Tak podaktori tu pozeravame zaznamy z TV archivu a reklamy rychlo pretacame
Zatial som nezaregistroval reklamu MTBikeru v TV. Len na youtube(pod na bike).
Youtube premium je nutnost ak to clovek pozerava na TV, duplom pri pozerani videoklipov cez repro. Raz som sa prihlasil cez ucet, ktory nema premium a v strede videa vyskocil na plne pecky Harabin s vlastencami (bolo pred volbami).
Dokonca ani uBlock Origin
Ja som, ako vysiel bing chat, presiel na Edge komplet vsade a lepsie som urobit nemohol. O dost inde to je napriklad v porovnani s Chromom (to ze to bezi na rovnakom jadre ma nejak nezaujima)
Kalor, kamaratka vystupila, dovolim si skopirovat jej opis procesu
No, ja som, ako asi všetci čo sa do toho pustia, začala formulárom zo zbohom.net, ktorý som si prispôsobila a poslala ho na farský úrad v mieste, kde som bola krstená - Dóm sv. Martina. Tam ma dlho ignorovali, kým som im nezačala písať naozaj často, potom mi povedali, že to musím riešiť v mieste svojho kanonického (trvalého) bydliska. Napísala som teda email na faru v mieste môjho TP a mala som šťastie, že tam bol veľmi rozumný a príjemný páter, ktorý si ma pozval na povinný rozhovor, počas ktorého sa ťa majú snažiť presvedčiť. V mojom prípade to nebolo až tak nepríjemné, lebo s tým chlapíkom sa naozaj celkom dalo rozprávať. Vzal si odomňa list s odôvodnením a jeho úloha bola odoslať to na Arcibiskupský úrad spolu s vlastným doprovodným slovom, že sa ma snažil presvedčiť atď. Po tom rozhovore s ním som musela čakať povinne, vraj ma možno ešte Boh osloví. Napísala som mu, že sa to neudialo a on odoslal dokumenty a za nejaké dva mesiace mi prišiel tento list. Medzitým som s ním bola v kontakte, trochu ho posúriť ale inak to šlo, v porovnaní s tými hororovými historkami od iných ľudí, celkom fajn. Riešila som to od októbra. Ale upozorňujem, ak natrafíš na hlupáka alebo neochotného človeka, bude to boj. Oni potrebujú aj tvoj krstný list, môj si nechal poslať ale tiež ťa môžu naháňať na rôzne fary aby si ho dostal, ich kanonické právo je dosť otvorené rôznym výkladom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tv stanicu a datum vysielania mame hadat?
Zatial som nezaregistroval reklamu MTBikeru v TV. Len na youtube(pod na bike).
Edge cize 2G? Na tom uz sotva dnes nieco pobezi
Dokonca ani uBlock Origin
Ja som, ako vysiel bing chat, presiel na Edge komplet vsade a lepsie som urobit nemohol. O dost inde to je napriklad v porovnani s Chromom (to ze to bezi na rovnakom jadre ma nejak nezaujima)
Odomknuté:
https://dennikn.sk/3320958/v-severnej-korei-ludia-umieraju-od-hladu-pervitin-tam-zozeniete-banany-nie-vravi-koreanistka/?ref=inc&cst=2245d438b6805cf0f2e80824bd9d6891296d88bb859a236f16dfac2e82890a3d
https://www.bezcirkvi.sk/