...tak, fakt si nemyslim, ze zijem v rozpravkovej krajine plnej uzasnich a srdecnych ludi, ale pomaly mam pocit, ze je to horsie, ako v dakom K@k@tystane, neviem kto Vas "nezdravcov"(ludia co nevedia odzdravit) vychovaval, ale bolo by treba zajst na par hodin etickej vychovy, to, ze 99% cycklistov(mtb,cesta) nevie pozdravit, ako prva som si uz zvykol, ale tolko "Slepcov" co nevie ani len ozdravit(staci kyvnut hlavou) som zazil ozaj len tu, preto by som chcel na Vas vsetkych zdravich ludi dobrej vole apelovat, zdravme sa medzi sebou na ceste ci v terene a nebudme uz len, ako ovce, ci kravy vedene na porazku, a myslim, ze nie jednemu z nas to vycaruje usmev na tvari...nech vas sila sprevadza
...a ešte to rozoberte na ďalších 500 stranách. Proste sa s tým zmierte , že je to tak . Čím skôr to pochopíte , tým skôr sa budete môcť pozastavovať nad podstatnejšími vecami. Tak ako písal " Viking "...ak som v plnom nasadení alebo zjazdujem a mám plné zmysly práce , tak prdím na zdravenie...Predsa sa na úkor zdravenia nerozj....em , ked dvihnem ruku z riaditok a bočák ma rozhádže.
...a ešte to rozoberte na ďalších 500 stranách. Proste sa s tým zmierte , že je to tak . Čím skôr to pochopíte , tým skôr sa budete môcť pozastavovať nad podstatnejšími vecami. Tak ako písal " Viking "...ak som v plnom nasadení alebo zjazdujem a mám plné zmysly práce , tak prdím na zdravenie...Predsa sa na úkor zdravenia nerozj....em , ked dvihnem ruku z riaditok a bočák ma rozhádže.
Ja ked idem na bike tak nad kravinami ako robota a podobne veci sa nepozastavujem, prave nato je bike aky si hlava odpočinula. Jedine čo robim je že si uživam jazdu a výhlady a ked stretnem raz za 30 minut cyklistu v lese kde som len ja a možno on je jediný koho stretnem za 30 minut tak by bolo blbe nepozdraviť. Prave tí ktorý sa tvaria ako cyklisti zladený top bicykle tak taký sa ani neobzrie takže taku skusenost mam ja.
O fenomene ze ziletkari nezdravia MTBajkerov sa uz pisalo. Ale ked sa ja zo ziletky pozdravim MTB tak zvycajne ziadna odozva
Myslim ze sa to da statisticky dokazat, ze cim vyssie sedlo, lahsi bajk a obtiahnutejsi dres, tym mensia sanca ze dotycny odzdravi. Druha kategoria su ludia co sadnu 3x do roka na bajk a ked ich niekto pozdravi tak vyplestia oci a rozmyslaju ci dotycneho poznaju, alebo co sa deje....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
momentálne som prechádzal zo sram(avid) guide R na shimano XTR, menil som len brzdy ostatné ostávalo a funguje perfektne
dakde v zjazde v 60ke fakt nikto nečaká že budeš mávať jak sagan v cieli..
Ja ked idem na bike tak nad kravinami ako robota a podobne veci sa nepozastavujem, prave nato je bike aky si hlava odpočinula. Jedine čo robim je že si uživam jazdu a výhlady a ked stretnem raz za 30 minut cyklistu v lese kde som len ja a možno on je jediný koho stretnem za 30 minut tak by bolo blbe nepozdraviť. Prave tí ktorý sa tvaria ako cyklisti zladený top bicykle tak taký sa ani neobzrie takže taku skusenost mam ja.
...este by si mal pridat bajkerov s menej ako 140mm zdvihmi
...ci 160 ?
O fenomene ze ziletkari nezdravia MTBajkerov sa uz pisalo. Ale ked sa ja zo ziletky pozdravim MTB tak zvycajne ziadna odozva
Myslim ze sa to da statisticky dokazat, ze cim vyssie sedlo, lahsi bajk a obtiahnutejsi dres, tym mensia sanca ze dotycny odzdravi. Druha kategoria su ludia co sadnu 3x do roka na bajk a ked ich niekto pozdravi tak vyplestia oci a rozmyslaju ci dotycneho poznaju, alebo co sa deje....