no tak python je neskutocna kktina... aby ti posrate zarovnavanie textu ovplyvnovalo vykonavanie kodu, to je teda uplny fail... to fakt musel nejaky zhulenec navrhnut... a dalsi zhulenci v tom zacali programovat a povedali si ze to bol super napad
Dolezite je zvolit vhodny progamovaci jazyk na vyriesenie problemu. Pripadne kombinaciu. Ani v programovani nieje svet cierny-biely, vsetko ma svoje pre a proti
neviem no , keby všetko šlo tak pekne ako na videach
ja som musel použiť sťahovak na ložiska aby som vybral tu ľavu kľuku alebo som nepochopil princip funkčnosti.
Inač Pripravok na celkom elegantne vyražanie pressfitu ktorý ma doma 90% chlapov , išlo to s tym celkom fajn.
MecoTrance Na tych klukach FSA co mas sa dava primarne dole prava kluka s prevodnikmi a nie lava kluka.
Pravu kluku das dole inbusovym klucom tusim 10mm, je tam samostahovacia matica o ktoru sa oprie zosunie ju dole z integrovanej osky
ano , keď som to rozobral plus zozbieral info odtial tak mi to už dalo zmysel , ja som lavu kľuku stiahol sťahovakom na ložiska a vyklepol vonku pravu stranu , celkom nenasilne riešenie
No nezabudni potom tu lavu kluku nalisovat a skrutku dotiahnut predpisanym momentom +/-40Nm, inak ti to bude v tom spoji vrzgat
edit: a urcite by som pouzil novu tu duralovu skrutku do lavej kluky pri tak silnom dotahovacom momente a malej skrutke
Dnes sa mi podarilo roztrhnúť oteplováky. Má to asi 1x1,5 CM a je to akurát na kolene. Nejaký tip na opravu? Potrebujem aby to ostalo nepremokavé a pochybujem že si s tým nejaká krajčírka poradí. Našiel som na googli nejaké nažehlovacie záplaty, ale neviem čo by to spravilo keďže oteplováky sa samozrejme nesmú žehliť.
11kubo ja som dieru na vetrovke lepil zaplatou + na to lepidlo na membranove materialy(kupoval som to v predajni outdoorguide, tam mi aj poradili lepidlo, lebo samotna zaplata sa pri prani odlepi)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
ja som musel použiť sťahovak na ložiska aby som vybral tu ľavu kľuku alebo som nepochopil princip funkčnosti.
Inač Pripravok na celkom elegantne vyražanie pressfitu ktorý ma doma 90% chlapov , išlo to s tym celkom fajn.
Pravu kluku das dole inbusovym klucom tusim 10mm, je tam samostahovacia matica o ktoru sa oprie zosunie ju dole z integrovanej osky
edit: a urcite by som pouzil novu tu duralovu skrutku do lavej kluky pri tak silnom dotahovacom momente a malej skrutke
https://eshop.dema.bike/product/93989-skrutka-fsa-ml038-mw092-do-lavej-kluky-modular-megaexo