dobre, ja len ze ci nie je lacnejsie bez nej ... ale super, dakujem za rady, daco uz poskladam ked si premyslim ci ist rovno do phenomu alebo to skusit s x3 a odomknutim stvrteho jadra
este som sa vlastne chcel spytat ako je to potom s taktovanim procesu s odomknutym jadrom, je to stabilne na rovnakej frekvencii ako keby bol bez odomknuteho jadra alebo sa radsej treba miernit ?
Posledná otázka k napájaniu. Záložný zdroj slúži dostatočne aj ako ochrana proti už zmieneným prúserom?
Pohrávam sa aj s myšlienkou zakúpiť aj toto.
Zalozny zdroj ti zabezpeci napajanie PC z bateriek cez menič pri vypadku prudu, cim sa zabrani strate neulozenych dat a nekorektnemu vypnutiu PC a moznym naslednym komplikaciam. Ako ochrana voci prepätiu vsak nie.
Tu som narychlo nasiel jeden stabilizator cena cca 50 €
APC LINE-R 1200VA AUTOMATIC VOLTAGE REGULATOR, 230V
To rovno do vtipkára...inak na azete sú odborníci...a hlavne na gramatiku, akože ja v nej mám medzery ale ešte nenapíšem "sy sy ystý?"...A že ja neviem písať i/ý... šak ja by som mohol ísť učiť ďalšiu generáciu...
Ale shomano jujce zabil...Pripomína mi to niektorých odborníkov z fóra...
Ahh.. moja obľúbená téma. Dnes som doniesol domov zadarmo dva plášte Tubeless (Larsen TT a Python air Light) na nových SLRkach, no a mám problém s tým Hatčinsonom plášťom . Fúkol som ho zhruba na tri atmosféry, po hodke a pol bol v nom tlak viac-menej na polovici, tak som ho skontroloval, či nieje pichnutý a čudujsa - keď dačo je zadarmo a nieje zjazdené ani o 5%, tak tam zaručene tŕň bol. A nie hociaký, ale z dákeho kra šípkového (dĺžka centi a pol a hrúbka 1,7mm). Inak mlieka bolo vnútri málo. Teda v živote som tubeless nevozil, ale myslím že tam nebolo dostatočne mlieka. Netieklo, nelepilo, žiadna reakcia. Čo včil? Ak je tam diera durch 1,7mm, má zmysel sa o to starať (lepiť nejakú záplatu, fakt neviem) alebo mám kupovať nový?
Jezus: Zalepiť? Záplatu či tam mám kycnúť vácej brbľajzu, fúknem kompresorom, potočím kolesom a hotovo? Marecej: o tieto no-tube new age riešenia by som ani nezakopol, keby to nebolo zadarmo
Niekto si kupi bajk, neda si poradit, ze mu je nanic, potom ho o par mesiacov predava za polovicu a tvrdi, ze je to z financnych problemov...
...tak teda neviem, ale keby som mal financne problemy, nekupim neuvazene drahu vec, ktoru v zapati predam za polovicu... alebo mi nieco v matematike uslo? Ja som z toho uplne zbubol...
Dudo ale nepredáva ho za polovičnú cenu /zatiaľ/ takže tento argument nemá až takú veľkú váhu ale ........
Veď sme hovorili viacerí, že je to pitchovina mať názor, že načo 100/100 keď môžem mať žehličku 140/140. hehe /teda ani nie hehe ale smrk,smrk bubu/
A tak sa využívajú zdvihy, čím väčšejšie tým lepšejšéé bez ohľadu na terén v ktorom jazdím a samotné schopnosti jazdca použiť všetky možné technologické pokroky ... hehe
Ano, ano viem. Kecám, kecám už dlšiu dobu veď ja mám doma len dve staré zastaralé krhly od Kleina na ktorých sa vlastne ani veľmi nevozím a na strope zavesenú Ninety. hehe
Zas sa len chválim, qua.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este som sa vlastne chcel spytat ako je to potom s taktovanim procesu s odomknutym jadrom, je to stabilne na rovnakej frekvencii ako keby bol bez odomknuteho jadra alebo sa radsej treba miernit ?
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/asus-m4a785td-v-evo-785g-4d3-hdmi-epu/detail.aspx?p=z:156284
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/asus-m4a77td-pro-am3-770-4d3-cf-gb-epu-epg/detail.aspx?p=z:156562
(a sú tam aj niektoré veci lepšie)
ale oproti porovnateľnej novinke od msi je to dosť veľký rozdiel v cene http://eshop.x-computers.sk/zbozi/msi-770-g45-am3-4xddr3-6sataii-gblan-oc-switch-/detail.aspx?p=z:168038
tých pár eur naviac pri doske neoľutuješ, predsalen je to jedna z najhlavnejších častí počítača
4. jadro môže byť zamknuté práve kvôli tomu, že nezvládalo určité frekvencie... je to fakt lotéria http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=53732&start=0
Pohrávam sa aj s myšlienkou zakúpiť aj toto.
Tu som narychlo nasiel jeden stabilizator cena cca 50 €
APC LINE-R 1200VA AUTOMATIC VOLTAGE REGULATOR, 230V
písal som na jeden bike,že ake to má brzdy
Ale shomano jujce zabil...Pripomína mi to niektorých odborníkov z fóra...
Marecej:
Niekto si kupi bajk, neda si poradit, ze mu je nanic, potom ho o par mesiacov predava za polovicu a tvrdi, ze je to z financnych problemov...
...tak teda neviem, ale keby som mal financne problemy, nekupim neuvazene drahu vec, ktoru v zapati predam za polovicu... alebo mi nieco v matematike uslo? Ja som z toho uplne zbubol...
Veď sme hovorili viacerí, že je to pitchovina mať názor, že načo 100/100 keď môžem mať žehličku 140/140. hehe /teda ani nie hehe ale smrk,smrk bubu/
A tak sa využívajú zdvihy, čím väčšejšie tým lepšejšéé bez ohľadu na terén v ktorom jazdím a samotné schopnosti jazdca použiť všetky možné technologické pokroky ... hehe
Ano, ano viem. Kecám, kecám už dlšiu dobu veď ja mám doma len dve staré zastaralé krhly od Kleina na ktorých sa vlastne ani veľmi nevozím a na strope zavesenú Ninety. hehe
Zas sa len chválim, qua.