Huawei som mal P7 a keď ma tretí krát zradil, tak išiel do skrine. Najhoršie bolo, že majú nejaký Bug a keď ho máš v nohaviciach, tak si dokáže sám zadať kód a síce je nesprávny, tak sa neodblokuje, ale po 10 pokusoch rovno vymaže. Komplet nastavenia a všetko v prdeli.
Reálne sa nám to stalo pri menej ako 1% telefónov - čiže len vo firme ich máme podľa toho čo viem 12 vymazaných
Vykasli sa na akoze pausalove zlavy na mobil s viazanostou na 2 roky. Za to 1 € ti ziaden operator neda slusny mobil. Ak chces vykonny mobil tak tudy cesta nevede.
dnes sa kona CES 2016, a konecne sa stanovi UHD Standard: vyjde nove OLED 77" od LG a vysla uz aj recenzia na PANAKA http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx65cz952b-201601044222.htm
som zvedavy ako sa dohodne UHD aliancia na novom standarde:a nepochovaju HTPC sektor: dufam,ze to AMD zachrani
tieto nove OLED schovaju kino format do vacku a este sa mu "zasmeju"...vsetko co budeme doma pozerat na OLEDoch bude to najlepsie co bude existovat dlhoooooo
HTPC sa urcite prichodom noveho standardu posilni. Neviem sice na kolko aktualne male PC zvladaju UHD a 4K ale casom urcite budu. Cim dalej tym viac ludia radi pozeraju doma svoje oblubene filmy a serialy.
110mat110 skor by som povedal ze presne opacne, nove Nvidie okrem starych 960 nevie dekodovat HEVC!!!!! budme radi ze v juni vyjde R400,ktora tento segment dufajme ze zachrani: male PC nezvladaju vobec UHD a 4K sem neplet,je to public cinema format a nie pre beznych ludi,ktori maju projektor za 7000libier doma marecej nuz,na hranie to nebude
Nastastie mam v Desktope AMD takze sa k nVidii neviem vyjadrit. Ja sa na to skor pozeram zo strany dopyt-ponuka. Ked to AMD bude aj dalej nakladat nvidii v tomto smere tak skor ci neskor prilezu s nejakou GK.
marecej ale zase musis uznat,ze ten Panak 65CZ952 nie je primarne na hranie daj tomu cas a pridu aj s lepsim Ilag 110mat110 tak som zvedavy,co s tym spravi nvidia......... i6500+R400 htpc jak vysite na UHD HDR 10bit
ked uz je tu taka tema, aku 46-50" TV tak do tisicky ma zmysel dnes kupovat ? ...8 rocne LCDcko mi zacalo robit vertikalne cervene ciary z bielych miest v obraze, podla googlu to je hw problem, odchadza nejaka doska a nejaku opravu uz nebudem riesit...
Pozeral som nieco ako toto, ziaden UHD obsah na tom ale nebudem najblizsie roky pozerat, maximalne kratke videa z xperie
Vpodstate len TV kanaly na Orindzi, obcas nejaky 1080p film, herna konzola a streaming hier z PC (Steam Link).
ked uz je tu taka tema, aku 46-50" TV tak do tisicky ma zmysel dnes kupovat ? ...8 rocne LCDcko mi zacalo robit vertikalne cervene ciary z bielych miest v obraze, podla googlu to je hw problem, odchadza nejaka doska a nejaku opravu uz nebudem riesit...
Pozeral som nieco ako toto, ziaden UHD obsah na tom ale nebudem najblizsie roky pozerat, maximalne kratke videa z xperie
Vpodstate len TV kanaly na Orindzi, obcas nejaky 1080p film, herna konzola a streaming hier z PC (Steam Link).
ja som kupil vo februari Sony KDL-50W805B a super, pouzivam to len na hranie z PS4 a apple tv
teraz uz predavaju reviziu C, ta ma akurat android tv namiesto toho sony os a ma vacsi input lag
na 4K by som sa vysral, radsej kvalitne 1080p, v tejto cene to bude niekde ***** kupis za par rokov oled ked zlacneju (teda aspon ja som k tomu tak pristupil)
ta co si si vybral ma 50Hz panel a ***** to softwarom napriklad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reálne sa nám to stalo pri menej ako 1% telefónov - čiže len vo firme ich máme podľa toho čo viem 12 vymazaných
Ešte tento ma zaujal https://www.orange.sk/salespad/home/katalog/detail/blackberry-leap?hash=b4bba7a1
tak uz je to funkcne, bo ked to malo ist pred par mesiacmi bola zmena programu
som zvedavy ako sa dohodne UHD aliancia na novom standarde:a nepochovaju HTPC sektor: dufam,ze to AMD zachrani
tieto nove OLED schovaju kino format do vacku a este sa mu "zasmeju"...vsetko co budeme doma pozerat na OLEDoch bude to najlepsie co bude existovat dlhoooooo
marecej nuz,na hranie to nebude
110mat110 tak som zvedavy,co s tym spravi nvidia......... i6500+R400 htpc jak vysite na UHD HDR 10bit
ja som kupil vo februari Sony KDL-50W805B a super, pouzivam to len na hranie z PS4 a apple tv
teraz uz predavaju reviziu C, ta ma akurat android tv namiesto toho sony os a ma vacsi input lag
na 4K by som sa vysral, radsej kvalitne 1080p, v tejto cene to bude niekde ***** kupis za par rokov oled ked zlacneju (teda aspon ja som k tomu tak pristupil)
ta co si si vybral ma 50Hz panel a ***** to softwarom napriklad
"Niektorým dokonca zmrzli kolesá pred začiatkom pretekov"