uplne jedno s cim, staci ked to nebude olej islo mi to aj s vodou, robim to doma aj s CLINom alebo barscim co ma trocha alkoholu aby sa to odparilo. Ale aj s normalnou vodou alebo voda s mydlom to ide. Skor dole sa davaju blbo
Ja to robim tak, ze dam cistu vodu do injekcnej striekacky s ihlou. Zacnem navliekat gripy a pcham ihlu medzi rajdy a grip a tlacim vodu, pripadne prepichnem grip s ihlou. Takto sa medzi gripom a rajdami vytvori vrstva vody, ktora dovoli dobre manipulovat s gripom. Tak isto postupujem aj ked davam gripy dolu.
Ja to robim tak, ze dam cistu vodu do injekcnej striekacky s ihlou. Zacnem navliekat gripy a pcham ihlu medzi rajdy a grip a tlacim vodu, pripadne prepichnem grip s ihlou. Takto sa medzi gripom a rajdami vytvori vrstva vody, ktora dovoli dobre manipulovat s gripom. Tak isto postupujem aj ked davam gripy dolu.
aby ste to potom dole dostali, vaječné žĺtko je základné pojivo do tempery a potom za dobrých podmienok dá s prstom v riti 1000 rokov
inak ak máte kompresor, tak sa dá použiť aj ten a ani sa netreba veľmi snažiť:
• nezvestný Dávid MIKÉCI, nar. 25.01.1996 z Vyšného Kubína
Mladík je nezvestný od soboty 24. februára 2018, kedy sa vybral na výstup na vrch Choč. Z túry sa nevrátil a od vtedy o ňom jeho blízky nič nevedia.
Popis osoby: vysoký 175-180 cm, štíhly, krátke tmavohnedé vlasy, hnedé oči,
Popis oblečenia: zeleno-modro-žltá zimná károvaná bunda s golierom, čierne zimné šuštiakové nohavice prešité – oteplené na kolenách, hnedé trekové topánky nad členok, čiapka baranica so sivým vlasom,
Zvláštne znamenia : jazva na bruchu dlhá 20 cm aj za ľavým uchom (poza celé ucho).
Akékoľvek informácie o nezvestnom oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek oddelení polície.
Máte niekto prístup k ND na Jeep Grand Cherokee ZJ 2,5 TD (1998)? Alebo aspoň odporučiť overený shop s rozumnými cenami a dobrým výberom. Prípadne aj auta znalého mechanika.
Neviete čo dokáže bielko.
Než sa objavili zavaracie pohare omnia, tak sa to robilo inak. A aby gazdina na každy pohar nedavala sponu, tak sa to potrelo bielkom.
Vid príspevok 01.06.2011 19:10 http://bit.ly/2ozXYtH
Garantujem, že bielko v tekutom stave udrží gripy na manipulovanie a nastavenie a až to uschne, nepohnete s tym.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://imgur.com/a/2VKKJ
Skalni vracaju uder
Netreba ziadnu okenu a ine zbytocnosti
Ja som ich nahodil takto. Vyhoda je, ze sa daju presne nastelovat, kym vytiahnes pasky
Niekde som čítal, že vaječne bielko je dobré.
to daj do vychytavok
inak ak máte kompresor, tak sa dá použiť aj ten a ani sa netreba veľmi snažiť:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1892846674078879&id=1488631054500445
NEVRÁTIL SA Z TÚRY. STRETLI STE HO?
• nezvestný Dávid MIKÉCI, nar. 25.01.1996 z Vyšného Kubína
Mladík je nezvestný od soboty 24. februára 2018, kedy sa vybral na výstup na vrch Choč. Z túry sa nevrátil a od vtedy o ňom jeho blízky nič nevedia.
Popis osoby: vysoký 175-180 cm, štíhly, krátke tmavohnedé vlasy, hnedé oči,
Popis oblečenia: zeleno-modro-žltá zimná károvaná bunda s golierom, čierne zimné šuštiakové nohavice prešité – oteplené na kolenách, hnedé trekové topánky nad členok, čiapka baranica so sivým vlasom,
Zvláštne znamenia : jazva na bruchu dlhá 20 cm aj za ľavým uchom (poza celé ucho).
Akékoľvek informácie o nezvestnom oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek oddelení polície.
Neviete čo dokáže bielko.
Než sa objavili zavaracie pohare omnia, tak sa to robilo inak. A aby gazdina na každy pohar nedavala sponu, tak sa to potrelo bielkom.
Vid príspevok 01.06.2011 19:10 http://bit.ly/2ozXYtH
Garantujem, že bielko v tekutom stave udrží gripy na manipulovanie a nastavenie a až to uschne, nepohnete s tym.