Ta suma aj mňa zaskočila, ale hádam by tomu bol prispôsobený pracovný čas. Ide o to, že všetky úkony brigády suvia s cyklistikou. Ale je to asi jedno. Musím si nájsť niečo v odbore.
Ak sa smiem opytat, a aky odbor studujes???
Lebo ak mas skoncit za prepazkou v banke, tak to radsej odporucam SAP a moduly ako Finance a Controlling, a s eko vzdelanim ta kazda firma ci Accenture, ci IBM, ci DXC ( ci ako sa teraz Dell vola ) zoberu bez problemov.
Lebo ak mas skoncit za prepazkou v banke, tak to radsej odporucam SAP a moduly ako Finance a Controlling, a s eko vzdelanim ta kazda firma ci Accenture, ci IBM, ci DXC ( ci ako sa teraz Dell vola ) zoberu bez problemov.
Študujem financie, bankovníctvo a investovanie na Technickej univerzite v Košiciach. Aktuálne som v bakalárskom ročníku.
Ak by to bolo fakt tych 80 hodín, tak by to vychádzalo takmer na 5 eur na hodinu (áno v hrubom), ale aj to je nadpomer na východom Slovensku 🤷♂️ máloktorý podnikateľ fakt ocení prácu brigádnika. Tu je človek šťastný, keď ma 4 eurá v čistom. Je to smutné, ale je to tak.
Zipsik Tak to si bol teda iný macher, hotový veľký kráľ malého stola.😎A popri vysokej si stihol čo ? Ak si aj vysokú zmeškal, to nevadí, ale kurz empatie a redukcie ega ešte stále berie nových záujemcov. Vysokoškolské štúdium kladie radikálne iné požiadavky na čas a sústredenie, ako stredná škola. Možno tuto chalani momentálne musia uvažovať o finančne skromnejších brigádach, ale makajú na sebe, a garantujem Ti, že pokiaľ budú rovnako makať aj po absolutóriu, do pár rokov ľahko preskočia maturantov, a to odhliadnuc od stále výrazných regionálnych rozdielov v ohodnotení. Opportunity costs sa tomu nadáva. Ale to Ty iste vieš, Ty si tykáš so životom, ako správny majster svetla😂
Ak by to bolo fakt tych 80 hodín, tak by to vychádzalo takmer na 5 eur na hodinu (áno v hrubom), ale aj to je nadpomer na východom Slovensku 🤷♂️ máloktorý podnikateľ fakt ocení prácu brigádnika. Tu je človek šťastný, keď ma 4 eurá v čistom. Je to smutné, ale je to tak.
to je dost smutne, v bratiske som mal 6e (v korunach, pre hnidopichov) na hodinu na brigade pred 15 rokmi
kto si pamata matematicke sutaze MAKS a KLOKAN, tak vsetky otazkove a odpovedove harky presli mojimi rukami
Tu na východe sa hovorí "milión hodín, milión eúr". A z mojich "pracovných" skúsenosti (brigády popri škole a cez prázdniny) to platí na 100%. Ak by som cez júl a august neodrobil 225 hodín na mesiac, tak by som sa pravdepodobne ani nevenoval cyklistike, pretože by som na to nemal 😀 neberte to tak, že sa ľutujem alebo čo, ja som vďačný, že si môžem zarobiť popri skole. Narážam len na tú pripomienku ohľadom toho, že je to fakt obrovský nepomer medzi západom a východom.
Myslilm si (nepotvvrdene), ze v dekaci nie je rozdiel ci vychod ci zapad.
A realne na zapade na kratkodobu dohodu o VP davaju 4,5 ci 4,7.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo ak mas skoncit za prepazkou v banke, tak to radsej odporucam SAP a moduly ako Finance a Controlling, a s eko vzdelanim ta kazda firma ci Accenture, ci IBM, ci DXC ( ci ako sa teraz Dell vola
Lebo ak mas skoncit za prepazkou v banke, tak to radsej odporucam SAP a moduly ako Finance a Controlling, a s eko vzdelanim ta kazda firma ci Accenture, ci IBM, ci DXC ( ci ako sa teraz Dell vola
Študujem financie, bankovníctvo a investovanie na Technickej univerzite v Košiciach. Aktuálne som v bakalárskom ročníku.
Potom uz popri strednej to nebolo menej ako 600€ za mesiac 😇 a to uz je cez 10 rokov dozadu 🤔😅
Ano nieje to pony uvazok ved je to brigada… ale 380€ hrubeho to je fakt bieda 🙈 (nepredpokladam ze by to bolo za menej ako 80odrobenych hodin )
to je dost smutne, v bratiske som mal 6e (v korunach, pre hnidopichov) na hodinu na brigade pred 15 rokmi
kto si pamata matematicke sutaze MAKS a KLOKAN, tak vsetky otazkove a odpovedove harky presli mojimi rukami
kks dnes 3,20 za 4dcl
Myslilm si (nepotvvrdene), ze v dekaci nie je rozdiel ci vychod ci zapad.
A realne na zapade na kratkodobu dohodu o VP davaju 4,5 ci 4,7.
Dosť aj na nejaký špeciál. Kde si bol? 😮