Zaujmalo by ma ktory citatel new times, resp. ktorehokolvek dennika, nehovoriac o tlacenej forme, takto skuma detaily a pravost fotiek. To sa bude coskoro krasne manipulovat skutocnost…
Ano, toto.
Dnes som cital, ze na zreprodukpovanie akehokolvek hlasu uz staci len par sekundova nahravku. Cize ti, co dnes veria konspiraciam, budu o chvilu absolutne lost, kedze dostanu napr. deepfake video s upravenym hlasom..KOHOKOLVEK, napr. politika, ktoreho hlas si nahras z netu. To ze toto bude robit Rusko v ramci hybridnej vojny je silno ocakavatelne.
Videl som live.. tam kde sa to podarilo bola rozhodkyňa žena. Tam kde to nevyšlo, bol rozhodca chlap a celkom si na tej aktivistke zgustol, pomohli aj diváci. Zážitok..
Ako riešiť situáciu, seriózny e-shop, nemali všetko skladom a tak som im povedal, nech tú jednu vec čo nemajú vyhodia z toho košíka a pošlú to. Poslali, vypýtali číslo účtu kam mi mali vrátiť peniaze za tú vec, čo nemali ale žiadne peniaze mi na účet neprišli a keď som sa na to pýtal, tak nič, čakajte preveríme a nič... Nezomriem kvôli tomu od hladu a už je mi aj trápne sa ich na to stále dookola pýtať... Aspoň pri mesačnej uzávierke to snáď budú vidieť, nie?
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel mtbiker.sk a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
Prispevok sa zaklada na mojich nazoroch a zaveroch. Tie sa zakladaju na mojom vzdelani, vycviku, skusenostiach. Rozni ludia maju rozne skusenosti a preto maju ine nazory. Prispevok neposkytuje radu, ani ak to tak vyznieva. Numericke udaje su len autorov odhad. Udalosti opisane v prispevku su fiktivne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, toto.
Dnes som cital, ze na zreprodukpovanie akehokolvek hlasu uz staci len par sekundova nahravku. Cize ti, co dnes veria konspiraciam, budu o chvilu absolutne lost, kedze dostanu napr. deepfake video s upravenym hlasom..KOHOKOLVEK, napr. politika, ktoreho hlas si nahras z netu. To ze toto bude robit Rusko v ramci hybridnej vojny je silno ocakavatelne.
Bude sranda :/
Zlatko, kúp si ten nový bicykel, čo si si pozeral
dnes sa naozaj už nedá veriť ničomu... ako vravela kedysi jedna reklama...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a s nástupom AI ešte len bude sranda...
https://www.youtube.com/live/C08xmmnkw44
Edit: Skúsili, nevyšlo.
(*) boli 2, jemu sa podarilo, jej nie
https://spravy.rtvs.sk/2023/04/v-ziarskej-doline-spadla-lavina-zachranari-prehladavaju-sneh-ci-nedoslo-k-obetiam/
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel mtbiker.sk a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
Prispevok sa zaklada na mojich nazoroch a zaveroch. Tie sa zakladaju na mojom vzdelani, vycviku, skusenostiach. Rozni ludia maju rozne skusenosti a preto maju ine nazory. Prispevok neposkytuje radu, ani ak to tak vyznieva. Numericke udaje su len autorov odhad. Udalosti opisane v prispevku su fiktivne.