vyber zarubnu....ak je rozoberatelna - o to lepsie......a daj si tam peknu novu obložkovú zárubnu s peknymi dverami..MAs po probleme...:A tiez si myslim ze by ti tam mali ist typizovane tvere
Velikánskym kladivom?
Vstaň od kompu a pozri sa na dvere. Zistíš, že dvere nezachádzajú do vnutra zárubne. Tam, kam idú dvere má zárubňa šírku +30mm.
Ja som len chcel povedať, že 80-ky dvere sa nazývajú podľa svetlej šírky zárubne. 80cm na nich nenameráš.
samé ENVE kolesá,sú skoro vždy na fotkách,ale reálne som ich ešte nevidel na biku,ktorý aj jazdí-teda aspoň na MTB nie,na cesťákoch sa možno občas vyskytnú ...
ENVE ráfy sú výnimočné,ale len premrštenou cenou-odolnosť/váha je len bežný šedý priemer-to si kúpi aj majetný biker radšej do vitrínky ako na normálne jazdenie
Videopozdrav od Kordu a Hlinu pre vsetkych Ficovolicov, ktori este stale Robkovi veria a vidia v nom spasu. Naschval to nedavam do temy Politika, lebo toto uz ani nie je o politike, ale o arogancii moci a zavadzani rezimu ako v policajnom state. Podobne ako protiteroristicky balicek, aj toto smeruje k neodovodnenemu obmedzovaniu osobnej slobody. Nonsens, ktory nema obdobu. Zda sa, ze mame privela policajtov uz teraz ked nemaju nic lepsie na praci, takze nechapem, na co sa ma pre nich vytvarat dalsich 2500 miest.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
80 je vnútorná šírka zárubne
Vstaň od kompu a pozri sa na dvere. Zistíš, že dvere nezachádzajú do vnutra zárubne. Tam, kam idú dvere má zárubňa šírku +30mm.
Ja som len chcel povedať, že 80-ky dvere sa nazývajú podľa svetlej šírky zárubne. 80cm na nich nenameráš.
https://www.facebook.com/milesawayhc/videos/10153979203541842/
https://www.facebook.com/499540146895298/videos/507288386120474/
Tfuj....