Aku zalobu? Necital si podrobnosti? Pomahaju ludom v nudzi. Citujem: "Poznamenávame, že to robíme, aby sme pomohli ľuďom, ktorí sú naliehavo potrební."
BTW: Je to asi na milion forach a nielen slovenskych.
Sa smejete, ale viete kolko ludi sa chyti? Minule som pozeral na YouTube dokument o tych "nigerijskych emailoch", ze mate dedicstvo, ale treba najprv zalohu Rocne sa len v UK nachytaju tisice ludi... Smial som sa, ked ukazali rodinu, ktora uz poslala 20000 libier a z dedicstva stale nic
Na Netflixe je o tom jeden dokument (nespomeniem si na nazov, bolo to o darknete, phishingu a pod.), rozprava tam chlap z Afriky, jeho osobny rekord bol tusim okolo 200.000 USD jednorazovo (tusim na "liecbu rakoviny jeho matky"). Vyuzival vselijake zoznamky a vyhladaval solventne osamele zeny a pod... Maju to tam bezne ako zarobkovu cinnost a vedia si zarobit na slusne zivobytie. Je vela blbych ludi
Ahoj, máte niekto skúsenosti s takouto geometriou ? (Ghost Kato X6.9). Pokukujem po ňom , ale začal ma odrádzať pohľad na zadnú stavbu.
Podľa foto je pneumatika extremne blízko kostry a najmenšie blato môže robiť nekonečné problémy. Takú malú vzdialenosť som inde zatial nevidel. Mate niekto niečo podobné ?
Ahojte, nemate niekto gpx kde je len trenazer bez GPS polohy? napr track kadencie a HR popripade watty? Chcem si svoj rotoped "vytunit" o dalsiu ficurku ale neviem aky GPX format zozerie strava
Ahojte, nemate niekto gpx kde je len trenazer bez GPS polohy? napr track kadencie a HR popripade watty? Chcem si svoj rotoped "vytunit" o dalsiu ficurku ale neviem aky GPX format zozerie strava
na mio si vypnem GPS lokaciu a naimportujem do stravy. v strave zaskrtnem indoor cycling a toto to vyhodi. ak vo svojom zazname budes mat aj kadenciu/watty tak to tam da tiez - mirec postol druhy obrazok par dni naspat
ono si treba kato súriu pozrieť naživo nieje tam menej miesta ako pri lectore.... alebo na askete
vyberať bicykel podľa obrázka je dosť od veci... treba si uvedomiť že to niesú reálne fotky bajkov, v katalógu je len render
O.K. Určite si ho pozriem naživo, len je to model 2018, a na "okukovanie" na predajni som ho skladom na okolí zatiaľ nevidel. Len ma zaujalo, že je to "kolmý" pohlaď a nemalo by tam byť niečo skreslené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW: Je to asi na milion forach a nielen slovenskych.
No neviem neviem
Podľa foto je pneumatika extremne blízko kostry a najmenšie blato môže robiť nekonečné problémy. Takú malú vzdialenosť som inde zatial nevidel. Mate niekto niečo podobné ?
vyberať bicykel podľa obrázka je dosť od veci... treba si uvedomiť že to niesú reálne fotky bajkov, v katalógu je len render
na mio si vypnem GPS lokaciu a naimportujem do stravy. v strave zaskrtnem indoor cycling a toto to vyhodi. ak vo svojom zazname budes mat aj kadenciu/watty tak to tam da tiez - mirec postol druhy obrazok par dni naspat
O.K. Určite si ho pozriem naživo, len je to model 2018, a na "okukovanie" na predajni som ho skladom na okolí zatiaľ nevidel. Len ma zaujalo, že je to "kolmý" pohlaď a nemalo by tam byť niečo skreslené.