idvertx: on tam nepise, ze blizka osoba, ale ked zufalo zhanas nieco take, tak si zalozis profile aj na modrom konikovi, ci ? .. minimalne teda je tam telefon, takze sa to da overit, co a ako. Neber to na lahku vahu, zrejme ide o rakovinu s rychlym priebehom, alebo leukemia.
je tu kopa vacsich blbosti popisana ako ziadost o krv,mozno jazdi chlapik alebo ona,proste vyuzil sancu ziskat krv aj takto...ked mal kolegov syn leukemiu a potreboval krv tak tiez zhanal kde sa dalo a bolo mu jedno co si ludia myslia
1) Som B+ biker, len škoda, že krv nemôžem darovávať
2) Človeka totálne nasere, že v multikľúči chýba najdôležitejší imbus na brzdy. Ešte že sa mi to nestalo pri ďalekom výjazde a mohol som to otočiť späť domov. A to ten multikľúč nosím nejaký ten rok zo sebou
IDVert3X mám centerlock init však pred výjazdom (pár dní dozadu) som po dlhej dobe nastavoval brzdy a odvtedy som nebol von, takže na pol ceste mi začali nity na kotúči šúchať o strmeň, bez záťaže sa to neprejavuje
IDVert3X: neviem to ani posudit, ani sa k tomu vyjadrit. Zufalstvo v tomto stadiu je level, ktory sa vymyka akymkolvek chapadlovym procesom (chapadlo = chapat). Nieco o tom , zial, viem.
milos21: niektore multikluce su uplne nanic. Ale este k tomu si to napisal odrazkami sivslost tak, ze pri citani som sa skoro nahneval, ze vozis multikluc, s ktorym nevies darovat B+ biele krvinky!!!! Uz-uz som chcel vypenit , ale text reader medzitym stihol doparsovat , tak nie.
lto keby som vonku tušil, že tým kľúčom ani krv nedarujem, tak ten bicygeľ rovno namieste roz.....
No, ja netuším na biku aké imbusy tam mám, len viem že tento väčší je na krtytku a brzdy, menší na predstavec, nejaký na radenie, malý na pedále a prehadzovačky. Proste som zistil, že tam mám 2-2,5-3-4-6mm a chýba tam blbý 5mm Teda doma som zistil, že tam je, len je súčasťou montpák, to mi síce v teréne napadlo, ale nedostanem sa s ním k dolným šróbom strmeňov bez zhodenie kolesa, čo je dosť problém... https://kubicasport.eu/images/shop/product/4091/original/q010100.png (musím si do kapsičky prihodiť obyčajnú menšiu 5-ku)
Idem radšej preskúšať ostatné šróby
.. mam jeden multikluc, co sice 5ku ma, ale uplne taku pidi kratku . A 5ka imbus je asi najcastejsi na bajku, plus 4ka. Moj najoblubenejsi je Parktool IB-2 + taka mala nitovacka na imbus, co ma v sebe aj klasicky kluc na matky.
"Čo však neurobili cisárske vojská, to vykonali napoleonovi granátnici v roku 1809.
V máji uvedeného roku Napoleon obsadil Viedeň a o mesiac nato jeho delostrelectvo z pravej strany Dunaja ostreľovalo Bratislavu. Ešte v tom istom roku Napoleon odtiahol a na odchode jeho vojaci vyhodili Devínsky hrad do vzduchu."
ale ako citam na webe, tak aj Pajstun schytal od Frantikov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
idvertx: on tam nepise, ze blizka osoba, ale ked zufalo zhanas nieco take, tak si zalozis profile aj na modrom konikovi, ci ? .. minimalne teda je tam telefon, takze sa to da overit, co a ako. Neber to na lahku vahu, zrejme ide o rakovinu s rychlym priebehom, alebo leukemia.
edit: poopravovane nedoklepy
2) Človeka totálne nasere, že v multikľúči chýba najdôležitejší imbus na brzdy. Ešte že sa mi to nestalo pri ďalekom výjazde a mohol som to otočiť späť domov. A to ten multikľúč nosím nejaký ten rok zo sebou
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
https://www.mtbiker.sk/video/10597/video-co-skontrolovat-na-biku-pred-vyjazdom.html
init však pred výjazdom (pár dní dozadu) som po dlhej dobe nastavoval brzdy a odvtedy som nebol von, takže na pol ceste mi začali nity na kotúči šúchať o strmeň, bez záťaže sa to neprejavuje
milos21: niektore multikluce su uplne nanic. Ale este k tomu si to napisal odrazkami sivslost tak, ze pri citani som sa skoro nahneval, ze vozis multikluc, s ktorym nevies darovat B+ biele krvinky!!!! Uz-uz som chcel vypenit
No, ja netuším na biku aké imbusy tam mám, len viem že tento väčší je na krtytku a brzdy, menší na predstavec, nejaký na radenie, malý na pedále a prehadzovačky. Proste som zistil, že tam mám 2-2,5-3-4-6mm a chýba tam blbý 5mm
Idem radšej preskúšať ostatné šróby
A čím mila milo,řrekni čim?
Nemysliš nahodou hrad Pajštún?
To vyhodili do vzduchu napoleonskí vojačikovia.
V máji uvedeného roku Napoleon obsadil Viedeň a o mesiac nato jeho delostrelectvo z pravej strany Dunaja ostreľovalo Bratislavu. Ešte v tom istom roku Napoleon odtiahol a na odchode jeho vojaci vyhodili Devínsky hrad do vzduchu."
ale ako citam na webe, tak aj Pajstun schytal od Frantikov.