A rozdýchal to? Polar po skúsenostiach od susedy najprv zomrie, aby ťa dva dni vytáčal a potom po pobyte v ryži ožije. Neviem na ako dlho, zatiaľ funguje rok
Samozrejme absolutny zaklad je okamzite vybrat bateriu, nechat otvoreny a dat ho susit. Neviem do akej miery saje vlhkost ryza, ale silikonovy macaci granulat je zarucene najlepsia volba. Po par dnoch susenia mozes skusit zapnut a uvidis.
Treba ho po vysuseni vyskusat, a ak pojde, tak vsetko zazalohovat a uz ho pouzivat len na nepodstatne veci. Spolahlivost uz nebude jeho silna stranka. Ale aspon bude prijemny na dotyk ak bola pouzita avivaz.
ak tam nebude vlhkost tak nevznikne oxidacia... navyse kluc nepotrebuje napajanie a prezije aj pracku, pokial ho hned nezapichnes do pc.. kludne sa moze potom dalej pouzivat
ak tam nebude vlhkost tak nevznikne oxidacia... navyse kluc nepotrebuje napajanie a prezije aj pracku, pokial ho hned nezapichnes do pc.. kludne sa moze potom dalej pouzivat
Jasne, sice sa hodinu a pol macal vo vode, z toho tristvrte v horucej s agresivnym pracim prostriedkom, ale urcite sa donho nedostala vlhkost a nehrozi oxidacia. Ja by som dolezite data uz na taky kluc nedal.
Utopenu elektroniku nefenovat!!!! Nic jej nepomozete a fen moze poskodit teplo citlive veci. Displeje, plasty, kondenzatory. Len polozit do ryze a cakat
Tak ked to zvladne pobyt na slnku kde teplota dosahuje 50 stupnov, tak chvila fenovania so studenym alebo letnym vzduchom tomu neublizi. Ved normalny fen ma aj regulaciu teploty. A podla mna to pomoze viac ako ryza. Aktivne prudenie vzduchu odstranuje vlhkost rychlejsie.
Inak ten silikonovy macaci granulat sa aj pouziva ako vychytavka do aut takto v zime ak sa rosia okna v aute. Napchajte nim dve ponozky a na konci ich zauzlujte. Vznikne z nich valec. Jeden polozte pod predne a druhy pod zadne okno. Alebo aj skryt pod sedadla.
tak, skusila som fen vcera dvakrat z bezpecnej vzdialenosti cca 0.5 metra 2 x po 15 minut, potom som do otvoru kde sa dava baterka dala take gulicky co sa davaju k veciam na pohlcovanie vlhkosti tak, ze som ich zabalila do gazy a napchala do toho otvoru na noc
skusila som zapnut dnes doobeda, vyzera to vcelku dobre, to znamena ze ma muchy s tlacitkom, ktore mal aj predtym, inak sa tvari normalne
uvidime ci bude merat pocas jazdy
Ono sa To prejaví až neskôr, pretože čo sa stane samopalu když prijde do styku s vodou? Zrezavi vole. Správne, a jeste koroduje volove! A to chvíľu trvá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme absolutny zaklad je okamzite vybrat bateriu, nechat otvoreny a dat ho susit. Neviem do akej miery saje vlhkost ryza, ale silikonovy macaci granulat je zarucene najlepsia volba. Po par dnoch susenia mozes skusit zapnut a uvidis.
Jasne, sice sa hodinu a pol macal vo vode, z toho tristvrte v horucej s agresivnym pracim prostriedkom, ale urcite sa donho nedostala vlhkost a nehrozi oxidacia.
skusila som zapnut dnes doobeda, vyzera to vcelku dobre, to znamena ze ma muchy s tlacitkom, ktore mal aj predtym, inak sa tvari normalne
uvidime ci bude merat pocas jazdy
podotykam pranie bolo na 30 stupnov polhodinu
No z maciek nie je ak smerujes tam.
Napr.: http://www.zoofast.sk/zoofastkrakvetsilik%C3%B3nov%C3%A1podstielka3%2C8l-p-28190.html
vyprat niekolko km,aby nebolo vela najazdenych