"Páchateľ neurčil konkrétne obchodné centrum, a preto polícia hneď prijala potrebné opatrenia z dôvodu ochrany osôb a majetku," informoval Martin Wäldl z Prezídia Policajného zboru.
ja nenadavam aj tak by ma nepoculi
ale dnes ma dojal jeden co ma vytrubil. boli 2 pruhy, pravy siel vpravo a rovno a lavy odbocoval dolava, tak kedze som chcel ist dolava tak som sie v lavom. a jeden tam na mna trubil ze kade to idem
To som zazil na Zahradnickej, ked som odbocoval na Mileticku. Pred krizovatkou Jegeho som sa dal do laveho pruhu, kedze aj tak tam bola cervena a pekne 35 staci ist spolu s autami medzi krizovatkami. A hlavne je to tak bezpecnejsie Ked som uz bol v lavom, tak sa v pravom objavil chlap, ktory zacal trubit a bliakat, ze kade to jazdim a ze mam ist po kraji.. Chvilku som nechapal co sa mu nepaci, ale ked som mu pokojne povedal, ze odbocujem, tak stihol a siel prec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20154873/v-bratislavskom-nakupnom-centre-hladaju-bombu.html#ixzz47gapOKK8
coby, bezali do Polusu, a pod.
A kukam ze je celkom radikalny, pocuvajuci vodici musia teraz penit
CraObs
tu si to mozete vypocut cele
https://www.mixcloud.com/radiofm/rozhovor-s-tomasom-peciarom-z-cyklokoalicie-452016/
ale dnes ma dojal jeden co ma vytrubil. boli 2 pruhy, pravy siel vpravo a rovno a lavy odbocoval dolava, tak kedze som chcel ist dolava tak som sie v lavom. a jeden tam na mna trubil ze kade to idem
Rano je mudrejsie vecera... nasiel som.
Inak "vdaka" za sukromnu spravu s ponukou pravnych sluzieb od uzivatelky Trin. Nepotrebujem.
http://video.idnes.cz/?c=A160504_144040_cyklistika_mt2&idVideo=V160504_122856_sport_mad
Poslednú som nevedel