Vela tu teoretizujete vsetko je na webe
Obal
* poistený balík je možné podávať v uzatvorenom obale alebo bez obalu (napr. uzamknuté kufre, pneumatiky a pod.); ako obal možno použiť: nepoužitý obal (nový) alebo použitý obal (už raz použitý), z ktorého boli odstránené pôvodné nálepky, adresné údaje a uzávera (napr lepiace pásky, spony a pod.), pričom použitý obal je potrebné vždy zabaliť do ďalšieho nepoužitého papierového obalu.
Pre podávanie poistených balíkov do 1 kg možno použiť aj akýkoľvek plastový obal alebo plastovú obálku (vhodná je aj plastová obálka pre podávanie poistených listov).
alebo http://www.posta.sk/sluzby/poisteny-balik-slovensko
Ok myslim, ze ti povedala iba to som citoval z ich stranky. Ja som ta len chcel upozornit na to aby si zabalil spravne, pretoze na poste ti to bud nepoistia, alebo to budes musiet prebalit.
STN: nedrzim, ale ked uz nejako divaci zahlasuju a potom porota z roku pana si odhlasuje svoje, miestami dost opacne poradie a berie sa to na rovnaku vahu a tym padom ludmi (ktori zato zaplatili) zvoleni umelci nepostupia je fakt up*ci system.. to ze poniektori tam fakt nemaju co hladat je uplne jasne, ale aby este aj postupili do semifinale a dokonca az finale?? z tych skladieb je tam mozno 5 zaujimavych (nie kvalitnych) viac nie.. by ma zaujimalo preco tam nevybrali mojseja, v akom predkole skoncil alebo preco ho stopli.. ta skladba a cela jeho hudba je lepsia ako minimalne 50% veci co sa v TV odprezentovali
Tak, oficiálne sa vzdávam. Potrebujem niekoho najlepšie z BA (asi by bolo vhodné to vidieť na vlastné oči) aby posúdil, či ja som nemehlo, alebo sa pokúšam o niečo nemožné. Skúšam nasadiť plášte Schwalbe Nobby Nic ( alebo Racing Ralph) na ráfiky NoTubes Alpine, ale už zopár hodín sa mi to nedarí. Pôvodnú pásku do ráfika, som opracoval aby neprečnievala cez okraje stredového žliabku ráfika, teda medzi pätkou plášťa a ráfikom nie je nič. Zakaždým to uviazne na posledných cca. 30cm plášťa. Mám s tým ísť do servisu, nech to tam zhodnotia alebo by mi niekto vedel pomôcť?
Je jasné, že kvôli profilu ráfu to nebude vždy možné obuť tak ľahko ako štandardné ráfy. Tipujem, že dôležité bude pri nasadzovaní vytláčať pätku plášťa do stredového žliabku kde je menší obvod ráfu. Notubes doporučuje všetky pätky natrieť mydlovou vodou bez ohľadu na to či chceš využiť bezdušový alebo dušový systém. Možno za zlobu môže aj pätka Schwalbe plášťov.
Tipujem, že vložku ktorú si do toho dal nemusí byť tiež ideálna a hlavným neúspechom obúvania bude asi ona. Mám tu Crest ráfy ktoré sú vnútorným profilom rovnaké takže idem laborovať a nájsť možnosť čo robíš zle. hehe
Ja nechápem čo znamená v tomto prípadne uviazne .
Dve základne veci - nepodarí sa ti to nikdy keď použiješ fungel plášt z krabičky a dalšia mydlo + kompresor na pumpe vyrieši väčsinu problémov.
Edit:
- keby si išiel predsa len v tejto kose na pumpu nazabudni si redukciu z auto na galusk ventil
- keď más nové gumy nahoď ich na pár chvíl s gušou na kola a potom opatrne zhoď - ciel je aby patka chytila tvar
- good luck
Qvasko ale v prvom rade sa mu to musí podariť najprv nahodiť. hehe
Laborujem. Prvá skúška. Používam cca podobnú vložku ako STN. Výsledok oznámym onedlho. hehe
Prvá dvojskúška: 1. obyčajná plastová užšia 15mm vložka do ráfu, plášť Conti MountainKing,kevlar pätka- s malým odporom nahodené za cca 30sec.
2. obyčajná plastová užšia 15mm vložka, plášť drátený Conti Explorer- s o niečo väčším odporom nahodené za 1 min. Predpokladám, že ak by som použil samolepiace pásky-vložky išlo by to ešte ľahšie
Takže ide to aj s použitím obyčajnej vložky. Napadá ma aké používaš monterpáky? Ja som použil úzke plastové, tvarovo také placky ako robí SKS, Michelin, Conti. hehe
V poslednej fáze obúvania zasúvaj monterpáku poblíž prvej. Nesnaž sa posledných 30cm neobutého plášťa /najhoršia fáza/ urobiť len jedeň ťah na definitívne obutie. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obal
* poistený balík je možné podávať v uzatvorenom obale alebo bez obalu (napr. uzamknuté kufre, pneumatiky a pod.); ako obal možno použiť: nepoužitý obal (nový) alebo použitý obal (už raz použitý), z ktorého boli odstránené pôvodné nálepky, adresné údaje a uzávera (napr lepiace pásky, spony a pod.), pričom použitý obal je potrebné vždy zabaliť do ďalšieho nepoužitého papierového obalu.
Pre podávanie poistených balíkov do 1 kg možno použiť aj akýkoľvek plastový obal alebo plastovú obálku (vhodná je aj plastová obálka pre podávanie poistených listov).
alebo
http://www.posta.sk/sluzby/poisteny-balik-slovensko
nevedel som kam s tym....
snad uz nebolo
ani jedno z toho, co si spomenul
Tipujem, že vložku ktorú si do toho dal nemusí byť tiež ideálna a hlavným neúspechom obúvania bude asi ona. Mám tu Crest ráfy ktoré sú vnútorným profilom rovnaké takže idem laborovať a nájsť možnosť čo robíš zle. hehe
Dve základne veci - nepodarí sa ti to nikdy keď použiješ fungel plášt z krabičky a dalšia mydlo + kompresor na pumpe vyrieši väčsinu problémov.
Edit:
- keby si išiel predsa len v tejto kose na pumpu nazabudni si redukciu z auto na galusk ventil
- keď más nové gumy nahoď ich na pár chvíl s gušou na kola a potom opatrne zhoď - ciel je aby patka chytila tvar
- good luck
Laborujem. Prvá skúška. Používam cca podobnú vložku ako STN. Výsledok oznámym onedlho. hehe
2. obyčajná plastová užšia 15mm vložka, plášť drátený Conti Explorer- s o niečo väčším odporom nahodené za 1 min. Predpokladám, že ak by som použil samolepiace pásky-vložky išlo by to ešte ľahšie
Takže ide to aj s použitím obyčajnej vložky. Napadá ma aké používaš monterpáky? Ja som použil úzke plastové, tvarovo také placky ako robí SKS, Michelin, Conti. hehe
V poslednej fáze obúvania zasúvaj monterpáku poblíž prvej. Nesnaž sa posledných 30cm neobutého plášťa /najhoršia fáza/ urobiť len jedeň ťah na definitívne obutie. hehe