mam otazku.....Nechal som si v cykloservise vypliect koleso.....material som dodal.....Stalo to 17evri....Presiel som s nim 30km a koleso sa rozpadlo, spice sa uvolnili, makke ako motuziky, koleso bolo nejazditelne....Stalo sa to na zavode....Servisak na zavode mi to cele nejako docentroval na biku, nemal centrovaciu stolicu, takze len tak provizorne, jazdit sa na tom dalo.... Zavod som dokoncil.....Teraz mam dilemu-chcel by som ist do toho servisu a reklamovat pracu, ALE koleso je uz akotak vycentrovane, ale samozrejme nie podla mojich predstav. A nedoverujem praci toho servisu.....Mam pytat peniaze naspat??.Sak ma vysmeju.....A este to je taky renomovany servis v BA..kuaaaa
no.....Ja neviem ci v tom servise "naozaj riesia" kolesa, ale fakt je, ze im po tomto nejako moc nedoverujem, navyse servisak tiez na mna neposobil uplne doverihodne. Neviem, ci je tam novy.....Potrebujem mat to koleso tip-top...o mesiac musi vydrzat 1000miles. Povazoval som tento servis za dobry, aj na fore ludia celkom chvalili, tak preto ma to prekvapilo.
Funkcne oblecenie nie je snobizmus. Kuchar tiez nechodi v moterkach...
snobizmus-nie je druh oblečenia-je to určitý druh chovania sa- predstieraná vznešenosť; nadutosť, povýšenectvo
...odcitoval google...na základe napr.toho,že ja mám lepšie oblečko-kto je viac-kludne nech má každý čo potrebuje,ale vieme,že dakto ohrna nos nad lacnejšími vecami-čo je ale každého vec na čo má a nemá a v čom chodí-hlavne že športuje podľa mňa...
To uz je ale o konkretnom cloveku a nie o obleceni. Ty tiez nemusis odsudzovat niekoho len preto, ze ma drahsi bajk a oblecenie. Automaticky to neznamena, ze je blbec.
asi sa nechápeme-si z Marsu ja z Venuše-nikoho neodsudzujem-ani náhodou-práve naopak-píšem o tom ,že uznávam ludí čo sa hýbu a nepozerám na to čo majú oblečené-ako podaktorí podla toho delia ludí-a už to nechcem omielať dookola-ak sme sa nepochopili doteraz už to asi nenapravíme však? všetko je to o konkrétnych ľuďoch.Aj v živote-nielen na bajku.
johnny, predsa len by si to meno mohol aspoň do SS, keďže musím meniť nipel a špic aj pásku bezdušovú tak som to chcel dať rovno do servisu aj precentrovať (už pred odtrihnutím nipla som sa chystal) a preto by som nerád šiel práve do toho kde ti to tak dovrzali
Neviete mi niekto poradit kde zohnat alebo pod akym nazvom hladat tu skrutku z magura brzd(mts) ktora sluzi ako krytka pri odvzdusnovani na tele kde je packa? Znamemu brzdy odvzdusnoval nejaky expert a totalne mu roz***** zavit. Vdaka za pomoc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobre vravis....tak spravim..Ked ma nahnevaju este viac, dozviete sa meno.....
V tom pripade odporúčam urobit si výlet k Turbimu na kávičku
snobizmus-nie je druh oblečenia-je to určitý druh chovania sa- predstieraná vznešenosť; nadutosť, povýšenectvo
...odcitoval google...na základe napr.toho,že ja mám lepšie oblečko-kto je viac-kludne nech má každý čo potrebuje,ale vieme,že dakto ohrna nos nad lacnejšími vecami-čo je ale každého vec na čo má a nemá a v čom chodí-hlavne že športuje podľa mňa...
http://theexposer.co.uk/Article/muslims-allowed-to-break-speed-limit-during-ramadan/
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405792-ilegalni-migranti-nesmeji-byt-zatykani-rozhodl-evropsky-soudni-dvur.html