sak toto..... tu niekde niekto pise ze volit nepojde, ze naco....... a potom ked 50% ludi volit nejde a cigani idu vsetci tak nas prevalcuju.... zial, realita
aka vacsina ? myslis tych 60% z 30 tich% co pride k volbam takze nejdem to presne ratat ...nejakych 17.5% je "vacsina" ....vacsine sa to kampanami znechuti a hlasy sa rozdelia...
Nie vacsina, pokial viem 40% je mensina, ta hlupejsia a pohodlnejsia. Aj tak je parlament len obrazom populacie a pokial sa nezmeni myslenie ludi, lepsie to ani v politike nebude. Nastastie stale to nie je take zle ako pocas komunizmu (alebo ako teraz v Madarsku). Aj ked, ked sa pozriem na posledne prijate zakony, tak pomaly ale iste tam tiez spejeme.
na pieskovisko aj psy seru, nerozculuj sa ... horsie veci sa deju!!
.... ja mam vo vani kapra ale je to skor velryba skadkovodna.... a nestiham ho zabit lebo sa s nim mala nerozlucila a neni doma este..... a ja fcul idem hrat s partiou poker do polnoci a zene som slubil ze do rana je nalozeny v mlieku v chladnicke ....... a teba tu sere nejaky prispevok .... Peto, hybaj postiskat staru-mladu a uzivaj
cauko chcem sa spytat mate niekto moznost mi nahrat video z pc obrazovky co je na stranke ? bol som po par rokoch zase v ORF tv a vtedy som nato zabudol stacia asi 4min link by som poslal dik
skus vo Firefoxe Video DownloadHelper - z flashovych/html5 webovych prehravacov vie stiahnut priamo stream na disk.. nahravat obrazovku s prehravacom je blbost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... ja mam vo vani kapra ale je to skor velryba skadkovodna.... a nestiham ho zabit lebo sa s nim mala nerozlucila a neni doma este..... a ja fcul idem hrat s partiou poker do polnoci a zene som slubil ze do rana je nalozeny v mlieku v chladnicke
posli link ak to nerozbehas
Nie je to od teba pekne, ze z toho dievcata vynechavas
Ospravedlňujem sa už som to napravil len dufam že to všetci pochopia.