sa mu zápalila / infikovala / a ten chirurg keby mu tu ranu neošetríl excisiou - však chcel predsa zarobiť a následne mu ešte aj ten lekárnik predal ATB bo aj on chcel zarobiť ... a podľa tvojej teórie ktorú ti " opalcovali "
No počkaj, počkaj... Aj patológovia si chcú robiť svoju robotu!
Minimalne za precitanie stoji...
@Ramon1: viem ze preklep, ale ta pacientka bola zrejme skeptik