skusenost z poslednych dni.. predaj bajku na mtbiker bazari to je skoro ako kupa jazdeneho auta na bazosi (alebo inom bazari) alebo kupa bytu v BA.. ci boha ti ludia by chceli bud vsetko zadarmo alebo neviem.. fakt to je zaplakanie. najlepsie ked zavolate na inzerat o auto a panko sa na konci vysemeni ze na fotkach to asi nieje vidno(nie naozaj to nebolo vidno kedze take fotky tam neboli) ale zadne sedacky tam niesu lebo auto jazdilo do vrchu a ma aj postelovany motor. ze lol?
nemate dakto tip na zvlhcovac vzduchu na spanie do izby? ako sa zacalo kurit mala ma stale plny nos a zle sa jej dycha.. ale absolutne netusin podla coho sa to vybera
nemate dakto tip na zvlhcovac vzduchu na spanie do izby? ako sa zacalo kurit mala ma stale plny nos a zle sa jej dycha.. ale absolutne netusin podla coho sa to vybera
Funkčný, asi 20 ročný zvlhčovač, Ti pošlem za poštovné, ak chceš. Alebo si ho vyzdvihni v KE.
Ale najlacnejší je keramický výparnik zavesený na radiátore.
U nas bezi celkom casto toto, neviem to porovnt s nicim inym, Hlavne s miernym pouzitim nejakeho olejceka je to prijemne aj vecer v obyvacke, aj v bezne velkej izbe/spalni. Jemne to svieti, stupa z toho hmla, takze decka sa s tym aj pohraju, uroven hluku znesitelna (ja s mojimi usami takmer nepocujem ze to ide)
Funkčný, asi 20 ročný zvlhčovač, Ti pošlem za poštovné, ak chceš. Alebo si ho vyzdvihni v KE.
kvôli výparníku je zbytočné montovať radiator a psačia miska s vodou na podlahovke nefunguje
CraObs my sme mali pár rokov tento http://www.cheaper.sk/shop/product/5805/zvlhova-vzduchu-tefal-td4100k0-disney-hned , pred 3 rokmi som ho vymenila za nebulizer http://inhalatory.heureka.sk/omron-comp-air-ne-c28p-e/#section , kedže zo zvlhčovača bola stale mokrá izba a ta para , čo to vytvaralo ... ked teraz maju plne nosy,alebo problemy s dychanim, inhaluju cistu vincentku , poprípade Ambrobene . Nic lepsie som nemala , prezili sme s tým niekolko laryngitíd bez navstevy pohotovosti . Máme na olejčeky aj difuzer ,ako dal fokel , ale iba z lidlu za 15e a je super , tam zvykneme davat rozne oleje na uvolnenie dutín http://akce.najdislevu.cz/825400-aroma-difuzer.html. Pri vybere zvlhčovača hladaj ked tak niečo tiche, a aby sa tam dali kvapkat oleje, lebo nie vsade sa môže . Ja by som to ale nekupovala , radšej zvlhčovať inak , su rozne nadobky na radiator , castejsie vetrať a neprekurovať izbu .
na ten z Lidlu čakáme práve, má veľmi dobré recenzie, lenže treba čakať kým dojde akcia.. radiatory nemáme, máme podlahovku a v obyvke krb takže tak lahko to nepôjde to "inak", vetrať vetráme a prekúrené si myslím že nie je, máme v spálni okolo 18-19 stupňov..
vlhkomer ukazuje 35-39%
JaniiikLenže je dôležité vyvetrať a nemať v noci príliš teplo ... a to že nemá radiátor napísal súbežne s mojou správou. Ja som sa len pokúsila poradiť to , čo mám ja odskúšané
CraObs ten lidlovy ti nejak moc nezvlhci, ale je dobrý hlavne kvôli tým olejom, čo doň môžeš kvapkat. My sme tiež mávali tak ako ty okolo 18st v noci, keď sa im zlé dýchalo , tak sme mali vtedy ten tefal zvlhčovac ,akurát bolo okolo neho more vody na zemi, keď ťa para klesala a v izbe divný akoby opar . Nakoniec sme ho vymenili za nebulizer a používame v prípade problémov .
Craobs, ja som to akvárium nemyslel ako vtip. Sám mám v byte - v obývačke nádrž s rozmermi 190x50x60 cm, čiže vodná plocha má 190x50 cm. V krycom skle mám dva otvory na kŕmenie cca 10x15 cm a každý týždeň dolievam cca 5-7 litrov vody. Keď som testoval koľko sa odparí keď nechám nádrž odkrytú bol to snáď aj trojnásobok. Teplota vody v nádrži sa pohybuje okolo 30 stupňov, v byte cca 22-23. Nikde žiadna vlhkosť a to ani vtedy keď sme ešte nemali urobenú rekuperáciu v celom byte.
Zriadením akvárka zabiješ dve muchy jednou ranou - zvlhčíš vzduch a urobíš dieťaťu radosť, príp. si zriadiš peknú živú dekoráciu do bytu/domu. Samozrejme, predpokladom je, že máš k tomu vzťah alebo si to necháš urobiť firmou, ktorá sa Ti o to následne aj bude starať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.dyson.co.uk/fans-and-heaters/humidifiers.aspx
http://www.eshop.esencialneoleje.sk/petal-diffuser_216.html
kvôli výparníku je zbytočné montovať radiator a psačia miska s vodou na podlahovke nefunguje
vlhkomer ukazuje 35-39%
Zriadením akvárka zabiješ dve muchy jednou ranou - zvlhčíš vzduch a urobíš dieťaťu radosť, príp. si zriadiš peknú živú dekoráciu do bytu/domu. Samozrejme, predpokladom je, že máš k tomu vzťah alebo si to necháš urobiť firmou, ktorá sa Ti o to následne aj bude starať.
Martina je k tomu čo sa udialo najbližšie.
P.S. Nespievali.