neviete ci sa tu riesili niekde kamery do auta? ak nie tak zhanam nieco slusne tak okolo 50€ ak sa to teda vobec da, ak sa to tu riesilo tak budem vdacny za usmernenie
tipujem bude zas nedostupná alebo okamžite rozchytaná ako vždy
mám pol roka truecam A4 a plná spokojnosť (cez deň ) vidno bez problémov všetko, čitateľné značky aj tváre v protismere.. v noci vo väčšom meste so slušným pouličným osvetlením (BA, TT) v pohode sledovatelný obraz ale značky už moc nerozoznať.. použitie v noci v menšom meste bez mega lámp na ulici (napr Vráble) alebo mimo mesta v podstate tma..
matko001 he? Ako nabijas telefon? Tiez ho mas na 12 V? Este som nevidel kameru, ktora by mala iny ako USB konektor sluziaci na napajanie/nabijanie (nie vsetky maju v sebe bateriu).
Napajanie je 12V a prilozeny adapter si to zredujuje. A skoro vsetky maju aj malu bateriu.cca 200mAh aby mohla zaznamenat video ak ma kamera senzor pohybu pripadny naraz ked uz je auto odparkovane.
neviete mi nahodou poradit kde robim chybu, resp. v com je problem, menim plast na cestaku, funglac, kevlar 23ku a mam zodrete ruky, polamane plastove montpaky a oskulene kolesa od zeleznych montpak, patky som namazal tekutym mydlom.. wtf?? kevlarove plaste sa mi vzdy tazko nasadzovali, hlavne nove, ale toto som uz davno nezazil, ako keby bol plast na mensi priemer kolesa abo co
nakoniec som ich nasadil po natreti tou mydlovou vodou plastovymi montapakami, ale aspon viem ako sa citia zeny pri porode, otras .. a kovovymi som si poskodil rafky :/ , trebalo by nejaky tvrdy plast, resp. nieco co je "makksie" ako rafik...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už sa to riešilo napríklad tu:
o-hocicom/fotky-bez-zaradenia-t28190-6975.html
Alza. Elektronika -- Do auta -- kamery
mám pol roka truecam A4 a plná spokojnosť (cez deň
parktool robí kovové montpáky v plastovom obale takže sa neohýbajú ako plastové ale zároveň nepoškriabu ráfik
https://www.specialized.com/sk/cs/accessories/emtpromtblever/106004
Ale aj v decathlone maju fajne paky http://www.decathlon.sk/suprava-3-montaznych-pak-id_8047839.html su sice sirsie, ale tiez dobre pevne.