Jezus: teraz si ma odhalil .. za mlada som po lesoch behal so ziletkou presne takto .. akurat bahnu som sa vyhybal .. ale tento obrazok je celkom typicky ... bola to krasna disciplina, rad som to pozeral v TV, imho predchodca XC, akurat UCI zaspalo dobu.
romanx: aj tebe unikla este podstatnejsia vec a tym je rozdeleny trh priamo zo studii a akym aliancia uhd navrhla konkretne riesenie,to ze niekto ma teraz uhd telku neprehra najnovsie udh co za par dni vylezu na trh.......vsetky 3 HDR standardy SMPTE 2084,HDR10,DV su na toto robene a stavane, a to ze niekto odmietol DV,tak bude tvrdo pykat,lebo na to ten standard je..... DV tvori cca 34% trhu a ma najvacsie zmluvy s warnerom,20th century,paramountom,dreamworks,disney apod
ak tam nebude na disku iný HDR layer s metadátami, tak to NEPREHRA ano,co ty hovoris je pravda,ale DV je len jeden z masteringovych standardov
dolezite je aby pre htpc segment,co sme my bezni useri,co nemaju na DCP projektory za 50 000 euro vysiel standard 1080p HDR 10-bit NIC INE NEPOTREBUJEME
high-end programmer a high end picture quality standards clovek na tom pracuje, jediny na svete a ked ten to pretlaci,tak mozeme si vsetci zatlieskat co chceme a mame HTPC
kto chce vysvetlim cez PM o co cele ide,lebo to nema vyznam,ako pozeram
ti zarucujem,ze toto ked sa dostane na trh,tak tieto odrby v podobe atrap UHD to neprehraju cez bluray!!!!! ak Sony prikyvne skrz Dolby Laboratories,kde maju zmluvu na DV,tak Panak+Samak budu musite kracat, TCL,VIZIO,LG supporting DV, asi 30% UHD BD bude v DV a ak tam nebude na disku iny HDR layer s metadatami, tak tieto TV to neprehraju!!! Roman, nemusim ti asi vysvetlovat ekosystem novej platformy posli mail p.Martinovi preco nepodporuju DV a uvidis,ze co ti odpise copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Skoda, ze (namatkovo) Bergmanove Smultronstället to neurobi ani o chlp lepsim (ale uznavam, ze sa da najst mnoho prikladov, kde nedostizny naskok formy pred obsahom ma svoj vyznam). Koniec vykriku do tmy.
a toto je ako mozne?
"Zhruba do dvojstého kilometru sa mi išlo fantasticky, potom mi vytiekli predné teleskopy, dostalo sa mi to do bŕzd a zistil som to až vtedy, keď som ich potreboval. Asi v stokilometrovej rýchlosti ma prehodilo cez riadidlá."
large Starú Esku ktorú som od teba odkúpil už dávnejšie a rekonštruoval sa predala tento rok na Bazáre chalaňov a peniaze za ňu /bolo to pár stovák/ išli na vybrané charitatívne projekty. A tú tvoju bývalú Esku po dedkovi či koho bola bude teraz sedlať Lukáš Latinák.
a toto je ako mozne?
"Zhruba do dvojstého kilometru sa mi išlo fantasticky, potom mi vytiekli predné teleskopy, dostalo sa mi to do bŕzd a zistil som to až vtedy, keď som ich potreboval. Asi v stokilometrovej rýchlosti ma prehodilo cez riadidlá."
No ak si predstavis ten teren a rychlosti medzi 100-200 km/hod ... naviac to bola maratonska etapa bez moznosti servisu tak je to len o kompromise medzi snahou co najrychlesie a co najviac setrit. O tom je enduro. Ak sa nemylim stalo sa to aj Svitkovi len nemal naviac tu smolu.
Ano, vytiekli aj Svitkovi. Ked sa Jakes vyjadroval na kameru cakajuc na rontgen (od 6:00) , tak uz bolo jasne, ze nie je velka sanca, ze bude pokracovat...
chlapi možo som mimo ale tu je vás najviac. Má niekto v pivnici alebo na chalupe staré lyže z 1965 roku?
Veľmi dobrý kamoš má 50 tak mu chceme toto podarovať nakolko je vášnivý lýžiar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://tv.sme.sk/v/30222/rodicia-sa-bali-dat-detom-prirucku-o-hriechu-spomina-srholec.html
ak tam nebude na disku iný HDR layer s metadátami, tak to NEPREHRA ano,co ty hovoris je pravda,ale DV je len jeden z masteringovych standardov
dolezite je aby pre htpc segment,co sme my bezni useri,co nemaju na DCP projektory za 50 000 euro vysiel standard 1080p HDR 10-bit NIC INE NEPOTREBUJEME
high-end programmer a high end picture quality standards clovek na tom pracuje, jediny na svete a ked ten to pretlaci,tak mozeme si vsetci zatlieskat co chceme a mame HTPC
kto chce vysvetlim cez PM o co cele ide,lebo to nema vyznam,ako pozeram
https://www.avforums.com/video/ces-2016-what-is-high-dynamic-range-hdr-technical-interview.12251
tu to mas vysvetlene ako to bude fungovat...aj jestvujuce 4K tv budu moct zobrazovat HDR videa, len nie v kvalite ako tv podporujuce nove standardy...vsetko bude zalezat od komunikacie zobrazovac-prehravac...base layer tam bude vzdy
http://sport.sme.sk/c/8115293/ivan-jakes-odstupil-z-rely-dakar.html?ref=trz
No ak si predstavis ten teren a rychlosti medzi 100-200 km/hod ... naviac to bola maratonska etapa bez moznosti servisu tak je to len o kompromise medzi snahou co najrychlesie a co najviac setrit. O tom je enduro. Ak sa nemylim stalo sa to aj Svitkovi len nemal naviac tu smolu.
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/9985/84489
Veľmi dobrý kamoš má 50 tak mu chceme toto podarovať nakolko je vášnivý lýžiar.